Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:
rozbordelé hračky - snažíme se večer uklízet, není nic horšího v noci šlápnout holou nohou na trojůhelník nebo hvězičku
Marti , a Kubík se neodkopává? A v kolik vstává?
e.v.a. píše:Radka75 píše:
rozbordelé hračky - snažíme se večer uklízet, není nic horšího v noci šlápnout holou nohou na trojůhelník nebo hvězičkuMarti , a Kubík se neodkopává? A v kolik vstává?
odkopava…ale ma teplo u seba takze to neriesim… ![]()
vstava medzi 7h a 8h...... ![]()
on ked vstane zacne si rozpravat a ja idem k nemu az o 8h…skor ho nevyberam…vyhoda svojej izby… ![]()
e.v.a. píše:
Opozdil, jo?no nevím, nevímHolky, chci se zeptat, od kolika let (nebo měsíců) jste daly děti spát samotné do pokojíčku? Já si to nějak neumím představit, že jednou Adámka šoupneme dodětského
Tak ho mám pořád na očích, přikrývám ho, ráno ho vytáhnu a je s námi v posteli, no ale je mi jasné, že až bude druhý prcek, tak postýlka bude pro mimi.
Robik v lednu putoval do pokojíčku
kitty
no to se máš. Adam teď vstává kolem 6:15-6:30, ale z postele vylezeme nejdříve v 7hod. Pěkně sis to zařídila. Já jsem zvědavá, jak to pak jednou rozseknu ![]()
Radko
Jé to je paráda.Já bych hned bydlela někde na dědině.
Děti se tu chodí koukat jen na koníky,slepice a ovečky.Jinak tu nic není.Občas najdeme i kozu. Orlová je taková dědina,ale ještě ne úplně.Tak husy tu chybí…
e.v.i
Kubík šel do pokoje kolem 4 měsíců.Gabka v roce a půl rovnou do postele.Dřív by ho budila.A Radeček poputuje nejpozději v létě.A do velké postele.
Teda až mu ji koupíme.
Jiřinko a nepadaly děti z postele? Nebo tam máš nějakou zábranu? Já si to furt nedovedu představit, jsem hrozná
je to můj malý chlapeček ![]()
ELIÁŠEK JE TAKY VEDLE V POKOJÍČKU, MÁ TAM CHŮVIČKU, TAKŽE POKUD PLÁČE TAK SI HO VEZMU NA KOJO K SOBĚ A PAK UŽ TAM VĚTŠINOU ZŮSTANE
POKUD SE V NOCI NEPROBUDÍ ZŮSTÁVÁ V POSTÝLCE
SPINKÁ ODKOPANEJ I U NÁS, TAKŽE TO NEŘEŠIM, JAKMILE HO PŘIKREJU HNED PEŘINU ODKOPE
no jo, Terezko, my chůvičku nemáme
ani nevím, jestli ji koupit, mamka ji taky neměla, jak to sakra dělala? ![]()
e.v.a. píše:
Jiřinko a nepadaly děti z postele? Nebo tam máš nějakou zábranu? Já si to furt nedovedu představit, jsem hroznáje to můj malý chlapeček
aKRIMEK MĚL SVOJÍ VELKOU POSTEJ VE 2,5 LETECH, DO TÝ DOBY SPAL SE MNOU
![]()
Terulka píše:e.v.a. píše:aKRIMEK MĚL SVOJÍ VELKOU POSTEJ VE 2,5 LETECH, DO TÝ DOBY SPAL SE MNOU
Jiřinko a nepadaly děti z postele? Nebo tam máš nějakou zábranu? Já si to furt nedovedu představit, jsem hroznáje to můj malý chlapeček
![]()
![]()
mám pocit, že to takhle dopadne i u nás
![]()
e.v.a. píše:
no jo, Terezko, my chůvičku nemámeani nevím, jestli ji koupit, mamka ji taky neměla, jak to sakra dělala?
jESTLI MÁTE POKOJÍČEK VEDLE LOŽNICE, TAK HO USLYŠÍŠ, JÁ OBČAS TU SVOJÍ ČÁST ZAPOMENU NABÍT A TAKY HO SLYŠIM, TEDA VĚTŠINOU
![]()
ALE KDYŽ HO NESLYŠIM JÁ, TAK NAJEDNOU KOUKÁM A STOJÍ VEDLE MNĚ MAŽEL A DRŽÍ KŇOURAJÍCÍ MIMINKO
![]()
To Honza by do mě žduchal a říkal by, jestli ho jako neslyším ![]()
a pokojík je hned vedle ložnice, tak snad bych ho slyšela ![]()
no nic, jdu do hajan, manžílek je poněkud uražen, že jsem mu celý večer zasedla místo u PC
Děkuju za info o spaní
Dobrou noc všem.