PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
5.8.09 20:20

Leninko děkuji,,já měla po malém šiléně vyahné břicho,,a ted s emi zpevnuje,,,prijde mi ze uz je dost velke,,doufam ze holky taky hodite briska hm??prosim prosim,,neboj leni za chvíli se dočkáš a pak bude fotečka a videjko ,,taky mám videjko a znám ho už nazpamět,,a jak to máte holky se jmény???hm???kolik jste už přibrali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
5.8.09 20:29

Petrushko: To já právě taky nechápu…-ještě to nemám za sebou-až 4.9. ale už teď jsem z toho celá našišato…hlavně mám strach,že té sladké vody bude moc a já hodím šavli…

Lucialinko: My nějak bříško zapomínáme fotit-první a poslední fotku mám z 12ti týdnů…-(…NO a co se týče jmen, my máme jasno, budeme mít Sofinku-tedy Sofie…/hošík měl být MAtyas-tak třeba příště-pokud nějaké bude…-)/

Musím jít vykoupat psi, už jim to slibuju alespoň 3 týdny…chjo se mi vůůůůbec nechce…-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
5.8.09 20:31

JO a já teda přibrala 7,2kg…-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.8.09 20:40

Jujky pěkné jména,,tak si holky bříška vyfotte,,at máme památku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.8.09 21:20

holky ja na to prave nechcu jit kvuli tomu…vetsina mamin jim tam sebou prej svihne a leninko nebyla by si ani prvni kdo se jim tam poblije…ja bych to nevydrzela..a jeste beru rano prasky na tu stitnou zlazu a po tech je mi blbe…takze nevim jak bych to provedla vubec cely dopoledne nejist…prej mate hlad jak svina :)

jo a pribrala jsem sedm kilo…ale uz se mi to dva mesice drzi stejne. a Jmeno mame jen pro kluka a to Adam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.8.09 22:26

Ahojky, tak všichni ulehli :lol: :lol: , teď mám chvíli klid, jsme s dcerkou dostaly od manži večer sprdunk… :evil: prý že ho rušíme, když si čtem pohádky a on chce spát, tak nevím :cry: . Asi měl blbej den. :roll:
Kolik jsem přibrala to uvidím v pátek mám KO, ale mám z toho i strach protože mi strašně vyletělo břicho, potkala jsem kámošku a ta mne tipovala na konec sedmého a já jsem teprve 6. měsíc začala. Vím, že při Tince jsem měla v 22tt +7kilo, teď skoro 24tt už to bude určitě 10kg nahoře - ne-li víc. :oops:

Se jmény: na holčičku jsme měli Rozárku, ale na kluka se nedokážeme domluvit takže budeme mít buď Martina nebo Vojtu . Lucialinko já se dokonce stydím si nechat fotit bříško, bo jsem jak koule. :-(
Mikit tak je fajn, že máš štítnou žlázu celkem v normě, po těch prášcích. Tak snad to bylo jen bouřícíma těhu hormonama. třeba až porodíš nebo skončíš kojení to bude v normě.

A já už tedy cítím jak mi dost tvrdne břicho, ale je to možná tím, že jsem už poměrně dlouho zvyklá na přísun magnézka( užívám každé ráno magnosolv a nemohu si ho vynachválit), jen teď jsem na poslední ko zapomněla říct, že nee obyčejné magnézko a to mám brát 3× denně a já na to furt zapomínám, takže bříško tvrdne a tvrdne. Musím prosit zase o změnu v pátek.
Tak papa a hýčkejte bříška. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
5.8.09 22:56

Meli Já už měla 2 císaře. První byl koncem pánevním a druhej byl akutní císař. Byla jsem po 22 hod už vyčerpaná a malýho jsem nevytlačila. Byl celkem velikej. Dneska jsem se ptala doktora na té kontrole a říkal, že skoro na 100pro to bude císař, že to bude bezpečnější. Takže druhý může být normálně a i po druhým císařu to může být normálně, pokud jsou k tomu dobré podmínky. Třeba menší mimčo nebo se rychle dere ven a porod probíhá bez problémů. Říkal, že když ten poslední porod nepostupoval, je možný, že z prvního císaře byla už poškozená děloha a bylo to tím. Tak ti nevím Jardo. Snad všechno dobře dopadne. To jsou dramata, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.09 10:11

cancerko, Ty jsi taky z Olomouce? Zjistila jsem to ted z jiné diskuze! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
6.8.09 10:29

brňačky : Já teda budu rodit asi v Bohunicích…nemám zatím osobní zkušenost, ale personál tam prý je fajn. Problémem Bohunic je to, že přes léto je zavřeno u MIlosrdných, takže nestíhaj. To je pravda. Snad se to do prosince trochu srovná.
Ale ty pokoje a vybavení jsou tam nejlepší… Jen doufám, že se dostanu na nadstandard :lol:

Batata : Třeba se v Bohunicích v prosinci potkáme :)))) Kdy máš přesně termín ? Já 3.12… To by bylo fajn, tam mít někoho, koho znám :)

Testy na cukrovku : Jdu na něho teď v úterý, tak vám napíšu co to bylo. No nebojím se, že bych se poblila, sladký mám ráda, ale spíš co tam budu dělat ty tři hodiny ?! Jestli mě to nebude bavit, tak to normálně zapíchnu. Nic nevypadá, že bych těhotenskou cukrovku měla mít…nějak moc nepřibírám, sladký nejím…uvidíme :lol:

Taky si vám musím postěžovat… jsem od začátku června na neschopence a do teďka jsem nedostala od sociálky ani korunu…to je děs !!! Prej to naší firmě vyřizuje socka v Praze = totálně zahlcené a bez šance. Jste na tom podobně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.09 10:44

S tou zpožděnou nemocenskou jsem o tom četla několikrát na netu, že je „normální“ čekat i 3 měsíce. Je to pěkný čurbes. Je to tak prý od ledna, kdy se změnil systém. To si nedovedu představit, jestli je někdo sám a nemá partnera, který by ho živil.
Já zase pro změnu nemám na nemocenskou nárok!! Přestože mám rizikové těhu, (původně jsem čekala dvojčátka, ale jedno asi v 8tt umřelo). Nemám nárok z důvodu, že čerpám neplacené volno z důvodu péče o první dítě. Mateřská s Aničkou mi skončila v květnu v jejích 3 letech a od té doby nemám ani korunu. To jsem také nevěřila, že prostě to tak je!
Pak jsem si říkala, hlavně ať mám zdravé děti, hlady neumíráme, povodně se nám vyhnuly, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
6.8.09 10:48

Zdenulina : ježiš, to je drsný :( To já se snad aspoň nejakých dávek dočkám…doufám..
Ale je to blbý, když vemeš, že bysme zkusili zaplatit daně po termínu..to by byl průser, ale tohle nikoho netrápí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.8.09 10:53

s tema porodnicema…no sama nevim…vcera jsem byla u kamosky co rodila pred 14 dnama v breclavi…a rikala ze teda porod a lidi dobry…ale ze o vikendu neco jako uklid nefunguje..jeden den jim netekla tepla…takze docela ulet…ale ze ji pak taky nikdo moc neporadil jak ma kojit a tak podobne.

s nemocenskou je to teda bordel…my to tu teda mame v poradku..vzdy jsou 23. penize na uctu.

a jeste dotaz tak jako mimo misu momentalne…jak to resite se sexem? praktikujete normalne vse co pred tim nez ste mely pupek (jako polohy praktiky atp.)? me vcera tak podivne ruplo v brise az sem se lekla..ale nebolelo to, nic…tak nevim co to bylo…a jeste sem premyslela co asi mimino rika na orgasmus :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.09 11:12

Jo Lolinko, s těma daněma to je přesný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
6.8.09 11:41

Zdenulina : a co se týče porodnice v Břeclavi…vím, že tam kámoška (z Brna) chtěla jet a bavila se se svým gyndařem a ten jí to těžce nedoporučil, že tam dělal a ty poměry tam zná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.09 12:07

Jeje, Lolinko,to je mýlka. Já mám dilema s porodnicí ve Šterneberku nebo Prostějově. Poprvé jsem rodila v Olomouci a tam už nikdy více! :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí