Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, znáte projekt a co na něj říkáte?
Popravdě na pokec a vytržení ze stereotypu dobrý
. Jinak k ničemu
.
Neznám…jako první mě napadly koníčky a aktivity, co jsme dělala před porodem. malá mě v ničem neomezuje. když chci, tak to vždy jde skloubit… čeho se to týká?
Má to být jako pomoc najít práci po mateřské, ale popravdě to těžko může pomoci.
Projekt „Jde to i s dětmi“ je určen uchazečům o zaměstnání – osoby pečující o dítě (děti) do 15 let věku, kteří jsou v evidenci úřadu práce v kraji Vysočina.
Hlavním cílem projektu je zvýšit zaměstnatelnost cílové skupiny, pomoci udržet si stávající pracovní pozici a začlenit se co nejdříve na trh práce a tím předcházet dlouhodobé nezaměstnanosti cílové skupiny.
Projekt je zaměřen především na motivaci cílové skupiny ke změně nebo obnově původní kvalifikace a tím jejímu znovu zařazení na trh práce.
Všechny aktivity, které projekt nabízí, budou realizovány na základě zjištěných aktuálních potřeb trhu práce v regionu.
Výstupem projektu budou informované osoby, které budou schopné používat moderní nástroje komunikace a které budou mít nově získané nebo zdokonalené znalosti a praktické dovednosti preferované zaměstnavateli.
Během realizace projektu se využívají jak běžné nástroje aktivní politiky zaměstnanosti, tak inovativní doplňkové aktivity. Z těchto aktivit jsou nejdůležitější:
Hlavními nástroji a aktivitami projektu jsou:
Úvod do projektu
@hanka.br. píše:
Já vím, v garáži…
To je úplně jiný projekt. ![]()
No prostě podle mě pokud je v kraji vysoká nezaměstnanost a málo pracovních příležitostí tak asi těžko pomoci ne?
Hm, tak jestli je to tohle http://www.jisd.rcv.cz
tak to mi podle toho popisu připadá jenom jako další z mnoha podobných a úplně zbytečných projektů, které slouží leda k vytažení peněz z Evropských fondů.
Tak asi tak nějak, někdo si na tom určitě příjde na své a vydělá.
@RadkaOR píše:
No prostě podle mě pokud je v kraji vysoká nezaměstnanost a málo pracovních příležitostí tak asi těžko pomoci ne?
Tak ale přece jen určitému počtu lidí práci opravdu najdou, za zkoušku nic nedáš, třeba zrovna tobě se to podaří. ![]()