Poradna duly
Jana Čurdová
Magdi, ani nevím, někde jsem tu vyčetla, že ani kombinéza není nutná, že holky používali zimní bundu a oteplené kalhoty, že z tý kombinezy prcek rychle vyroste a hlavně když je hodně velkej mráz tak se s ním stejně nemá chodit ven. A ta kombineza není praktická když jdeš někam do krámu, lepší je prostě mu na tu hoďku sundat tu bundu.Ale chce to určitě zimní fusak.Zkušenosti nemám, to jsem tu vyčetla,tak jsem to spíš chtěla okouknout co maj v krámech a podle toho něco vybrat.
tino myslis jo? ja si zas tu kombinezku nemuzu vynachvalit nez ho rvat do bundy, je to super vec no ale to je kazdeho nazor. prave ze se sundava tak snadno (zalezi jaka) a me vydrzela celou zimu, takze ji chci za kazdou cenu.
batato no uz toho nechame ![]()
Magdi, no vidíš, každému vyhovuje něco jiného a já fakt osobní zkušenost nemám. Uvidím s čím vylezu z obchodu ![]()
Tino , levný věci na mimča mají docela v Tescu (Cherokee) nebo zkus obchod KIK, vypadá nic moc, ale na děti tam mají fakt docela pěkný věci, většinou bavlna a nejsou moc drahý (v Praze jsou spíš někde po okrajích, přesně ti neřeknu, já to kupuju u našich v Táboře). Potom už třeba jen CA nebo HM. Nebo sekáče, někde berou třeba i nový či pěkný věci z Nextu (většinou z Anglie). Já teda taky budu kupovat kombimézu, ale aby byla rozepínatelná až k nožičce, ne jenom do rozkorku (ta se blbě svlíká), pak plánuju dokoupit jenom nějaká bodíčka s dl. rukávem, mikiny a punčocháče.Ještě to teda nemám úplně rozmyšlený, co nestihnu, si nechám koupit k vánocům, aspoň k něčemu je ten prosincový termín dobrý ne?
Jo na ten KIK jsem našla odkazy na prahu tady: http://www.kik-textilien.com/…se-filialka/?…
Já taky budu určitě kupovat kombinézku. Připadá mi praktičtější. Jen pořád nevím, jakou velikost, jestli 62 nebo 68? Nebo obojí?? Jak to máte Vy? I na Ani jsem měla raději kombinézky, bundu měla jednu a než jsem ji oblíkla kalhoty, pak bundu,.. bundu nebudu kupovat určitě.
Roxi, na ten KIK se budu muset jít podívat. Ten je i tady v „Liptákově“. Ale nikdy jsem vevnitř nebyla.
Já myslím, že ta bundička a gaťata jsou dobrý pro ty větší, co třeba už sedí nebo dokonce běhají, protože mimčo když leží se dá v obchoďáku odhalit a kombinézka rozepnout jak je potřeba. Já budu kupovat asi č. 62 asi dvě a případně dokoupím, to se vždycky dá, než toho nakoupit a pak to nebude. Ale třeba CaA se mi zdá, že mají ty věci větší. Kamoška našemu malému kupovala takovou soupravičku č. 56 a vydržela mu ještě po roce! Takže vám defčata nevím.....
V KIKu jsem taky nakupovala a celkem dobrý, akorát se malýmu bundička trošku párla, takže dejte bacha. Ostatní věci byly super.
Mimochodem, mrkněte na moje metříky. Synátor má dneska 2+2+2+2 a já jsem v 22+2 tt
![]()
Zdenuli , já myslím, že ten KIK je dokonce německej. No on ten obchod moc nevypadá lákavě, tak mě docela překvapilo, že mají pro děti takový výběr a vetšinou píšou 100% bavlna. Já teda určitě kombinezu budu kupovat nejmenší 62 a pak uvidím podle toho jaká bude zima a jak mimčo bude růst.
Batatko, moc pěkné ![]()
Roxi, díky za tipy a jen tak mimochodem, já pocházím z Tábora
a jezdím tam pravidelně za rodiči, tak můžu nakoupit i tam. Akorát nevím přesně kde tam ten KIK je, nasměruješ mě?
Děkuji za tipy s kombinezkama,asi teda taky koupím, taky mě napadlo, že kdyby měla rozepínací nohavičky, že by se líp oblékala, tak asi nějakou takovou.
Tak jsem se vrátila od doktora a nahlásil mi, že mě v září posílá na ty testy na cukrovku. No páááni, tak já jsem byla ráda, že jsem na tom nikdy nebyla a najednou prej je to povinné. Tak jsem mu řekla, že smolík, ale že nejdu. Do teď jsem byla OK, takže nechápu. Prej je to na mě a že si taky myslí, že zase vymysleli nějakou koninu.
![]()
Holky, jak často chodíte na kontroly? Mně připadá, že chodíte „furt“? Já chodím pořád jen 1× měsíčně! A ta cukrovka se tu dělá stejně jako v Čechách. I když nejsou příznaky, může být. Já jdu, i když je to hnus, ale někomu to nepřijde a snáší to v pohodě. HLavně mi vrtá hlavou, co tam budu tak dlouho v té čekárně s Ani dělat. Z ní asi zešedivím, no hlavně at se tam nepozvracím. A ještě jak na mě všichni čumí, protože mluvím na Ani jinak než německy, jéje, to miluju. ![]()
Tino ja ti ji schvalne zitra vyfotim tu moju kombinezku, me pripada naprosto uzasna ![]()
zdenu ja bych koupila 68 aspon ti vydrzi celou zimu a mimusko se ti tam bude lip cpat. tot muj nazor, ja to budu posuzovat tak od oka protoze nekdy se zdaji 68 male a 62 velke… je to tezko rict. taky je pravda ze nam se narodi v prosinci takze je budem potrebovat max. ty tri mesice, no jo takze asi tu 62
to jsem ale poradila co? a na kontrolu chodim co 5 tydnu. ted jsem byla po 7 tydnech protoze jsme byli na dovolene a pak oni.
batato teda! a to je 2 a 22 moje stastne cislo!