PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
24.6.07 18:57

Ještě jsem si vzpomněla, Radko i ostatní , zkuste kouknout na stránky jednoho obchůdku v Praze, jestli ho teda už neznáte, my si odsud budeme asi objednávat postýlku:

www.detskyruzek.cz

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.07 20:05

Kalinivčo s tema michelinkama to je u me pravdepodobne stejne,kazde rano se kontroluji zda se z toho vyvinulo uz to spravne brisko a ono furt nic no snad to prijde.

• Citovat
  • Upravit
7678
24.6.07 20:43

Ahoj holky,
kontrolovaným přejeme do tohoto týdne hodně štěstíčka.
Moc vás zdravíme všechny.

ALUŠKO: Mimi bude na dovolené v pohodě a ty si to pořádně užij,budeme na vás myslet.Pak se lekneš jak mimísek vyrostl. :D

KITTY: Držím pěstičky štěstí. Určo to dopadne dobře a nebudeš muset za rok.

Mějte se hezky dnes jsme byly s manžou na výletě v Praze a stavili jsme se v Babystaru. To by se nakupovalo mít náklaďák a tisíce v kapse :roll: :lol:
Tak jsme koupili zatím jen fusak do autosedačky a novou podložku na přebalovák (od Sabči to nějak nepřežila) :D
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.6.07 20:47

Ahojky,
zítra jdu na tu krev,doufam že tam sebou neseknu,odběry vážně nemusim.
K těm pohybům,já je cítim jen uvnitř,přes břiho do ruky ne,to bude ještě chvíli trvat.Moje břícho taky připomíná takový větší špíček.
Tak papa,zítra dam vědět,jak jsem to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.6.07 08:38

Ahoj,
hlásim návrat z odběrů,vše jsem v pohodě zvládla.Výsledky budu mít už zítra,doktor má od července 14dní dovolenou,tak to domluvil v laborce,aby mi to udělali hned.Alespon nemusim dlouho čekat.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.6.07 10:25

Ahoj holky.
Předem se omlouvám,ale musím si postěžovat. :oops: Já si vůbec nepřipadám jako těhotná. :-( A ke všemu mi manža řekl,že spíš vypadám jako bych víc papala.Že nikdo nezasvěcený by nepoznal,že jsem těhotná. Sice jsem včera večer asi mimčo cítila,ale bylo to takové o dost slabší než na té dovolené. Já už chci dostávat pořádné kopačky. Asi chytám nějakou depku.Tak se ještě jednou omlouvám.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
25.6.07 11:14

Ahoj holky!

Tak jsem konečně zaregistrovaná u Apolináře, :dance: dostala jsem razítečko do průkazky, tak doufám, že až to příde, tak nebudou mít plno.

Jiřinko uplně tě chápu, tahle depka mě taky občas přepadne. Navíc mám dost často ještě horší depku, hrozně se bojim, že to mimčo co mám v bříšku, nemůžu mít nikdy tak moc ráda jako Akrimka, vím, že je to asi blbost, ale klukovi je už skoro 7 a hrozně ho zbožňuju. Vidíš jenom to píšu a skoro mi tečou slzy. Páni to jsem ale trdlo. :oops:

No dost vzdychání, doufám, že vás tim moc neotavuju.
Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.6.07 12:44

Terulka
Neboj Teri.Ono to přijde samo.Když ne ještě během těhu,tak po porodu určitě.Budete mít s mimčem na seznámení skoro týden o samotě. Já jsem měla při druhém těhu podobné obavy.Mám je hrozně moc ráda oba dva.Tak u toho třetí to snad nebude jiné…Jáképak snad? To ani jiné být nemůže. :wink:
A co Akrimek?Už se těší na sourozence? Kuba jo a pořád tvrdí,že to bude kluk.Gabka ještě neví,co ji čeká.Ví,že budeme mít miminko,ale asi si nedokáže představit,jaké to bude.Dost se bojím,aby nežárlila.No,snad ne.Kuba byl a je moc dobrý velký brácha. :)

Gabka už leží,tak snad usne a nechá mě chvilku pospat.Zatím Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.6.07 14:15

Ahoj děvčatka.
Jiřko z toho si vubec nic nedelej ja to slysim taky,ze budu asi velika tim mysli samozrejme tlusta tak si pripadam stejne a navic ty uz jsi miminko citila tak se na nej vykasli,chlapi tomu vubec nerozumi.

