Prodlužování kostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
26.8.07 23:55

tak to je super zpráva!!!!

Jen tak dál - teda až na na ta atb.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.9.07 22:34

Ahoj všem!!!
Tak jsme už po kontrole a nemáme moc dobré zprávy. :(
Krom toho,že máme opět nasazená antibiotika a zánět tentokrát luxusní,neboť Miška se už nezvládá ani postavit,stále brečí, že má bolesti a k tomu jsou i teploty a v noci se budí bolestmi,tak jsme se včera od pana doktora dozvěděli,že na kontrolní RTG se máme dostavit začátkem října a podle toho,jak to bude vypadat nás buď objedná k operaci na vyndání a nebo budeme pokračovat dál! Od včerejška posloucháme jen naříkání,že doktor slíbil do konce září a já jí neustále vysvětluji,že to zvládnem a že pan doktor ví co a proč dělá.Jenže ty termíny tam fakt padly a Miška se k tomu upnula a teď prožívá pravá muka.No nedivím se jí,i já se těšila,že bude pokoj od zánětů a vše bude pro ní pohodovější.Možná by to nesla lépe,kdyby nebylo alespoň toho zánětu,ale takhle dohromady je to děs. :cry: Navíc ode dneška jsem jí nechala i domaze školy a to je další psychická zátěž.Sotva se pozdravila konečně s kamarády,tak už je zas doma.
Tak holky držte palce,ať to uteče a my to máme konečně za sebou.Jen se modlím,aby ATB zabraly rychle a vlastně aby vůbec zabraly,počítala jsem to a od března máme asi jedenácté!!! 8O 8O :o :o :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.9.07 00:45

Ahojky Hromiku, je mně moc líto, že Miška musí takové hrozné bolesti a tolik toho vytrpět. Držím moc pěstičky a věřím, že se to zlepší.
Chtěla jsem se jenom zeptat, jestli jste zkusili nějaké centrum léčby bolesti (je sice mladinká, ale určitě by jí něco dobrého na bolest našli)
A druhý můj dotaz se týká toho zánětu a jak jsi psala ,vytékající hnis - dělali vám kultivaci??

A ještě si trošku začaruji(to mně vždycky šlo) ZÁNĚTY a BOLESTI všechny pryč okamžitě střelhbitě na Mars!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: grrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.9.07 00:47

a ještě s tím zvířátkem když psa už máte.....dcerka jedné mojí známé dostala želvu (je alergická na chlupy) a také se léčila na onkologii. Můžu ale říct, že jí ta želva zvedla náladu o 100% a také chuť bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.9.07 22:08

Ahojky, centrum léčby bolesti jsme nezkusili,i když kontakt jsem už měla,ale přišel ten zákrok,kdy jí s fixátory doktor pohnul a najednou ty velké bolesti zmizeli jako mávnutím kouzelného proutku. :) Měla skříplý nerv a tím zákrokem se asi uvolnil a stejně tak ty záněty v tu dobu měla v horních drátech a vše se jí drželo vevnitř a nevytékalo to ven.Po tom zákroku najednou vše teklo ven,okolí už tolik nerudlo a neotékalo a bolesti byli najednou snesitelné.Jenže teď už nám záněty napadají horní i dolní dráty.Ty horní jsou stále v pohodě,teče to ven a pokud se toho silněji nedotýká,tak ani nebolí.Problém máme s těmi dolními,kde se to drží,otéká,rudne a bolí.Dnes jsme se prvně od středy pořádně rozešli.Do pátku se nepostavila vůbec a přes víkend jen pár krůčků a to ještě se slzičkami. :cry: Tak teď už to snad vydrží a zítra mažeme zas do školy! :D Kultivaci nám nedělali.V tomto případě se k tomu asi vůbec nepřistupuje,neboť je to stále jen obranná reakce těla a na ty záněty dostáváme Augmentin,to je jediné co nám zabírá.Ale i tak po dobrání vydržíme dva až pět dní a zánět máme zpátky. :cry: :cry: :cry:
No doufám,že v tom říjnu bude vše dobré a k operaci nás objednají hoooodně brzy.
Jinak k těm zvířátkům: dokonce i želvička je součástí naší domácnosti :D a k tomu máme ještě rybičky,takže co se týká dalších živých tvorečků,tak my už máme vybráno :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.9.07 22:39

Augmentin, tak to je teda síla :( Chudák malá… Kurňa, ať už to máte za sebou!!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.9.07 23:02

Taky jsem se hrozila,navíc je to 625mg a ten je až od 12 let,ale teď jsme rádi,že ho máme.Jsem zvědavá co nám prozradějí jaterní testy,mám z toho úplnou hrůzu. :cry: No ale prokládáme to Phlogenzymem a Laktobacilama a tak snad to udržíme na uzdě.Mám strach,co ta půlroční antibiotiková a analgetická léčba provede s její imunitou,do teď byla naprosto zdravá a antibiotika měla naposledy asi v roce a půl,tak doufám,že to ustojí.Zatím se drží a nechytá žádné rýmy a podobně,tak snad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.9.07 23:21

Hlavně aby to trápení pomohlo!!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
15.9.07 22:50

hromiku,to je mi moc líto…

moc na vás myslím a přeju hodně síly a ať už to konečně máte za sebou!!!!už si to přeci zasloužíte!!!
promiň že jsem se dlouho neozvala,ale artuš je čím dál větší hyperaktivec a nestíhám…

kačenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.9.07 22:51

Ahoj Kačko,jsem ráda,že Tě zase čtu :D

Je to děs,u nás také samá honička.Začaly kroužky,škola,oběhat všechny doktory a tak dále. Dnes se vrátila ta nejstarší ze školy v přírodě,byli ve Španělsku,tak dnešek zas v jednom kole! Ale snad už se to uklidní dostane do zajetých kolejí a bude zas klídek. :?

Jinak jsme v pátek dobrali ATB a dnes už začal zas jeden drát prosakovat. :cry: Já už fakt nevím co s tím. A to bereme stále ten Phlogenzym,ale stále bez úspěchu! :cry: :(
Navíc se Mišce neustále zarývá šroub zespod do stehna.Má ten kruh hodně blízko a v noci to neuhlídá a nohy skrčí a už tam má z toho úplnou díru a stále jí to mokvá.Podkládáme to čtverečkami,ale není to moc platné,ikdyž to přilepíme,tak to spadne,nebo se to nějak posune. :(

Ale snad to už zvládnem,už nám těch dní moc nezbývá,teda alespoň doufám!Antibiotika nás asi neminou,ale snad bez nich vydržíme alespoň týden!

Tak zatím pa pa a já budu podávat průběžné zprávy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
17.9.07 19:25

jejda,hromíku,miška a ty a vlastně i celá rodina si to teda pěkně „užíváte“…
a nemůže s tím mařík něco udělat???vždyť je to určitě moc bolestivý…

no,jdu zvedat náladičku…představ si,že ten náš artuš byl dneska u dr. a očkovali ho…a on skoro nebrečel!!!jen chvilku a ta se přeci nepočítá :wink:
musíme se objednat k alergologovi na bulovku,tam jsem zvědavá co mu zjistěj…ale to moc nepomůže…

hromíku,moc na tebe myslím,jste hrdinky co jste s miškou prožily a když si to vezmeš,tak už je to brnkačka!!!!jen pár dnů - a teď si spočítej kolik dnů už máte za sebou!!!

držte se holky!!!já se ozvu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.9.07 22:31

Ahojky,

Mařík nám na to před čtrnácti dny řekl,že to musí vydržet a hotovo. 8O Jinak už jsme zas spadli do zánětu.Tečeme,bolíme a teď jsem na ní sahala a přijde mi,že má už i teplotu,ale spí,tak jí změřím až ráno.Tak zítra budu žhavit drát k Maříkům a uvidíme co dál! Přeci nám nemůže zas napsat antibiotika,když jsou to tři dny,co jsme je dobrali :cry: :cry: :cry: :cry:
No nepočítám,že by měl jiné řešení,ale naděje umírá poslední.

Sakra ať už je to za námi,copak už si ta holka nevytrpěla dost,že jí to nedá pokoj?!! :cry: :cry: :cry:

Kačko, Artušek je móóóóóóc šikovnej kluk,teda na to,že je to kluk!! :lol: Držím palečky ať Vám vše dobře dopadne a doktory ať nemusíte navštěvovat často.Já až tohle dokončíme se jim budu taky pěkně dlouho vyhýbat!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
17.9.07 22:36

hromiku no to věřím!!!!

tak mě teda šoklo že to mařík nechává jen tak že to musíte vydržet,ale na druhou stranu mi přijde že opravdu počítá už jen s krátkou dobou kdy ty monstra bude miška ještě mít…
hromíku,ať vám je dobře!!!je dobře že miška súí,třeba se aspoň z horečky dokáže poprat sama,ale má asi hodn oslabenou imunitu těma atb…chtělo by to něco na posílení imunity…
a s vytékajícími dráty - víš,je lepší že vytékají,že se nedrží…aspoň trochu pozitiva v tom celém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.9.07 22:56

Taky mě to udivilo,vždyť od té doby, co jsme mu to řekli zbýval měsíc do RTG a pak buď dál a nebo nás dá do plánu k operaci.Takže když to dobře dopadne,tak s tím šroubem budem bojovat minimálně ještě měsíc. :(

Miška bere ten Phlogenzym,který by měl také posilovat imunitu.Možná to na něco zabírá,nechytla zatím , klep,klep,klep,ani rýmu,ale na ty záněty to nějak neúčinkuje. :(
Dráty vytékají,což je dobře,jenže dnes již začaly i ty proklaté dolní a tam to jen tak „prosakuje“ a začalo to rudnout a otékat a tím nastoupily i ty bolesti.Je mi jí líto,pořád se překonává a bojuje.Je vidět,že když se staví,tak má bolesti,ale překonává to,sice funí,ale chce sama!
Teď se vzbudila bolestmi,tak je jasné,že jsme v tom až po uši. :cry: Jde to tentokrát moc rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
17.9.07 23:05

hromíku držte se!!!
ať už máte jenom slunečné dny bez bolesti!!!
miška je hrdinka!!!!vyřiď jí prosím ode mě,že si jí moc vážím a směkám před ní!!! a před tebou taky!!!

není mi dobře,chřipka útočí,jdu do pelíšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí