PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
20.3.09 21:59
Radka75 píše:
rozbordelé hračky - snažíme se večer uklízet, není nic horšího v noci šlápnout holou nohou na trojůhelník nebo hvězičku :-)
:lol:

Marti , a Kubík se neodkopává? A v kolik vstává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 22:02
e.v.a. píše:
Radka75 píše:
rozbordelé hračky - snažíme se večer uklízet, není nic horšího v noci šlápnout holou nohou na trojůhelník nebo hvězičku :-)
:lol:Marti , a Kubík se neodkopává? A v kolik vstává?

odkopava…ale ma teplo u seba takze to neriesim… :)

vstava medzi 7h a 8h...... :D
on ked vstane zacne si rozpravat a ja idem k nemu az o 8h…skor ho nevyberam…vyhoda svojej izby… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.09 22:03
e.v.a. píše:
Opozdil, jo? :lol: no nevím, nevímHolky, chci se zeptat, od kolika let (nebo měsíců) jste daly děti spát samotné do pokojíčku? Já si to nějak neumím představit, že jednou Adámka šoupneme dodětského :( Tak ho mám pořád na očích, přikrývám ho, ráno ho vytáhnu a je s námi v posteli, no ale je mi jasné, že až bude druhý prcek, tak postýlka bude pro mimi.

Robik v lednu putoval do pokojíčku

kitty

• Citovat
  • Upravit
3481
20.3.09 22:05

no to se máš. Adam teď vstává kolem 6:15-6:30, ale z postele vylezeme nejdříve v 7hod. Pěkně sis to zařídila. Já jsem zvědavá, jak to pak jednou rozseknu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 22:05

Kitty , a v pohodě? Nebo to bylo s řevem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 22:07

HAHA PETRA JE BEZ COMPU, MUSÍ PŘES MOBIL :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.3.09 22:07

Radko
Jé to je paráda.Já bych hned bydlela někde na dědině.
Děti se tu chodí koukat jen na koníky,slepice a ovečky.Jinak tu nic není.Občas najdeme i kozu. Orlová je taková dědina,ale ještě ne úplně.Tak husy tu chybí…

e.v.i
Kubík šel do pokoje kolem 4 měsíců.Gabka v roce a půl rovnou do postele.Dřív by ho budila.A Radeček poputuje nejpozději v létě.A do velké postele. :wink: Teda až mu ji koupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 22:10

Jiřinko a nepadaly děti z postele? Nebo tam máš nějakou zábranu? Já si to furt nedovedu představit, jsem hrozná :lol: je to můj malý chlapeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 22:13

ELIÁŠEK JE TAKY VEDLE V POKOJÍČKU, MÁ TAM CHŮVIČKU, TAKŽE POKUD PLÁČE TAK SI HO VEZMU NA KOJO K SOBĚ A PAK UŽ TAM VĚTŠINOU ZŮSTANE

POKUD SE V NOCI NEPROBUDÍ ZŮSTÁVÁ V POSTÝLCE

SPINKÁ ODKOPANEJ I U NÁS, TAKŽE TO NEŘEŠIM, JAKMILE HO PŘIKREJU HNED PEŘINU ODKOPE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 22:14

no jo, Terezko, my chůvičku nemáme :( ani nevím, jestli ji koupit, mamka ji taky neměla, jak to sakra dělala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 22:15
e.v.a. píše:
Jiřinko a nepadaly děti z postele? Nebo tam máš nějakou zábranu? Já si to furt nedovedu představit, jsem hrozná :lol: je to můj malý chlapeček :lol:

aKRIMEK MĚL SVOJÍ VELKOU POSTEJ VE 2,5 LETECH, DO TÝ DOBY SPAL SE MNOU :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 22:17
Terulka píše:
e.v.a. píše:
aKRIMEK MĚL SVOJÍ VELKOU POSTEJ VE 2,5 LETECH, DO TÝ DOBY SPAL SE MNOU :oops: :roll: :lol:

mám pocit, že to takhle dopadne i u nás :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 22:17
e.v.a. píše:
no jo, Terezko, my chůvičku nemáme :( ani nevím, jestli ji koupit, mamka ji taky neměla, jak to sakra dělala? :lol:

jESTLI MÁTE POKOJÍČEK VEDLE LOŽNICE, TAK HO USLYŠÍŠ, JÁ OBČAS TU SVOJÍ ČÁST ZAPOMENU NABÍT A TAKY HO SLYŠIM, TEDA VĚTŠINOU :oops: :roll:

ALE KDYŽ HO NESLYŠIM JÁ, TAK NAJEDNOU KOUKÁM A STOJÍ VEDLE MNĚ MAŽEL A DRŽÍ KŇOURAJÍCÍ MIMINKO :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 22:22

To Honza by do mě žduchal a říkal by, jestli ho jako neslyším :roll:
a pokojík je hned vedle ložnice, tak snad bych ho slyšela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 22:24

no nic, jdu do hajan, manžílek je poněkud uražen, že jsem mu celý večer zasedla místo u PC :roll: Děkuju za info o spaní :wink: Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí