Poradna duly
Jana Čurdová
zabulienka píše:
chudatko KubkoMaťka koľko si zaň dala, rozmýšľam že ho vezme cez internet, aj nejaku misku
110sk… ![]()
kubko sa naucil za mnou chodit s hrackou ktora nejak hra melodiu aby som mu ju zapla…alebo otvorila detsky nootbook,on to nevie.....alebo otvorila flasu z mineralky…to ho naucil manza.....
![]()
martinaSK píše:
kubko sa naucil za mnou chodit s hrackou ktora nejak hra melodiu aby som mu ju zapla…alebo otvorila detsky nootbook,on to nevie.....alebo otvorila flasu z mineralky…to ho naucil manza.....![]()
to všetko poznáme
![]()
notebook, mareček ma lietajuce draka, a fľašku ked mu silno nedotiahnem tak si ju otvorí ![]()
Radko, tak to budeš hodná.Zkoušet snad netřeba, budou mu větší. A když by náhodou nebyly, tak je můžeme poslat dál.
Tak máme zase ucpaný odpad, nic nepomáhá, se z toho picnu. Nic, co by ho mohlo ucpat, do odpadu neodtéká, tak mám pocit, jako by se trubkama něco vracelo k nám. Je to fakt na palici.
Tak místo učení zase dumám nad odpadem. ![]()
kačko - nejsem si jistá, na kolik jsme se domlouvaly na zítřek. Co takhle 9.30H???
chudák Kubko, u nás jsou úrazy na denním pořádku ![]()
s Hajajou u nás velká spokojenost, Hipp jsem chtěla zkusit, ale asi už nezkusím. nejvíc se nám osvědčil Sunar a Hami
Ahojky,
to je denně X stránek… masakr
![]()
kdepak je tipovací tabulka??
Byli jsme dnes na roční prohlídce , tak kdopak vyhrál ??? ![]()
Mame 8 660g a 74cm
Ale změřit se moc nechtěl nechat. Tak myslím, že je to míň. Přeměřím doma..
Včera jsem se sem nedostala.. tak se musím pochlubit…
Vojta od včera definitivně sám chodí
![]()
Dnes si chodil po čekárně . Byl sladkej.. ![]()
Marti
Takové pítko jsem koupila Matíkovi v dm a koukal na to jak puk a nic. Tak jsem ho zatím uklidila.
Jdu se zase učit, to bude zítra propadák. ![]()
Lena1 píše:
Ahojky,
to je denně X stránek… masakr![]()
Mám stejný názor
![]()
Vojtíkovi gratuluju k chození.
Marti , flaška s brčkem z DM svého času vedla u Barunky. Klárce ji taky dám, ale zatím ji nechce.
U nás se stal úraz včera - Klárka padla čelem na jediný keramický květináč, co máme na zemi
Myslela jsem, že pojedeme minimálně šít, ale naštěstí se tam objevila jen kapička krve, ani si to neprotrhla. Moncla má ovšem výstavního.
tak u nás Filda spadnul dnes 2×, čelem na dlažbu. Zjistil, že může držet v každé ruce jednu hračku a nějak mu nedochází, že ještě neumí chodit a měl by se držet ![]()
posíláme ostatním pofoukání
Janko - držíme palce na zítra
Vojtíškovi gratulujeme k chození
marti - hezký hrneček
s botkama na vás budu myslet i nadále.
Holky,mě je strašně moc smutno.
![]()
Dneska jsme museli jet uspat moji milovanou Kikinku.
Dneska byl fakt hrozný den.Ve 12:45 měla první záchvat.Nevím co to bylo.Připomínalo to epilepsii.....škubala sebou.......bylo to hrozné.........Pak znovu ,pak zase,pak zase
![]()
Skoro celý den tu řvu,jak pako.....teda kryju se před dětma,abych je nestresovala,ale je to těžké.
Jedna z posledních fotek…
http://emimino.cz/…PICT2187.JPG /> No nebyla pěkná? A byla mazlivá,chodila nás vítat ke dveřím…jako pejsek. ![]()