Rozvodové řízení a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
29.12.13 18:52

@smurfka PODLE TOHO V JAKÉM JE TÝDNU :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2237

Jedině podmáznout dr, aby napsal ze zdravotních důvodu, vím je to blbost. Tak jedině porodit a baby box nebo mimi dát k adopci a někdo ji bude mooooc vděčný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@beručka píše: :-( já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké

jeji muz je hovado, ale spi s nim dobrovolne, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
@Silwinka87 píše:
Já to nechápu, na potraty má a na antikoncepci, né? :roll:

taky jsem si rikala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403

Nepříjde mi tahle diskuse nijak zábavná (bejt v té situaci tak se asi p*seru!!) nechránila se protože byla bez manžela a jednoho krásného dne si zavzpomínali a už to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.12.13 18:53

@beručka já spíš obdivuju tebe, pokud se přes 4 roky snažíte o vymodlené miminko, že to za ní takto řešíš, já bych jí v hlavě „neměla ráda“ znám to čekám vymodlené miminko po 3 letech :-O

• Citovat
  • Upravit
3162
8o :poblion: 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@K-Black píše:
Zkusila bych jiného doktora v jinám městě :think:

Leda tak..Najít doktora, který bude ochotný do toho jít, ale otázka je, jak velké riziko to je i pro samotného lékaře? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
@K-Black píše:
Zkusila bych jiného doktora v jinám městě :think:

i to je možné, pokud se to nedá nějak dohledat :?

• Citovat
  • Upravit
6536
29.12.13 18:54
@beručka píše: :-( já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké

no oni asi oba jsou h. ovada, jak píšeš, rozhodně bych používala ochranu, než chodit na potrat, to přece nemůže být levnější né - v jejich situaci finanční, je vidět, že asi moc nepřemýšlí na následky a důsledky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

@beručka Mě jako nepříjde její situace zábavná, ani diskuze…ale píšeš že její bejvalej je hovado a co je potom ona, když s ním chrápe? :zed: Nebudu už radši nic komentovat, ale budu číst..

• Citovat
  • Upravit
14637
@beručka píše:
nechránila se protože byla bez manžela a jednoho krásného dne si zavzpomínali a už to bylo

8o Chápete to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

AT si koupí tu potratovou tabletku..prý se to prodává na slovenských stránkách - ( i když to je zakázané )

• Citovat
  • Upravit
6865
29.12.13 18:55

A proč se můžou dělat „jenom“ potraty po půl roce?? Jako že to není dobré pro tělo?

Jinač teda k dotazu: boooooooože kde kamarádka dala rozum? btw. kde proboha souložili, když žije se 2 dětmi v jedné místnosti?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
29.12.13 18:55

U dr nebyla ale počítá to na 5 týdnu asi :-( adopce a baby box nepadají v uvahu (o děti se stará skvěle a miluje je a na tohle by srdce neměla) ví že pokud nepujde potrat tak si to bude muset nechat ale lehké to teda nebude -bez muže-peněz-bydlení v bytě s mámou. Děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová