Projekt Jde to i s dětmi

1561
1.10.14 20:56

Projekt Jde to i s dětmi

Ahoj holky, znáte projekt a co na něj říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
1.10.14 20:57

Čeho se to týká? Napadá mě - manželský sex? Nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.10.14 20:58

Popravdě na pokec a vytržení ze stereotypu dobrý :lol:. Jinak k ničemu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.10.14 20:59

Neznám…jako první mě napadly koníčky a aktivity, co jsme dělala před porodem. malá mě v ničem neomezuje. když chci, tak to vždy jde skloubit… čeho se to týká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.14 21:04

Ale to je projekt zaštítěný úřadem práce, dobrovolný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.14 21:05

Má to být jako pomoc najít práci po mateřské, ale popravdě to těžko může pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.10.14 21:13

A jak to má přesně fungovat? A proč to nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.10.14 21:14
@hanka.br. píše: Čeho se to týká? Napadá mě - manželský sex? Nejde…
:mrgreen: ale jdeee :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.14 21:16

Projekt „Jde to i s dětmi“ je určen uchazečům o zaměstnání – osoby pečující o dítě (děti) do 15 let věku, kteří jsou v evidenci úřadu práce v kraji Vysočina.

Hlavním cílem projektu je zvýšit zaměstnatelnost cílové skupiny, pomoci udržet si stávající pracovní pozici a začlenit se co nejdříve na trh práce a tím předcházet dlouhodobé nezaměstnanosti cílové skupiny.

Projekt je zaměřen především na motivaci cílové skupiny ke změně nebo obnově původní kvalifikace a tím jejímu znovu zařazení na trh práce.

Všechny aktivity, které projekt nabízí, budou realizovány na základě zjištěných aktuálních potřeb trhu práce v regionu.

Výstupem projektu budou informované osoby, které budou schopné používat moderní nástroje komunikace a které budou mít nově získané nebo zdokonalené znalosti a praktické dovednosti preferované zaměstnavateli.

Během realizace projektu se využívají jak běžné nástroje aktivní politiky zaměstnanosti, tak inovativní doplňkové aktivity. Z těchto aktivit jsou nejdůležitější:

• zkrácený pracovní úvazek,
  • praxe u zaměstnavatele v rámci rekvalifikace,
  • možnost aktivně se zúčastnit až dvou rekvalifikací „šitých na míru“ jednotlivým účastníkům projektu,
  • zabezpečení hlídání dětí v průběhu realizace aktivity.

Hlavními nástroji a aktivitami projektu jsou:

• Motivační kurzy (Informační modul, Modul právního minima a finanční gramotnosti, Motivační modul včetně pracovní diagnostiky)
  • Rekvalifikační kurzy (Obsluha osobního počítače, kurzy ECDL, Účetnictví s využitím výpočetní techniky, Základy podnikání, Pracovník v sociálních službách, Manikúra a pedikúra včetně nehtové modeláže, Příprava teplých pokrmů Příprava pokrmů studené kuchyně, Sanitář, Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky)
  • Vyhledávání a tvorba nových pracovních míst (včetně dotace na mzdové náklady)
  • Přímá podpora (příspěvek na dopravu, stravování, hlídání dětí a závislých osob, zdravotní prohlídky)

Úvod do projektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
1.10.14 21:16
@kitty123 píše: :mrgreen: ale jdeee :lol:

Já vím, v garáži… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.14 21:17
@hanka.br. píše:
Já vím, v garáži… :mavam:

To je úplně jiný projekt. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.14 21:18

No prostě podle mě pokud je v kraji vysoká nezaměstnanost a málo pracovních příležitostí tak asi těžko pomoci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
1.10.14 21:18

Hm, tak jestli je to tohle http://www.jisd.rcv.cz
tak to mi podle toho popisu připadá jenom jako další z mnoha podobných a úplně zbytečných projektů, které slouží leda k vytažení peněz z Evropských fondů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.14 21:19

Tak asi tak nějak, někdo si na tom určitě příjde na své a vydělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.10.14 21:20
@RadkaOR píše:
No prostě podle mě pokud je v kraji vysoká nezaměstnanost a málo pracovních příležitostí tak asi těžko pomoci ne?

Tak ale přece jen určitému počtu lidí práci opravdu najdou, za zkoušku nic nedáš, třeba zrovna tobě se to podaří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí