Jaké máte výdaje za jídlo a spol?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51
Snídaně - vajíčka ( omelety, na tvrdo, michana atd ),kaše, mussli, jogurty, ovoce
Dopoledne - domácí pastiky ( kachní, husi, kuřecí ), domácí pomazánky ( lososova, vajíčkova, sunkova, krenova atd atd ), sýry + chléb a salát
Oběd - cikanska hovězí pecene, paprikovy lusk, cina, rajská, koprova, zavitky atd prakticky vše co je hlavní jídlo
Odpolední svačina - to co u obědu
Večeře - saláty s rybou a bílým masem, či zase něco jako oběd či odpolední dvacina, domácí klobasy
Večeře 2 - tvarohy, oříšky, jogurty bílé s ovocem atd
A ten čas u toho strávený je drsný no… ![]()
Pak uklizim dům, s malým jezdím na kroužky, hrají na klavír, zahrada taky něco spolkne, každý týden si luxuji a čistím auto, peču a polévky ovšem ty ne denně, pak návštěva fitka a pak padám na hubu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šťastná.máma.4 píše:
@Kobliha51
Snídaně - vajíčka ( omelety, na tvrdo, michana atd ),kaše, mussli, jogurty, ovoce
Dopoledne - domácí pastiky ( kachní, husi, kuřecí ), domácí pomazánky ( lososova, vajíčkova, sunkova, krenova atd atd ), sýry + chléb a salát
Oběd - cikanska hovězí pecene, paprikovy lusk, cina, rajská, koprova, zavitky atd prakticky vše co je hlavní jídlo
Večeře - saláty s rybou a bílým masem, či zase něco jako oběd či odpolední dvacina, domácí klobasy
Večeře 2 - tvarohy, oříšky, jogurty bílé s ovocem atdA ten čas u toho strávený je drsný no…
Pak uklizim dům, s malým jezdím na kroužky, hrají na klavír, zahrada taky něco spolkne, každý týden si luxuji a čistím auto, peču a polévky ovšem ty ne denně, pak návštěva fitka a pak padám na hubu
Tohle všechno on sní a ještě je schopen samostatné chůze? Nenapsala jsi, jestli je zaměstnán a nebo leží doma na kanapi a papá. Kdo hlídá dítě, jsi-li ve fitku?
- Citovat
- Upravit
@Šťastná.máma.4 A tebe baví takhle denně vyvařovat? Nebo proč to děláš? Pan manžel vyžaduje? Já bych umřela. Stačí mi vařit 1× za 2-3 dny jedno jídlo, občas k tomu polévku. Trávit život v kuchyni není náplň, po které bych toužila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 píše:
Tohle všechno on sní a ještě je schopen samostatné chůze? Nenapsala jsi, jestli je zaměstnán a nebo leží doma na kanapi a papá. Kdo hlídá dítě, jsi-li ve fitku?
Pracuje samozřejmě, většinou pondělí až čtvrtek, parky zůstává doma a nebo podle toho jak se mu chce, k tomu 3-5× týdne cvičí a plave. A ve fitku je děcko se mnou v kuličkách a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šťastná.máma.4 píše:
Pracuje samozřejmě, většinou pondělí až čtvrtek, parky zůstává doma a nebo podle toho jak se mu chce, k tomu 3-5× týdne cvičí a plave. A ve fitku je děcko se mnou v kuličkách a tak.
Máš můj obdiv. Takhle vyvařovat se dvěma dětmi, to je obdivuhodné. Možná bys pak mohla mít restauraci, až děti odrostou. Praxi máš bohatou a ten tvůj by se tam najedl. Do toho bych šla, být tebou.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Máš můj obdiv. Takhle vyvařovat se dvěma dětmi, to je obdivuhodné. Možná bys pak mohla mít restauraci, až děti odrostou. Praxi máš bohatou a ten tvůj by se tam najedl. Do toho bych šla, být tebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:to je supr nápad. Mě by teda na jejím místě odrazovaly aktuální startovací podmínky, ale třeba se to časem zlepší.
Ten její je podle mě v balíku. On ji jistě nějakým finančním polštářem vypodloží a když jsou peníze, je všechno. Myslím si ovšem, že ji nebude chtít pustit z domu. Snad nám k tomu @Šťastná.máma.4 něco řekne.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
No manželovi většinou dost chutná a to když mu proste nehutna tak to řekne bez omáček, třeba i před návštěvou, ale to naštěstí je málokdy
, ale o té restauraci mluví občas taky, zda bych do toho nechtěla jít, uvidím třeba vážně až budou větší děti. Mě jenom přišlo, ze stejně ty výdaje mám vysoké a mohli by být menší.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šťastná.máma.4 píše:
No manželovi většinou dost chutná a to když mu proste nehutna tak to řekne bez omáček, třeba i před návštěvou, ale to naštěstí je málokdy, ale o té restauraci mluví občas taky, zda bych do toho nechtěla jít, uvidím třeba vážně až budou větší děti. Mě jenom přišlo, ze stejně ty výdaje mám vysoké a mohli by být menší..
Nešetři, když nemusíš. Člověk v životě projde různými dobami, hubenými i bohatými a když není třeba, má si to užít. Tedy podle mě. Pořád jen škudlit, co je to za život.
- Citovat
- Upravit
@Šťastná.máma.4 píše:
@Kobliha51
Večeře 2 - tvarohy, oříšky, jogurty bílé s ovocem atdA ten čas u toho strávený je drsný no…
Pak uklizim dům, s malým jezdím na kroužky, hrají na klavír, zahrada taky něco spolkne, každý týden si luxuji a čistím auto, peču a polévky ovšem ty ne denně, pak návštěva fitka a pak padám na hubu
takto nějak si představuji otroka vaření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
takto nějak si představuji otroka vaření.
Jí to ale baví. Já to taky nechápu, ale respektuju, že to takhle někdo má. Já osobně vařím na dva dny a to jen oběd. Je tolik věcí, co se dá dělat a kdybych se místo toho měla válet na gauči z knížkou, tak to považuju za lépe využitý čas. Ale proti gustu…
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Nešetři, když nemusíš. Člověk v životě projde různými dobami, hubenými i bohatými a když není třeba, má si to užít. Tedy podle mě. Pořád jen škudlit, co je to za život.
Možná bych to brala jako takový,,svůj úspěch", ze neutratim vše co na to mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálka my doma vaříme teplé jídlo denně spoustu let a to i po příchodu z práce rajská koprovka zeli maso brambory a žemlovka a běžné jídlo a polévky. takže za me palec nahoru.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Normálka my doma vaříme teplé jídlo denně spoustu let a to i po příchodu z práce rajská koprovka zeli maso brambory a žemlovka a běžné jídlo a polévky. takže za me palec nahoru.
Po příchodu z práce… Cítíš tam ten jemný rozdíl proti zakladatelce, která vaří minimálně tři teplá jídla denně? To už je vývařovna.
- Citovat
- Upravit
Chceš říct, že děláš teplou snídani, svačinu, oběd např. karbanátek s přílohou, druhý oběd knedlo, vepřo, zelo a teplou večeři třeba bramboráky a to každý den něco jiného a ještě pořád jsi šťastná máma? Tvůj manžel nechodí do práce? Co ještě denně stíháš kromě vymýšlení jídla, nakupování jídla, vaření jídla, uklízení po vaření jídla?
V penězích problém u vás nevidím. Spíš by mi bylo líto času stráveného u plotny. Tobě ne?