Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj!
batato dik za odpoved!
jako zastavila jsem se u tveho popisu v porodnici a jsem z toho v soku, vylezlo ze me par sprostych slov a uplne jsem z toho prestala obedvat
nemam slov, do prcic copak se s tim neda nic delat? to prece neni mozne!!! ja se po cisari pokousela s pomoci dvou sester zvednout 4× a pokazde jsem omdlela. takze je mi z toho uplne zle, a z toho jak ti rekli ze jestli se miminku neco stane bude to jen tvoje vina se mi uz uplne zveda zaludek. ja bych napsala primari nebo nekomu to prece neni normalni sakra! to se prece musi zlepsit. je to hnus. prijedte prosim vas vsichni rodit sem jo?
tak jdu docist dalsi dve stranky
mikitaa dobra otazka
pry je vsechno v pohode mimcu sex neublizi okud nemas jine problemy, ja vzdycky (je ja se stydim) po orgasmu mam prave nejhorsi to tvrdnuti dost to boli ale pry je to v poradku. polohy praktikujem furt stejne, nic krkolomneho ![]()
petrus s tim cukrem je to hnus, proste to vydrzet musis ale uz pak nemas ani tak hlad jako je ti blbe… ![]()
ach jo julinka je porad nemocna je to hrozne porad jen place uz mam od rana napustenou vanu ze si umyju vlasy a porad nemuze usnout.. pred chvili jsem ji dala cipek, chce se ji hrozne ale nedava to. nastesti spala rano do 8:45 to se nikdy nestalo, dycky vstava kolem pul sedme.
magdičko- tak ať je malé brzy lépe…zrovna teď v létě…
mikit-tak to bude Adámek…tak to na Vánoce bude mít mega oslavičku (narozky, svátek.....a pořád máš termín 24.12.??)
babato- já myslela, že po dvou císařích už je automaticky i ten třetí…(já měla taky nepostupující porod…pak do mě rvali co šlo, kapačky..no a když už jsem tlačila jako že jde ven…a sestřička mi skákala na břicho…tak stejně nešel…že prý byl v nějaký blbý rotaci…no nevim)
No my s manželem máme vybraný jméno pro kluka už od minule…nemohli jsme si vybrat..(tak ho dáme teď)…ale nikomu se to zatim nelíbí…podle mě ale k našemu příjmení jde…já bych ho ani neříkala…ale manžel je šíleně ublafanej ![]()
magdi: jo kdybych mohla tak rodim hned nekde v zahranici…byla jsem zatim ve spitalu 2×… jednou v CR a jednou v nemecku a to nejde srovnavat. chudak takovej nemec kdyz se dostane tady do spitalu…to je asi tak jako kdyz bysme se my dostali k samanovi
i kdyz treba by se se samanem rodilo dobre
a diky za vyjadreni k moji otazce ![]()
meli: no zatim nevim jestli bude ale tajne doufam ze jo, martin chce zas holcicku tak uvidime co se zadari
…a reknes nam to tvoje tajny jmeno?… jestli jsem ho teda nekde uz neprehlidla.
jooo a batata je batata jako ta sladka brambora ne jako baba
to jenom pro poradek pac se tomu musim vzdycky smat kdyz vidim BABATA ![]()
ja jsem se tez smala asi to ma uz meli tak zafixovane ![]()
ohledne toho jednani v nemocnici, me je to vzdycky strasne lito kdyz vidim jak se lidi k pacientum chovaj, jako by je ta prace vylozene srala tak proc to delaji? ![]()
jEÉÉ, holky tak vidím, že se snad už chystáte rodit
, ne dělám si srandu, ty hovory o porodnicích , nemocnicích a nadstandartech
, no já si asi moc vybírat nemohu , když široko daleko je jen jedna porodnice.
mě je to celkem jedno, kde budu rodit, jen abych ten porod měla fajn a děťátko bylo v pořádku a zdravé.
Ale jak koukám, co psala Batata, tak mi běhá mráz po zádech, někteří lidi jsou fakt zlí
, jen trochu člůověka překvapí , že zrovna zdravotnický personál. Já myslela, že oni jsou tu pro nás a ne my pro ně
![]()
A Batatě jsem taky říkala ze začátku „Babato“ hehehe, než jsem si přečetla výklad na téma , co že to vlastně batata je… jinak kdyby to nepsala, tak je pro mne babata dodnes
![]()
A ten sex..
u nás jen po skromnu, co jsem to měla přísně zakázaný, tak se manžel trošku bloknul a má strach, tak to snad ještě někdy doženem
![]()
Ahojky holky!!!
Lucialinko gratuluji ke klučíkovi a že je vše v pořádku. A fotečka je užasná!!!!
Tak mi na velkém UZV dopadli v pořádku!!!!! Jsem byla děsně nervozní. no a mimi sebou krásně mrskalo a ukázalo se a je to redy na sto pro holčička
. Jsme moc štastní s manžou
A 8.9. jsme se objednali na 3D UZV, tak se máme zas na co těšit!!!
a jmena se nám líbí Anetka, Jitka, Julie, Eva a Katka. A zatím to vypadá na Julii. ale ještě se uvidí ![]()
jinak si vás jdu dočíst. Zítra má manža dovču a celý příští týden. Tak tu nebudu. zítra jedem někam na výlet a v neděli na chatu. Už se těšíme.
Batato gratuluji k holčičce!!!!!!! A jmeno už nějaké máte???? ![]()
Janči je mi líto, že má takové trápení. At se drží a snad se brzy ukáže.
magdi: ja nevim proc sou lidi hovada…a je to vylozene jen o lidech…a cesi jsou na to experti vubec…at to jsou doktori, urednici nebo kdokoliv jinej (jen mezi doktorama a urednikama je jich zda se mi vic…kdo za neco stoji tak z cech zmizi a zbytek tu nasrane zustava
petrush: nooo tobe se to z nas dela prca kdyz nemas moznost vyberu…skoro ti to zavidim…ja jeste rozhodnuta nejsem..a vubec nevim podle ceho vybrat pac tech odstrasujicich pribehu mam ke kazdy porodnici vic jak tech kdo tam byli spokojeny..neni to jen tak ![]()
Holky, abyste neřekly, že jsem tragéd, musím taky něco pochválit. Byla jsem v Bohunicích v nemocnici hospitalizovaná celkem 3× a musím říct, že ve všech případech to bylo naprosto bez problémů. Bohužel okolnosti nebyly vždycky OK. Poprvé mi ukončovali těhu v 6. měsíci (v podstatě přesně v tomto období), pak porod a potom jsem tam ležela 12 dní na pozorování kvůli mimoděložnímu těhotenství. Pokaždé pěkný a čistý pokoj, dobrý personál. Samozřejmě se občas našla nervozní sestřička nebo uklizečka, ale všeobecně je musím pochválit. Všechny zákroky a možné komplikace mi vysvětlovali do detailů, které jsem už potom sama přestala chápat. Mhla jsem kdykoliv přijít a zeptat se nebo o cokoliv požádat i v noci. Pokud to šlo, vyhověli. Naposledy to teda bylo v roce 2000, takže se mohlo lecos změnit. Ale když jsem rodila Sidikiho, tak jsem litovala, že jsem tam nešla zase. Manžel studoval na škole hygienu a chodili na exkurze a měl čerstvě zafixovaný, že nejlepší jsou Milosrdní. Ale už tam nejdu. Bohunice sice máme hodně daleko, ale jede tam přímej spoj 30minut až na místo.
Co se týče sexu…u nás taky po skromnu, protože je mi furt všelijak, jsem dost unavená a bolívá mě dost břicho. Ale když už, tak to tvrdnutí po mám taky a je to fakt nepříjemné ![]()
Babata mi nevadí, taky jsem se zasmála
![]()
Už jsem asi celý svět včetně celého manželova příbuzenstva informovala, že budeme mít holčičku, tak doufám, že tam ten pindík nedoroste. Ale doktor říkal, že si je jistý na 100%.
Jméno už mám na metříku, mrkněte
Jedno je po tchyni (Kadiatou) a druhé po mojí bábušce (Růženka). Loni zemřela
Je mi líto, že se nedožila holčičky. To je život. Aby se dožila všeho, čeho bych chtěla, musela by tady být věčně, žejo
![]()
Nel děkuji za přání ![]()
Holky, jdu zpracovat manžu, aby mi vyfotil bříško ![]()
Holky julinka uz hodinu a ctvrt rve vubec nevim co s ni, jeto hruza takhle to poslouchat. mam ztoho nervy na dranc, rvu a uz jsem ji i vynadala, je to hrozne kdyz jim nemuzeme pomoct hrozne to drasa nervy.
tak snad se brzo uklidni jinak se zblaznim.
Magdi, vydržte to. To jsou úskalí rodičovství
. Snad ji bude brzo líp.
magdi: a takovy ty utisujici detsky panadoly a tak to neb¨pomuze? ja tomu teda prdlajs rozumim ale dokazu si to predstavit..no snad to bude brzy lepsi..drzim palec.
batato: tak zustanu za trageda ja
puvodne jsem chtela taky do bohunic..pak asi pet silenych pribehu..tak zmena…ze ivancice..jenze to je desne daleko..tak pak breclav..ted zas tezka nespokojenost…no su na to zvedava asi bude muset zvolit spravnej smer nakonec martin
jooo a ty pojdes rodit trolejbusem?
Rodit trolejbusem nepojedu, ale manža s dětma asi na návštěvy
Jestli bude císař, to je na 5 dnů.
sem si rikala ze teda ses tezce v klidu planovat cestu do porodnice MHD ![]()