PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
20.8.09 14:01

Julca se taky nemusela nosit. Tak jsem toho vyuzila a proste ji nenosila i kdyz nekdy jo, je to tak kraaaasne :D mimusenko malinke. a taky rada koukala nejlepe z lehatka nakloneneho, tak mela prehled a zenske koukaly jak muzu pect s mesicnim miminkem. :lol:

petrus taky byla lina se tocit a lozit zato ted chce furt chodit ale nejde ji to bez opory a furt otravuje at s ni sunu zidli nebo kocar nebo auto nebo svoji jidelni zidli nebo choditko… :roll: :lol: a kyz ji neco stoji v ceste jen na desetinu vteriny zacne straslive jecet ze malem ohluchnu… at uz se nauci chodit kurna.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.8.09 14:02

hezkyyyyy a mame tu stovku!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.8.09 14:05

mikit dobre skore! jsi skoro tak dobra jako ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.8.09 14:12

jojo Magdi, já myslím, že nejhorší je období , kdy se dítko učí chodit, pořád potřebuje asistenci a musíš dávat pozor , aby někde nehavarovalo.
Hele vy budete mít zanedlouho rok :lol: :potlesk:
A můžu ti říct, že já jsem Tinu také moc nenosila, raději jsem ji nechala se dívat z lehátka, ale ona tam zase vydržela jen chvilku, tak jsem ji musela třeba zase položit na postel … Ale péct s měsíčním miminkem, no t také neznám. Já měla někdy problém vůbec něco uvařit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.8.09 14:22

magdi: nejhorsi je ze me ta chut na tu pomazanku ani po peti rohlikach nepresla..a pomazanky a rohliku je porad dost :lol:

joooo a taky jsem vam zapomela rict ze tatka uz konecne vymyslel jmeno pro holku…takze kdyby naaahodou to byl kluk tak to bude ten nas adam…ale spis to bude holka a bude to terezka :-) a martin teda jak to slysel od doktorky tak pres to nejede vlak..on chtel holku takze ted uz je to holka a basta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.8.09 19:46

mikit to znam ja cim vic zeru tim driv dostanu hlad i treba hned po jidle. :D cesnekovou pomaanku miluju toho se neda dozrat. ale ty rohliky k tomu chybi, s bagetou je to nuda…

terezka je krasne schvalujem.

tino no trosku prehanim ale neco jsem sem tam uplacla delalo mi to hroznou radost ze to dokazu i kdyz zas tak jednoduche to nebylo ale ja jsem mela pocit ze jsem zase clovek kdyz zvladnu neco umichat a strcit do trouby. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 21:03

Holky, česnekovou pomazánku? Mńááám. Děláte si doma a nebo kupujete? Asi si budu muset říct ségře, dělá výbornou. Já dnes k snídani měla čtyři rohlíky s nutelou a vůbec se za to nestydím. Snídám poměrně dost vydatně a proto jsem možná přibrala jen necelých 5 kg i bez počátečního blinkání a nevolností. A kdybyste viděly na tom táboře. Já si připadala, že nějakou činností jen vyplňujeme čas mezi jídly:-))) JančaK.

• Citovat
  • Upravit
9454
20.8.09 22:08

ja delam doma…to se s tou kupovanou neda srovnavat…pomazankovy maslo, mekky syr, nastrouhany tvrdy syr, majoneza (nebo yofresh), hooodne cesneku a sul. uz sem za dnesek zvladla sedm rohliku (krajim si je na kolecka aby to tak nevypadalo:) a asi jsem jeste neskoncila…prokladam to jen hroznovym vinem..dneska vylozene pestra strava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 22:28

No a co, jen si dopřej co ti chutná:-) Mimísovy to je myslím jednorázově fuk. Dobrou chuť a dobrou noc.

• Citovat
  • Upravit
3645
21.8.09 12:00

ahojky holky, jak se dneska mate? me se taaaak nic nechce delat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.8.09 13:23

ani mi ne batatko. mam tam jabka uz asi tyden ze udelam presnidavku ale ne a ne se dokopat, snad jeste neshnily :lol:

kurna este chvilu mikit a jdu si pro pomazankove maslo :lol: a t vino je k tomu bozi taky to tak vzdycky delam. holky a zkouseli jste na jednohubku (cesnekovou) polozit kolecko bananu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.8.09 13:33

Hojky holky.
Magdi říkáš na česnekovou jednohubku banán…? :?: :! To je takový mix chutí …pro mne nepředstavitelný :poblion: To je z těch těhu chutí, nebo to tak mlaskáš i normálně?
Mě se dneska vrátila Tinka od babičky a dědy , tak teď chrupká celá unavená. Odpoledne jsem jdem koupat a pak možná ještě na písek…
A co podnikáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.8.09 14:15

petrus kdysi jsem to tak videla u kamosky na navsteve, meli na tom ruzne ovoce a to jsem malem vrhla taky jak jsem to videla ale pak jsem ochutnala jednu s kivim (to byl hnus :lol: ) a asi dvacet s bananem :lol: od te doby na to minimalne jeden banan namrskam nema to chybu. zkus to nekdy! jen jedno kolecko a uvidis :D

Ja dnes hniju doma jako cely tyden neda se vystrcit nos tady je desna vlhkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.8.09 15:21

Ahoj holky,
wow, česneková pomazánka s banánem? Taky jsem to ještě nezkoušela, ale s ořechem je to dobrota! Magdi, podle těch fotek v galerce nechápu, kam ta kila ukládáš! :-)
Tady bylo včera neuvěřitelných 40C!!Bazen to jistil, jenže tam snad bylo celé město, tak byl bazén na stojáka a s tím břichem v dětském bazénu to bylo fakt žůžo. :( Dnes hop skok a je tu jen 18 C! Zítra jedem do Čech, hurá. Musím jít balit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.8.09 15:33

magdi: jooo to uz jsem taky videla..me to dokonce chutna aji s tim kiwi…ja treba miluju hrozno s nivou…a vubec syry a pomazanky v kombinaci s ovocem jsou vyborny…tady kdysi delali pomazanku z krutiho masa s ananasem a bylo to vyborny-a to zrovna ananas moc nemusim. tady je dneska porad hyc…v baraku mame ale porad prijemnych 19 :) valim na nakup..tak se zatim mejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí