Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holkyyy…tak jsme se vratili z 4denniho vyletu z Adrspachu…no naaaadhera ![]()
a jedna vesela hystorka k tomu…odjizdime balime…vsechno nachystany…tak rikam martinovi naloz veci do auta, ja jdu dat zviratum jeste vodu cerstvou…odjedeme…vystoupime o 250 km dal a rikam kde je ta moje taska? odpoved: ty sis nevzala svou tasku? on si normalne z tech zbalenych veci dal do auta jen ty svoje…no nejsou ty chlapi obcas na po cuni?
magdi: treba ji to zabere na kasel
ale chapu ze to mohl byt peknej sok ji s tim najit…fuj uplne mi naskocila husi kuza.
jinac sem dneska byla na kontrole…a doktorka mi moc neudelala radost s tim ze to vypada na holku…ale zas mi udelala radost ze je vse jak ma byt…aaaale prej toho pindu muze mit nalepenyho na stehne..tak jeste neni nic ztraceny ![]()
jinac s tema rodinyma vztahama je to sileny no…ja bych vam taky mohla vypravet…ale ja to nejak neresim (ja vlastne vubec moc veci neresim
) rodice od martina na to ze su tehotna rekli…no to je teda terno…vis co to bude penez zase (pritom nam zadny penize nedavaji, ale jsou silene na prachy). muj otec to jeste nevi a spis mam strach mu to rikat…a moje mamka se zase tak vzila do role babicky ze uz ted mam problemy jak ji umravnovat v tom ze je to moje dite a ne jeji…chce vybirat kocar, obleceni..chtela se mnou rodit…a proste vse vi nejlip ![]()
a co se tyka nabytku tak to mam jediny vyreseny a nemusim nic shanet pac martin je truhlar, ma firmu v brne…a dela fakt nedhernej nabytek..kor pro decka co sem mohla videt
to muzete brat i jako reklamu kdyby jste nektera neco potrebovala ![]()
Mikitko s těma taškama to je teda super. Mě by asi trefil šlak. My balime všechno dohromady, takže kdyby zapomněl tašku, možná by neměl kartáček na zuby a to by asi nepřežil
![]()
Jinak nábytek by se hodil. Jednak řešíme úložnej prostor do předsíně ke stropu a jednak komodu pro kluky a postel pro malýho. Málo místa a hodně věcí. Jenže na zakázku to bude asi dost penízků. Tak asi vybereme raději něco v nějakým obchoďáku. Zatím řeším tyhle věci a miminkovský oblečky až později. Potřebuju hlavně teplejší kombinézky, jinak všechny možný potřeby mám schovaný, takže toho moc nebude. Leda měnit barvy. Máme dost hnědých a žlutých oblečků, takže to je taky OK. Problém je akorát ta zima, když mám oba kluky na jaře.......
Papa, už zvedáme kotvy!!!
![]()
Batatu , také Vám přeji pěkný výlet. Neboj, cesta bude v pohodě a ta příroda, co tam budete mít. Jééé. Jinak blahopřeji k narozeninkám, hlavně přeji hodně zdravíčka a hodnou holčičku. (Já jsem taky včera žehlila hromadu, abych to taky nemusela dělat dnes, neb dnes zase slavím já!
No slavím, jeje, zase rok přibyl.)
Magdi , co malá, všechno O.K.? Kytku vyhoď! Já jsem kvůli tomu vyhodila všechny jedovatý kytky už v 1. těhu, teda vyhodila, rozdala.
Mikitaa , náhodou holčička je super! Je to taková parťačka, já jsem moc ráda, že jednu mám a chtěla jsem i druhou. Je to úplně jiný myšlení od kluků už od malinka. Např. náš tatínek neví v našem stávajícím bytě, kde jsou které věci, tak se zeptá Aničky a ta ví všechno. Minulý týden mu našla i hodinky, které si někde odložil. HLavně že je miminko zdravé a třeba podruhé to bude Adámek.
A taky Vám holky závidím zařizování pokojíčků. My máme zatím takový holý dětský pokojíček, takže ho budeme malovat a zařizovat až se vrátíme, tj. nejdřív v listopadu. To bude prima, všechno na poslední chvíli. Musíme koupit postele, skříně, vanu, přebalovák. To všechno mi chybí a musí to počkat, až budu doma a taky zajedeme do Ikei. I když postele z Ikei nechci, musíme koupit dvojpostel, tak chci tu,co se dá rozkládat na 2 vedle sebe a nějaké pořádné. Tak to mě čeká ještě běhání po nábytkách.
