Prosím o radu, nevím si rady se svým partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.5.18 10:51

@lilith1 děkuji za názor, já jsem mu to i navrhla, ale spíše chce aby se najedl až tam. Teď mi to docvaklo ano je vyžírka. Všechny pořád pomlouvá a sám je právě takový jak vidí ostatní. Někdy se za něj stydím.

• Citovat
  • Upravit
21311
28.5.18 10:55

A to já bych mu řekla, ať ty chlebicky nachysta a vezme s sebou on, ze určitě budou mít úspěch. Jinak mi to prijde spíše vtipné :D taková obsese chlebicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
28.5.18 10:55
@Anonymní píše:
@lilith1 děkuji za názor, já jsem mu to i navrhla, ale spíše chce aby se najedl až tam. Teď mi to docvaklo ano je vyžírka. Všechny pořád pomlouvá a sám je právě takový jak vidí ostatní. Někdy se za něj stydím.

Tak mu hlavně to převratné zjištění, že je vyžírka, neříkej, ať sem nemusíš psát znovu, kdyby ti řekl něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
5640
28.5.18 10:57
@Anonymní píše:

Takze ti vadi v podstate jeho chovani jako celek a leze ti na nervy co.

Proc jste cestou na tu oslavu nekoupili nejakej chlebicek, slanej kolac nebo neco, kdyz je manzel dle tebe takova vyzirka? Vzdyt se to normalne dela. :nevim: Navic pises, ze ma hostitelka 4 deti, tak by ji to bodlo ne?

Příspěvek upraven 28.05.18 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 10:58

@Ms.Ragdoll Ano je pravda, že jsem to napsala dost nešikovně. Já jsm ještě uspávala malého. Jinak hladový být nemůže bude po obědě. On to spíše myslel tak, že se o nás má starat hostitelka opravdu luxusně nosit chlebíčky, salámky, brambůrky, pivečko a děti at klidně nechá běhat nahaté jsou jim dva roky a malé jsou 4. Hlavní je on protože ON přišel. Nevím asi jsem jen na něj alergická jeho rádoby vtipy jsou dost urážlivý. Já jsem z něj už tak unavená, že asi teaguju moc podrážděně.

• Citovat
  • Upravit
1487
28.5.18 10:58

Asi bude dost dětinskej, nevyzrálej.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 11:00

@Ms.Ragdoll ano napadlo mě to, ale zase nechci aby to vypydalo, že ji nějak podcenuji, že to nezvládne sama. Já nevím jsem asi moc přecitlivělá a něco slaného by jsem přinést mohla nění to špatný nápad. Jinak si myslím, že je možné, že tam něco slaného bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 11:01

@Myssicka Tak to by se asi nelíbilo nikomu říkat mu pravdu do očí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 11:02

@Anitramm ano někdy mám pocit, že mám doma děti 3, ale tomu největšímu nemůžu ani domluvit ani ho plesknout :D

• Citovat
  • Upravit
21311
28.5.18 11:03
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll ano napadlo mě to, ale zase nechci aby to vypydalo, že ji nějak podcenuji, že to nezvládne sama. Já nevím jsem asi moc přecitlivělá a něco slaného by jsem přinést mohla nění to špatný nápad. Jinak si myslím, že je možné, že tam něco slaného bude.

Nezlob se na mne, ale to je snad slušnost vždy neco donest na zub nebo k pití. Tak tentokrat dovalte chlebicky a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
28.5.18 11:05
@Anonymní píše:
@Anitramm ano někdy mám pocit, že mám doma děti 3, ale tomu největšímu nemůžu ani domluvit ani ho plesknout :D

To chápu. :lol: Naštěstí tohle neznám. Tak přeju pevný nervy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.5.18 11:09

Musím říct za sebe, že kdyby hosti donesli něco na oslavu, vůbec bych to nebrala, jako že bych nebyla schopná nachystat já…taky mi to přijde jako slušnost, brambůrky, chlebíčky…atd taky nosíme, když někam jdeme. Potěší to, že nebude kamarádka na vše sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 11:17

Tak já nevím u nás to většinou je tak, že pokud se někam vecpu nepozvaně, tak aby to hostiteli nebylo trapné přinesu brambůrky, chlebíčky nebo něco napeču. Pokud, ale jdu někam kde jsem pozvaná a vím, že budou mít ještě z předešlé oslavy dost zásob, tak donesu dárky spíše věcné. Myslím tím ty dárky pro děti a pro kamarádku mám víno a čokoládu. Já sama by jsem byla nebyla moc ráda kdyby mi na oslavu nědo donesl ještě jídlo. Už takhle sama ty zákusky rozdávám a vím, že jídla tam bude dost a potom to jídlo vyhazovat mi přijde nesmyslné. Ale samozřejmě nevím co má připraveného. Do toho vím, že dětem nechce dávat nic nezdravého jako jsou brambůrky, salámy a tak a já to respektuji. Tak já nevím asi něco upeču nebo koupím a aby měl pán tvorstva klid tak to tam bude mít možnost sníst.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 11:19

@Anitramm Děkuji ono to s ním není jednoduché. Já vím, že jsem blbá že jsem s ním, no nic už se stalo. Já sem ani psát co všechno vyvádí nebudu za prvé se stydím a za druhé vím, že by mě tu osazenctvo sežralo zaživa :lol:. Mně stačí táta který mně při každé návštěvě nezapomene říct jak jsem blbá :)

• Citovat
  • Upravit
3236
28.5.18 11:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, oživuji diskuti nechtěla jsem zakládat novou s podobným názvem. Také se omlouvám předem za anonym docela se stydím a nechci aby mě někdo poznal. Jsem s partnerem asi 17 let a máme spolu dvě děti. Dneska by jsme měli jít všichni na oslavu narozenin. Je to takové spíše posezení, předání dárků. Už od rána se mě partner ptal co tam na oslavě bude k jídlu. Tak jsem řekla, že nevím ale určitě dort a nějaké zákusky. To mu nestačilo a pořád se doptával jestli tam budou i chlebíčky. No možná ano, ale já to nevím řekla jsem. Celou cestu do školky mi opakoval jestli tam budou i chlebíčky a že snad by pár chlebíčků udělat mohla, protože on sladké nejí. Teda on ho jí na kila, ale jen kupované a doma pečené mu moc nechutná. Když jsem řekla, že chodit nemusí rozčílil se, že on tam jít chce a chce chlebíčky a něco dobrého, pořád se smál, a vykládal mi tak nás zve i na oběd jo. Přijde mi jeho chování úplně mimo, nebo jsem mimo já? Cestou domů mi řekl jak jsem hrozná a že on je skvělý a vůbec i jeho rodina je bezva nevím co s návštěvou má společného. Možná jen to, že jeho otec když si nás pozve tak doma má je tvrdý chleba a sádlo a pokud mu přítel řekne, že vyrazíme do cukrárny vezme si s sebou 50 kč a ještě se nás ptá a to bude stačt, že víc nemám. Samozřejmě mi v autě řekl pravý opak. Děkuji za názory

Podle mě je to nějaký jeho styl humoru. Táta má podobný styl humoru, dokážu si predstavit, jak vede úplně ty samé řeči a ještě se baví tím, že někoho vytočil. Většinou tento styl humoru používá, když nemá úplně nejlepší náladu (aspoň mě to tak přijde). Vždycky je to umanutost na nějakou blbinku, odmítání řešení a překrucování faktů úplně naopak. A dokáže to klidne i hodiny a absolutně nereaguje na to, že to ostatní vytáčí… Pokud je to styl humoru, tak by mohlo ty kecy nejrychleji ukončit to, že se jim prostě zasmejes a naladis se na stejnou vlnu. On se bude cítit jako král humoru a za chvíli sklapne a ty budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí