Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, Pronatal má smlouvu zatím jen s VZP, takže u ostatních pojišťoven se zatím výkony hrazené pojišťovnou dělají v Praze.
@Lucík 88 Ahoj, tak předtím to bylo s MS planý poplach, ale teď už fakt
od pondělí stimuluji, zatím bez problémů a vedlejších účinků
jen už marodím, protože se o mě pokouší nějaká rýmička, navíc u nás v práci řádí nějaká střevní chřipka, tak aby to nakonec nekrachlo na tom, že jsem nemocná. Jak se máš ty?
Jinak holky, s Artem nemám žádný zkušenosti, ale v Pronatalu jsem maximálně spokojená, všichni jsou tam moc příjemní a vstřícní, takže přestupu bych se určitě nebála.
Končím stimulaci a ještě tento týden mě čeká IVF a OPU, teď jen doufám, že budu mít nějaké vajíčko a ne prázdné folikuly.
@AnteaX držím palce, určitě to bude ok
já jdu zítra na kontrolu, mám za sebou čtvrtý den stimulace, cítím trochu nafouklé břicho, ale jinak v poho
@Marťa1986 Ahojky, tak jak je? Už máš po OPU? U mě pořád všechno stejný, minulý týden jsem volala do Pronatalu a stále čekám až nám převezou to jedno zmražený embryo.
@Lucík 88 Ahojky, tak mám úspěšně po OPU, proběhlo minulou sobotu - odebráno 17 vajíček, oplodněno 14 a 10 prý výstavních zamraženo
ET u mě nebyl možný, protože hrozil silný hyperstimulák, takže ve ST kontrola a snad se dozvím, kdy proběhne KET. Tak hlavně, aby vám embryjko dorazilo co nejdřív ![]()
To je krásný výsledek, gratuluji!
Zatím mi nikdo z Pronatalu nevolal a minulý týden tam ještě nebylo. Co ty víš, třeba půjdeme na KET zároveň. ![]()
No jo, to je možný
já jdu na kontrolu až příští středu, tak snad už se dozvím, kdy to proběhne, tohle čekání je děsný.
@Marťa1986 Tak já už ho mám v ČB.
Příští úterý jdu na kontrolu a pokud bude vše v pořádku, tak od začátku cyklu jdeme na to. ![]()
Holky, držím vám všem pěsti, aby to vyšlo
Já mám problém s tím, že mi nikde nechtějí psát Fraxiparine. V Pronatalu vše probíhalo vždy parádně a dávali mi ho bez problému. Ovšem teď si mě přehazuje gynekoložka s hematologem a nechce to psát ani jeden, protože se jim tím zvyšují náklady. Jsem z toho úplně znechucená a nakonec si ho asi budu muset v plné výši hradit sama ![]()
Ahojky všem chtěla bych se zeptat na IUI máte NĚKDO zkušenost v pronatalu v ČB. Jak je to z pojištovnou co hradí a nehradí? A veškeré info prosím. Jak a kdy se stimuluje? Děkuji za odpovědi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.