Holky,jestli tu někdo jste, prosím o rychlou radu. Vel. 62 je pro jak starou holčičku? Dostala jsem několik hromad pěkného oblečení a snažím se to roztřídit co se bude hodit pro začátek a co zatím později.
Díky.
tino: to je podle centimetru. nejmensi se myslim prodava 56 a je to jakoze na novorozence, co jsem vyzkoumala…kamoska ma ted syna 3 tydny a porad je ve velikosti 56, kdyz se narodil mel 51 cm a 3,5 kila…tak zalezi jak bude tvoje mimco velky ![]()
takze 62 je o fous vetsi ![]()
Díky moc, ono to číslování stejně asi úplně nesedí. Když jsem srovnala víc kousků se stejným číslem, tak tam byly celkem rozdíly,takže jsem to vzala od oka. Mám pocit, že toho mám na dvě miminka ![]()
Díky a pěkný večer
mikitt vtipalku
muj otec je stejny strasna tragedie ze jsem otehotnela a ted to druhe to vypadalo ze to bude jeho smrt, ale z julci je ted posrany..
a holky jsou nejlepsi ja jsem stastna ze mam obe holky!
zdenu proin nestiham odpovidat, jo je v pohode, musim na netu vyhladat vsechny jedovate a fakt je vyhodim decka se vysplhaji vzdy kam nemaji, kaslu na to nestoji mi to za to a stejne to nestiham zalivat.
ja zas resim jestli koupit poschodovku nebo ne,mam z ni strach ale zas usetreno misto tak jsem na vazkach. ale je cas to promyslet. ![]()
tino je to tak jak rika mikit. ja mam nachxstny jeden suplik (komoda) s 56 vsim, bodycka, pyzamka, kahloty, trika, bundicky, a pak to same druhy a treti suplik s 62 - 68, proste azbude 56 male pouzijes hned toto. a s temi rozdily je to taky pravda nekdy se hrozne lisi.
ahojky holčiny ![]()
Tak oblečení mám asi stejnako jako magdička jeden šuplíček v komodě je 56, ono se říká že stačí pár kousků, ale mám to ozkoušené, že zas tak jednoduché to není, protože Tinku jsem převlíkala a za dva dny nebylo do čeho obléct… Takže teď dupačky, overálky, bodynka, trička, která jsem používala místo kabátků, čepičky, komplítky( teplejší kalhoty a mikiny) atd. Druhý šuplík je 62 a teď se chystám pohledat i 68…tady už bude problém, protože už jsem měla laděné vše do růžova
![]()
A když jsem porovnávala velikost 56 a 62, velký rozdíl v tom není, ale to záleží i na výrobcích…
Takže pokud se ti TINO zdá že máš věcí na dvě miminka, myslím, že to není na závadu, alespoń nebudeš muset prát každý den.
Mikitko a ty nezoufej , vím, že sis přála Adámka, ale holky jsou fakt dobrý, vidíš i Zdenulina ti to potvrdila, já jsem z Tinky nadšená, je to moje „tulinka“ malá. A třeba se ti nakonec přání splní a bude to hošíček.
A jinak tvůj přítel je fakt dobrý borec…Máš příště balit věci půl na půl a uvidíš, že si dá pozor , aby na nějakou tu tašku nezapomněl. Ale ti chlapi jsou fakt někdy na facku.
zatím papa
Jojo petrus taky si rikam ze toho mam nak malo, ale vystacila jsem si s tim u juli tak nebudu zbytecne nakupovat pitominy
beztak do porodnice jeste kazdy neco donese. ![]()
mikit tak priste si date zalezet a bude holka ![]()
jooo holky dyby tu kabelu zapomel..tak nereknu…ale on ju schvalne nevzal ze si berem kazdej svoje veci…nevim jestli je to tehotenskou histerii nebo ma nejakou tehotenskou nemoc on…ale zacinam z nej silet v posledni dobe ![]()
jinak je jasny ze budu mit radost i z holcicky..o tom zadna…ale pro me by byl chlapecek stopro lepsi…ja jsem nikdy moc holcickovata nebyla odmala jsem si vic rozumela s klukama…ale tak holt bude po me…uz mame vybranej vozik za kolo ze bude sportovat hned jak to pujde ![]()
batato: dneska se mi normalne zdalo o vasi rodine
vecer jsem videla na ct1 bilou masajku (vrele doporucuju-nadhernej film i knizka podle skutecny udalosti). tak jsem si to spojila s tebou a zdalo se mi jak sis jela ulovit do buse svyho manzela ![]()
Magdi , tak to je fajn, že Julince z toho nic nebylo. A koukám, že máš doma taky pěkně povedeného tatínka jako je náš tchán. Ale ten tvůj je aspon ted poprděnej. Našemu Ani až do nedávna říkala strejdo. Má co chtěl, osel.Nebo říká děda Kubíkův, to je její bratranec, ke kterému se chová celkem normálně. No, děti jsou chytří kulíšci.
No a s tou dvojpostelí je to u nás jasné,my máme strašně malý dětský pokoj, bydlíme v paneláku 3+1.Ale chci ty,co se dají rozdělat. Pro případ, že bychom se někdy stěhovali do většího.
Petrush , s tím oblečením jsem asi na tom podobně. Já to teda ještě nemám skouknuté, nebot mám vše v Čechách, ale koukala jsem na videjka s Ani. Vidím, že do velikosti 68 je to celkem poděditelné i pro kluka, ale od té 74 už to začíná být hodně růžové
Aspon mám ale zámínku, chodit tady nakupovat do CaA pro Pepču.
zdenuli to je fakt ze jsou deti chytrejsi nez si myslime proste to citi bobek. CA je supr ty se tam tesim ale zatim neni treba tak jsem taky rada ze usetrim, vse jsem zdedila. ale nevim jak dlouho jeste dedit budu. kamoska ma dve holky a vse i predava s tim jak mensi roste, tak treba v tom bude pokracovat je tak hodna furt nevim co ji za to koupit. a proc to mas v cechach? a kdy tam jedes? ja uz bych nejradsi nastojila kolibku a mela vse nachystane ale zbytecne bude zabirat misto, tak se drzim. ![]()
http://svobodavolby.cz/…ilFotek.html?…
tak vypada mimuso ve 24.tt coz mam ted
krasne ze?
Magdi , tak to máš skvělou kamarádku!! Já mám akorát pár věcí od švagrové. Synovec už má 14 let, takže to, co se ještě hodí, tak užijeme, ale jen to miminkovské, pár dupaček, světříků a čepičky. Přeci jen zub času tu modu trochu změnil
Ted mají v CaA slevy, tak ze mě manža šílí, neb donesu občas tašku věcí a říkám „no nekup to tričko, když stojí jen 1 e!“ No nadšeně se netváří, ale mlčí
nebo zamručí
Ani je navíc jarňátko, tak nemám ani žádné mini oblečení na zimu.
Věcičky po Ani mám Čechách, protože na konci října se tam už vracíme. Takže rodit budu v Čechách.(Bohužel, tady by se mi to líbilo více.)
Musím ty věcičky probrat v září, kdy tam jedem na 14 dní. A pak budu všechno nakupovat a zařizovat pokoj až v listopadu a prosinci.Taky bych nejraději měla už vše nachystané ted
Ted aspon maluju Ani obrázky, co ji dám do pokojíčku na zeď. Udělala jsem ji ještě takovou sít, na které si bude věšet svoje výtvory.
Jinak mám radost, že konečně Pepču cítím, doposud to bylo jen takové lechtání, kdy jsem si nebyla pořád 100% jistá, jestli jsou to střeva nebo Pepa. ![]()
A holky, dnes mě v obchodě zastavila paní, Indka a ptala se, v kterém jsem měsíci. Ona byla kupodivu ve stejném ale já si myslela, že je tak v 8.-9.měsíci. Sama říkala, že má velké břicho
Já jsem ji samo nic neříkala, to bych si musela pak naliskat, když vím sama, jak je to protivný. A čekala prý také kluka. Tak mě to tak uklidnilo. Ale večer zase možná uslyším, jak už se prý kutálím! To prohlásil manžílek v pátek na bazéně. Hajdelák. Pravda je, že plavky mi začínají být malé a prsa mi z ničeho nic málem z plavek vypadávají. ![]()
Magdi to je krása, už to vypadá opravdu roztomile!
Jednim našim známým se nedávno narodila holčička ve 26. týdnu těhu. Měla 460g. Já si vůbec nedovedu představit, jak takové mimi vypadá. Naštěstí se má holčinka k světu, tak snad než odsud odjedeme, že ji uvidíme.