Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak jako určitě je to zajímavé jméno a nestane se, že by jich ve třídě bylo 5. Pokud se vám líbí a hodí se k příjmení proč ne. ![]()
Je to vaše věc. My jsme se poučili už u dvou předchozích děti jméno neříkat, nikomu. A to máme „normální“ jména Daniel a Julie, ale stejně byla okolo nich hrůza. Takže nejlip, teď to už s rodinou neřešte, když oni budou mít potřebu mávněte nad tím rukou a nekomentuje to
Jak zkomolenina michaela, za me taky ne..
Ale v nakym jazyce se mozna ch cte jako k, ne? Tak muzete i michaelovi rikal mikael ![]()
Příspěvek upraven 31.08.20 v 20:47
Me se tam nelibi to K
Ale je to na vas. Nejlepsi to je nekonzultovat ![]()
Mám stejný názor jako Tvoje rodina, toto jméno se mi vůbec nelíbí.
Známá má chlapečka, který se jmenuje Michael a říká mu Miky. Vidět někde Mikael, myslím si, že je to překlep, jméno se mi nelíbí.
Malému by jsme rikali Miky, Miko, Mika, Mikoušek, Kiki, Eli, Elísek,…???
Proč teda Mikael? Jméno mi připadá spíš jak pro holku Mikayla. Znějí dost podobně
Ahoj holky, moc bych potřebovala slyšet i jiný názor než rodiny. Čím víc tím lépe pro mě.
S manželem čekáme miminko, chlapečka. Už od začátku jsme věděli, že to bude MIKAEL. Prostě se nám to jméno líbí a snad z tisíce co jsme prošli nám vždy toto zbylo jako top.
No oznámili jsme rodině naše stanovisko a sesypali se na nás nechápavě pohledy. Někteří členové chtějí abychom dali jméno po manželovi, jiní aby se jmenoval po nich, či po pradědečkovi, někteří chtějí typické české. Většina nám říká, že je to děsně jméno atak. Chci podotknout, že manžel nemá české jméno a k příjmení se to krásné hodí. Malému by jsme rikali Miky, Miko, Mika, Mikoušek, Kiki, Eli, Elísek,…