Terko vidis a ja mam zas opacny problem porad mam obyvy aby ten nas tatinek mel rad nase miminko taky tak jako sve prvni ditko.Tak to vidite ty depky jsou vsude stejne.Mejte hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
25.6.07 15:47

tak holky, ja se taky pridam, jo?

taky mam trosku depku, ze miminko necitim a doufam, ze je v poradku… jako prvorodicka si asi budu muset na kopani trochu pockat … :?
no a samozrejme mam taky obavy, jaci budeme rodice, je to nase prvni mimco a zatim nijak neblaznime, ani cizi miminka me tolik nerozneznuji…

tak vidite, vsechny mame nejake pochyby … ale ono bude dobre!

mejte se, krasny den, pohodu a dobre vysledky testu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
25.6.07 19:05

Ahoj maminky, jak je vidět tak je to všude stejné, kamarádka říká, že jsem v jiném stavu, avšak spíše duševním než fyzickém.
Ona ale ještě děti nemá, tak jen tiše vyčkávám, jak to jednou zamává s ní.

Jiří Akrimek se na mimčo moc těší, chtěl by holčičku, ale nevim jestli to neříká jenom pro to, aby mi udělal radost.
Trošku se ale bojim, aby pak moc nežárlil. Když se narodila neteř, budou jí v září 2 r, tak hrozně těšce nesl, že věnuju převážně pozornost jí. Jak jsem jí vzala do ruky tak chtěl abych se okamžitě věnovala jemu. Nebyl na ní zlej, má jí moc rád a ona jeho taky, jenom už je moc dlouho jedináček a je mu hodně nepříjemné, že se o mě musí dělit.
Dokonce si jednou posteskl, že až se to narodí tak budu mít víc ráda to mimčo než jeho. Tak jsme pak spolu měli dlouhý rozhovor, tak to snad pochopil. Snažim se ho teď hodně mazlíčkovat a dávat mu najevo, že ho mám moc ráda.
Já jsem se narodila, když bylo bráchovi 5 let a parádně jsem si to od něj slízla.

Holky neni to s těma našima zlatíčkama jednoduchý.
Už radši končim pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
25.6.07 19:11

parfumelo neboj každej taťka má rád své mimčo, jenom dokud je v bříšku, tak z toho ty chlapi nejsou tolik odvařený, ale jak to vyleze, tak dělaj, jako by ho skoro porodili sami :wink:

pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.6.07 19:41

Asi maš Terezko pravdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
26.6.07 09:35

ahojte maminy, konečne sa nám ochladilo, 1. tehotenstvo som mala počas zimy a nedá sa to porovnať. ale teraz sa zas môžem viac pochváliť s bruškom. a ako ste na tom s nevolnostiami? Mňa stále držia, či sa ich nezbavím vôbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.6.07 09:47

ahojte....... :D

tak mna hormony netrapia,len trosku…lezie mi na nervy jedna osoba co s nami byva v dome… :) dufam ze sa to spravi..... :)

vaha pekne stupa…a dneska to na mna dolahlo a rano som si nevedela co si mam obliect lebo vo vsetkom som vyzerala hrozne tucna…ach jaj… :( ale vsetko vytrpim len nech je miminko zdrave… :wink:

ja som nevolnosti vobec nemala a trochu vam ich zavidim… :) ale neprajem vam ich ..... :(

zajtra ma KO,som zvedava co bude....... :D

vsetkym co dovolenkuju alebo idu tisko zavidim a prajem krasnu a vydarenu dovcu..... :D :wink:

a vsetkym co boli alebo idu na KO drzim palce aby bolo vsetko na 1*… :D :D :wink:

a chlapom to trosku trva kym sa raduju z miminka a vacsiou na nich to pride az ked ten uzlicek stastia drzia v naruci.......no proste chlapi sut o..... :lol:

krasny den....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital