Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Angua píše:Alli píše:Ale jo, dyť já to nemyslím zle, stane se, že jo… Zvlášť v takovém „stavu“. Jen mi tak přišlo, že s jeho povoláním by člověk měl mít spolehlivost/nespolehlivost některých metod tak nějak pod kůží…Angua píše:asi tak - jsem nezodpovědná, já vím. Nějaký čas jsme spolu byli, já mu důvěřovala, a pak se hold nechala unést silou okamžiku (a taktéž jsem byla značně „ovíněná“, což mě samozřejmě neomlouvá)
Mě teda docela pobavilo, jakou používá zodpovědný gynekolog/porodník spolehlivou antikoncepci![]()
![]()
bůh ví, co má v hlavě … přecijen je to také chlaú ![]()
Navíc jsem si teď vzpomněla na film CHYŤTE DOKTORA ![]()
Jsem 14dní po transferu,zavedení 2 embryjek.testy vyšly pozitivní a hcg v krvi je 21jednotek,je možné že hcg roste pomalu?
Taky se připojuji, že mě překvapuje, jaký přístup k sexu může mít odborník! ![]()
Jak to bylo s tim „kovarova kobyla chodi bosa“ ?
![]()
Ale to jen tak mimo… je fajn, ze jsi v pohode ![]()
Ahoj Alli, taky bych to tipla na toho milence, tesne po menstruaci vetsinou byva par neplodnych dnu a i kdyby nahodou neco uniklo do tebe, sperma vydrzi max 48hod, a to by stejne do ovu nestacilo. Nekdo ma ovu treba uz 9. den cyklu, coz by stejne u vas nevyslo.
Na druhou stranu, priroda nekdy dokaze prekvapit, takze 100% to poznas asi az u porodu (pokud tvuj ex taky nebyl cernoch).
Angua píše:AnguAlli píše:Ale jo, dyť já to nemyslím zle, stane se, že jo… Zvlášť v takovém „stavu“. Jen mi tak přišlo, že s jeho povoláním by člověk měl mít spolehlivost/nespolehlivost některých metod tak nějak pod kůží…Angua píše:asi tak - jsem nezodpovědná, já vím. Nějaký čas jsme spolu byli, já mu důvěřovala, a pak se hold nechala unést silou okamžiku (a taktéž jsem byla značně „ovíněná“, což mě samozřejmě neomlouvá)
Mě teda docela pobavilo, jakou používá zodpovědný gynekolog/porodník spolehlivou antikoncepci![]()
![]()
Ali taky bych počítala na 99% s tím černouškem
mOC GRATULUJI
Angua píše:
Kamčo, jste šikovníŽe bysme to pak taky prubli?
![]()
![]()
Tak já to takhle měla s jedním EX rok a s tímhle EX první dva měsíce, vždy bez obav. ![]()
Alli, gratuluju ke dvěma čárkám
Je fajn, že z toho máš radost, ikdyž je to neplánované. Jsem svobodná matka a věř, že se to dá zvládout.
Já měla poslední menstruaci 20.6. a vím přesně, že se nám „nehoda náhoda“ stala 4.7. Takže můj typ je černoušek.
Přeju pohodové těhu
Jeva píše: .....Přeju pohodové těhu
moooc moooc díky ![]()
koukám, že u tebe je to časově skoro stejné. Teď už si říkám, že tak na 99 % je „možnost Bé“ správná - vlastně díkybohu. Lepšího otce (ať už se k tomu on sám postaví jakkoliv) jsem si vlastně ani pro své dítě nemohla přát.
Mám velké odhodlání a chuť to zvládnout
Už teď se moc těším a i když je to krátká doba, tak to děsně prožívám (a moje nej kámošky se mnou, tim jsem to už musela říct)
Angua píše:
A taťulda už to ví? Kdy mu to řekneš?
v pátek jsem objednaná k dr., chci mít jistotu i z té lékařské stránky, a pak půjdu s pravdou ven. Děj se vůle Boží.
Alli byť jsem cizí, přidávám se ke gratulacím, jak si tu nastálou situaci precizně zvládla. Taky jsem neplánovaně těhule a já se s tím srovnávala trošku déle.
Jinak známá má taky mimi s čoko chlapem, ale ten dítě nechtěl, takže je s jiným přítelem a připravovali rodinu na to, že malá Linda bude čoko dítě - a není:) Má jen ten jejich široký nosánek, jinak je světlounká. Ale jsou jí necelé dva měsíce, takže nikdo neví, co se ještě vyklube ![]()