Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, mám osmiměsíčního syna a při usínání se mi poslední dobou prohýbá do luku, uspávám na rukou… Do nedávna usínal v postýlce sám, ale když začaly růst zoubky, tak jinak než na rukách neusne…
a začal se právě prohýbat do luku… Usínal tak i v postýlce, že se lehnul a jakoby se prohnul, myslela jsem, že je to normální, tak jsem to neřešila, ale na těch rukách je to na prd. Mám strach, že si ublíží, když se totiž prohýbá vzteká se u toho… ☹️️
Děkuji za každou radu ❤️
@Pepinka23 pretazenej, kouka kde je co zajimave… Jedinna rada je uspavat jinak. Bude to uz jen horší
@Scarpuck
Takže uspat dříve? No to nemám moc radost 😄 zkusíme uspavat jinde.. Děkuji
Jak se malý naučil pořádně hýbat, vstávat, lézt, ten 8 měsíc, tak se spaní dost zhoršilo. Uspávala jsem tak, že jsem ho musela přidržovat, minutu se vztekal a pak to zalomil. Prostě jak se učí nové dovednosti, tak se jim to pak promítá i do spaní. Od té doby jsou takové epizodky, spinkání už není co bývalo, ale není to žádná hrůza, tedy u nás. Hodně trpělivosti ![]()
@Pepinka23 jinde i jinak no. Sama sem zacala uspavat v posteli. V naruci hodil hlavu dozadu, propl se a nešlo ho uspat ![]()