Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Erian: četla jsem, že když se narodí mulatě, tak je nejprve světlé a do roka ztmavne (samozřejmě záleží na genech jak moc) a zvláštní je, že začíná tmavnout od palců u nohy ![]()
Alli píše:
Erian: četla jsem, že když se narodí mulatě, tak je nejprve světlé a do roka ztmavne (samozřejmě záleží na genech jak moc) a zvláštní je, že začíná tmavnout od palců u nohy
Od palců u nohy?
Alli, a co kdyby ses narovinu zeptala doktora na prvním větší UTZ? Že máš dva možné termíny oplodnění a chceš vědět, kdterý je pravděpodobnější…on by to podle vělikosti plodu, MS atd… mohl poznat - nemusíš říkat, že máš dva adepty na tatínka, ale třeba, že si to datum chcete zapsat do kalendáře pro miminko ![]()
Jinak já si taky myslím, že to bude černoušek
ale příroda někdy překvapí…každopádně gratuluju! Je skvělé, že se k tomu tak stavíš…
zvládnout jde všechno, když člověk chce ![]()
Držím pěsti a dej pak vedět, co ti řekl doktor - pokud se teda zeptáš ![]()
Berenike
No jo, taky mi to připadalo veselé, ale to psaly na jedné diskuzi některé maminky malých míšenců a některé byly pěkně vylekané.
Samozřejmě, že se na termín zeptám ![]()
Dnes jsem byla u dr., je to potvrzené i když na UZV nebylo nic moc poznat, což odpovídá druhému adeptu. A navíc, když jsem se jí ptala na možnosti, tak mi sama řekla, že možnost číslo jedna by vyškrtla, že by to byla přespříliš velká souhra náhod.
Šťastná tedy jsem nehorázně a vůbec neřeším co bude (špatný že?)
O víkendu se to chystám povědět „spolupachateli“, sice vůbec nevím jak, ale dneska si to natrénuji na zbytku své rodiny ![]()
Alli píše: … Šťastná tedy jsem nehorázně a vůbec neřeším co bude (špatný že?) …
Alli, vůbec není špatné, že neřešíš, co bude…stejně bys nic nevyřešila…mičmo přijde a všechno půjde
tak proč se stresovat…
A pro spolupachatale bych koupila dudlík nebo botičky ![]()
Berenike píše:
A pro spolupachatale bych koupila dudlík nebo botičky
Tak nějak jsem o tom přemýšlela, jak mu to jemně říct, aby mi nezkolaboval
a dospěla jsem k tomuto scénáři:
Alli píše:Berenike píše:Tak nějak jsem o tom přemýšlela, jak mu to jemně říct, aby mi nezkolaboval
A pro spolupachatale bych koupila dudlík nebo botičkya dospěla jsem k tomuto scénáři: … - takže mu oznámím, že může balit kufry a vydat se na cestu domu
Je to trochu obklikou, ale snad to pochopí a kdyby ne, tak mu podám testy a to mu docvakne úpe
S tím balením bych to neříkala, to by se ho mohlo dotknout.....ale jinak super
My to podobně řekli našim...... s bráchou jsme je snad 5 let přemlouvali, ať koupí na zahradu bazén… nechtěli, že prý až pro vnoučata … takže jsme jim s manželem řekli, že jsme je přišli poprosit, ať ten bazén koupí ![]()
Držím palce, ať je reakce pozitivní… a i kdyby nebyla…neboj a dej mu čas… my s manželem jsme plánovali, chtěli, dělali cíleně…skoro hned jsme byli přesvědčení, že se povedlo a stejně, když to krev potvrdila, byli jsme oba dva tři dny dost zaskočení…prostě až potom nám docvaklo, že je to už napořád, definitivní a že nevíme, jestli to zvládneme (3 dny jsme se potom o dítěti nebavili) než jsme si to sami v hlavě poskládali ![]()
taky drzim palce at ti to vyjde…chlapy jsou hrdinove ale kdyz se dozvy takovehle zpravy tak sou jak opareni…i kdyby to ze zacatku nebylo pozitivni tak ono se mu to srovna v hlave uvidis…
kdyz sem zjistila ja ze sem tehu tak sem sla za tim svym chlapem a ukazala mu na ferovku test… je fakt ze teda mel uzasnou reakci … byl moc stastnej ![]()
tak jsem svou první možnost propásla, byla jsem tak nervozní, že jsem ze sebe nedostala ani slovo ![]()
nikdy jsem neuměla lidem říkat špatné nebo neočekávatelné zprávy.
Pokus dvě vyjde ![]()
A je to venku …
Teda lezlo to ze mě jak z chlupatý deky. Tep mi stoupnul jak u vrcholového sportovce a ještě teď se klepu.
Jeho první reakce byl smích.
„To myslíš vážně“
„Samozřejmě, že to myslím vážně, o těchto věcech se nežertuje“
Smích ustal, ale nezmizel úplně, spíš se v tváři objevil vážnější výraz a už padaly otázky typu jak dlouho a zda jsem si jistá. Nakonec jsem ho propustila do práce s tím, že teď nic nevyřešíme, že si pak popovídáme.
Zatím jsme si poslali jen pár sms.
V práci má dost času na vstřebání informací.
Tak mi držte palce až příjde druhé kolo diskuzí „Co teď?“ (Teď si dáme Delli)
Jen abych informovala - vše dopadlo dobře, respektive vše je zatím na dobré cestě. Jsem v 11+2tt, bříško začíná růst, tatínek se těší, já se těším, jsme spolu a jsme připraveni zvládat všechny problémy ve dvou.
Navíc má moje těhu další pozitivum a to, že jsem poznala skutečné přátelé a ty, kteří si na to jen hráli ![]()
Alli, s otevřenými ústy a s napětím jsem si četla Tvou diskuzi od začátku,
moc Ti to přeji a jsem šťastná za Tebe,že to vzal černoušek tak suprově … ![]()
Takže už žádné paření… ![]()
Máš pravdu, kamarádi a ty co si na ně jen hrají někdy dokáží překvapit, aspoň víš na čem jsi a komu věřit a komu ne … ![]()
Mulatci jsou obecně nejhezčí dětičky, kudrlinky, krásná barva pleti, bude to unikát, i když to je každé dítě … ![]()
opatruj se
Sluni001 7+5tt
Ahojky Alli, dočetla jsem celou diskuzi tvého nelehkého příběhu a moooooooooc gratuluju ke krásnému konci!!!!!!!!
Přítel to vzal fakt moc pěkně! Tak držim palce, přeju krásné těhu, lehký porod a hodné a sladké mulaťátko ![]()
Tak to je prima, koukám, že čas letí a už máš Alli to nejrizikovější období za sebou.