Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jandulka22 píše:
Praha píše: Více
ja sice Ph nejsem, ale mám to na smíchov cca 30minutek ![]()
m311 píše:
Ahoj, já mám Inglesinu Zippy Free. A jsem maximálně spokojená.V době co jsem si pořídila Inglesinu, jsem sporťák prodala, protože už nebyl potřeba. Pro druhé asi nebudu kupovat kočárek, ale odvozím ho v Inglesiě, jen ještě nevím, zda dokoupím hlubokou korbičku, nebo dám jen vložnou tašku..
Každopádně další kočárek kupovat rozhodně nebudu.
Za mě Inglesina Zippy Free
![]()
Mimochodem dá se koupit na aukru, mimiaukci nebo mimibazaru (prostě z druhé ruky) podstatně levněji, něž je cana nového.
vypadaj moc dobře a jak je to veliký a kg?
Hromnice píše:
Holky mohla bych prosím taky poprosit o radu
Potřebovala by jsem koupit sporťák-moje požadavky by byly: lehkej,přední aretovací kolečka,spojená rukojeť a cena tak maximálně do 6000kč-nevěděly byste o něčem prosím
když bude z bazaru tak to nevadí, sama budu prodávat trojkombinaci-ve sporťáku máme málo místa
za mě jedině speedy, od kamarádek sem jich zkoušela hodně a svého speedyho doslova miluju, trochu sem si ho vylepšila, takže je ted téměř dokonalý ![]()
Sušinka píše:![]()
![]()
super fotky, a co sluníčko? stačí na něj ta stříška? jde mi hlavně o to sluníčko
pampeliska33 píše:
Natašo a co ten zapp, zkoušela si i jeho do sněhu? viděla sem sním video a vypadal moc slibněi to polohování,ale co ta stříška?! jak tam svítí sluníčko? slunečník už nechci ani vidět
mi stačilo minulé léto
Příspěvek upraven 27.02.12 v 23:28
stříška u zappa xtra je dobrá, vylepšená, je tam kšilt.
rozhodně lepší, jak speedi, jeho stříška je spíš výsměch ![]()
Nataša píše:pampeliska33 píše:jj já si ji nechala upravit, nechala sem si našít kšilt, takže ta upravená stačí? ono podle mě je nejlepší uplně ta co jde až dolů, ale to má malokterý
Natašo a co ten zapp, zkoušela si i jeho do sněhu? viděla sem sním video a vypadal moc slibněi to polohování,ale co ta stříška?! jak tam svítí sluníčko? slunečník už nechci ani vidět
mi stačilo minulé léto
Příspěvek upraven 27.02.12 v 23:28
stříška u zappa xtra je dobrá, vylepšená, je tam kšilt.
rozhodně lepší, jak speedi, jeho stříška je spíš výsměch
stříška u zappa je dobrá. Jako není to žádný zázrak. U cybexu nám jde stáhnout víc., ale stačí to. My jsme s ním jezdili jenom v uplném lehu a na malou po vytažení te sluneční clony nesvítilo. V sedu to bude ještě lepší ![]()
V bazárku mám fotku, jak to vypadá když je ta clona vytažená
no, já mám na speediho jen clonku. ale kritické období, kterým je podle mého věk 6-9m, jsme stejně projezdili s jiným kočárkem. a teď už je boudička akorát odkládací prostor ![]()
Callisto má střechu opravdu luxusní,
zapp Xtra slušnou.
já mám callisto 09, které mělo ještě jen kšilt a nepřeklopnou boudu (takže vlastně jako zapp xtra) a i tak mi to letos v létě bohatě stačilo..
pampeliska33 píše:eldarka píše:myslíč jako oblečení
Pierre Cardinči co?!
veverik píše:
stříška u zappa je dobrá. Jako není to žádný zázrak. U cybexu nám jde stáhnout víc., ale stačí to. My jsme s ním jezdili jenom v uplném lehu a na malou po vytažení te sluneční clony nesvítilo. V sedu to bude ještě lepší
V bazárku mám fotku, jak to vypadá když je ta clona vytažená
děkuju dneska sem si u kamaradky ten zapp extra osahal jako polohovani super striska bomba az sem zasla nechapu proc tak neni i u speedyho
ale to rizeni to sem sla do kolen, takova strasoritka
tim asi 2km neujedu po horsi ceste, v nasem meste zrovna neni nadherna silnice a chodniky to je fakt tak do auta zoo a hlavne kramy ![]()
pampelisko, no to asi ne. Ten zapp je fakt jenom na hezké cesty. I když my jsme s ním absolvovali kostky v Krumlově, ale ideální to nebylo.
A ty „vachrlaté“ rukojeti má každý zapp. Myslela jsem si, že máme nějaký vadný, tak jsem šla do obchodu vyzkoušet i jiné a měli to taky ![]()
pampeliska33 píše:veverik píše:děkuju dneska sem si u kamaradky ten zapp extra osahal jako polohovani super striska bomba az sem zasla nechapu proc tak neni i u speedyho
stříška u zappa je dobrá. Jako není to žádný zázrak. U cybexu nám jde stáhnout víc., ale stačí to. My jsme s ním jezdili jenom v uplném lehu a na malou po vytažení te sluneční clony nesvítilo. V sedu to bude ještě lepší
V bazárku mám fotku, jak to vypadá když je ta clona vytaženáale to rizeni to sem sla do kolen, takova strasoritka
tim asi 2km neujedu po horsi ceste, v nasem meste zrovna neni nadherna silnice a chodniky to je fakt tak do auta zoo a hlavne kramy
já nevím, možná jde o zvyk, já s ním taky projela hodně.
ale ve srovnání se cybexem callisto prostě neobstál ![]()
Nataša píše:pampeliska33 píše:veverik píše:děkuju dneska sem si u kamaradky ten zapp extra osahal jako polohovani super striska bomba az sem zasla nechapu proc tak neni i u speedyho
V bazárku mám fotku, jak to vypadá když je ta clona vytaženáale to rizeni to sem sla do kolen, takova strasoritka
tim asi 2km neujedu po horsi ceste, v nasem meste zrovna neni nadherna silnice a chodniky to je fakt tak do auta zoo a hlavne kramy
já nevím, možná jde o zvyk, já s ním taky projela hodně.
ale ve srovnání se cybexem callisto prostě neobstál
a co ten quinny senzz? vypada jak jelspi zapp co se tyce konstrukce a kolecek a rukojeti do terenu .-)