Poradna duly
Jana Čurdová
Sabika píše:Hani ono to človeka bavi ak to nie je každy deň to same.Taky ten stereotyp.
Martitak to jsi king
![]()
a to tě to baví?
![]()
![]()
![]()
![]()
luci…aj ja ich chcem kvoli tomu..... ![]()
beriem tieto spod ruky,su ako nove…
http://www.babybazar.sk/…64_big_1.jpg
Mati su nááádherne.Na kolko ťa vyšli?
Holky tak ti tescove pleny su úžasne.Asi už ine kupovať nebudem.Skusila som mu ju dať na noc a vobec sa neprečural.V inych ako pampers bol rano cely mokry.Len sa budem musieť zasobiť,keď bude Adam doma,lebo Tesco je až v Chebe ![]()
http://img.mimibazar.cz/…12419092.jpg
v limet barvě najdu přesné foto nabo dojdu vyfotit do sklepa a dodám ![]()
Sabika píše:
to nás tu je tolik (postižených nechutenstvím)???![]()
Jsem se úplně styděla se tu s tím svěřit a konečně dostal odvahu někdo jinýdík Bebuško
![]()
Né teď už je to lepší,ale po císaři jsme s manžou neprovozovali sex
Tak jsem to tu splácala
půl roku
fakt to nešlojsem měla přímo odpor
(jsem mu nabízela milenku
![]()
)
Teď už je i manža spokojenej(aspoň to říká)![]()
![]()
![]()
![]()
já neprovozovala sex i bez císaře skoro půl roku po porodu, neměla jsem náladu a taky jsem se bála co bude… no pak to bylo ok, jednou za čas dobrý, pak jsme dělali Robika to bylo zas jak na povel v době ovulace. to se teda musím přiznat, že mě to nebavilo.
teď situace - splněno, sex netřeba…
![]()
LUCIKU píše:
Mati su nááádherne.Na kolko ťa vyšli?Holky tak ti tescove pleny su úžasne.Asi už ine kupovať nebudem.Skusila som mu ju dať na noc a vobec sa neprečural.V inych ako pampers bol rano cely mokry.Len sa budem musieť zasobiť,keď bude Adam doma,lebo Tesco je až v Chebe
já je mám nejradši, občas střídám s pampers.
martinaSK píše:
luci…aj ja ich chcem kvoli tomu.....
beriem tieto spod ruky,su ako nove…
http://www.babybazar.sk/…64_big_1.jpgJéééé,ty jsou kouzelné.
kitty25 píše:Sabika píše:já neprovozovala sex i bez císaře skoro půl roku po porodu, neměla jsem náladu a taky jsem se bála co bude… no pak to bylo ok, jednou za čas dobrý, pak jsme dělali Robika to bylo zas jak na povel v době ovulace. to se teda musím přiznat, že mě to nebavilo.
to nás tu je tolik (postižených nechutenstvím)???![]()
Jsem se úplně styděla se tu s tím svěřit a konečně dostal odvahu někdo jinýdík Bebuško
![]()
Né teď už je to lepší,ale po císaři jsme s manžou neprovozovali sex
Tak jsem to tu splácala
půl roku
fakt to nešlojsem měla přímo odpor
(jsem mu nabízela milenku
![]()
)
Teď už je i manža spokojenej(aspoň to říká)![]()
![]()
![]()
![]()
teď situace - splněno, sex netřeba…![]()
![]()
![]()
ježiš mě bolí břicho smíchy
![]()
bezkonkurenčně nejlepší!!!!
Radka75 píše:pajuleno - prosím prosím, jak děláš žemlovku, manža jí moc chce a já to nikdy nedělala. díky
.
máma dělá - nakrájí housky nebo rohlíky, co je, namočí v mlíku, naskládá do pekáčku vrstvu, na to jablka, posype trošku skořicí a cukrem, pak další vrstva a poslední jsou jen rohlíky a dá se péct a pak se to na talíři nahoře ocukruje
Radka75 píše:dotaz - mám pro Fildu sandálky 21, ale jsou mu ještě větší. O kolik větší můžou být botky, aby mu to neničilo nožičku?? Máme capáčky 21 a ty už jsou mu malé, takže se myslím, že ta 20 mu bude jen tak tak. tak nevím, jestli to má vůbec cenu a taky se mi tento týden moc po obchodech courat nechce.
já koupila Robikovi botičky 21, jsou mu větší, tak mu je utáhnu a naučil se v nich chodit, tak to neřeším
Sabika píše:
Hmmmm koupila,já vím jsem šílená,ale doufám že ty ostatní předám dál(něco se rýsuje) a budu si užívat X-L.neboť golfky jsem nevybrala a asi ani nevyberu
![]()
![]()
Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?
Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánek
V 15:50 a když bude lidi přede mnou protahovat,tak později.Ale už se nebojím.Vím,že jsem udělala maximum a lidi prostě nedonutím.Můžu mu slíbit,lepší výsledky,ale to bude zase záležet na lidech.
Já bych koupila takový ten na řídítka od kola.Jsou i takové pásky (ne molitan) a ty jsou příjemnější na dotyk.
Sabika píše:
Holky prosím nevíte kde bych sehanala molitan nebo co to je na držadlo(řídící madlo) u kočárku X-Lander? Jsem si splnila sen
nevím, ale měli by ti to vyměnit v servisu, jané to dělá
tak koukám, že až na slabé výjimky jsme na tom s tím sexem podobně
. No nás čeká snažení, takže bychom frekvenci mohli zvýšit ![]()