PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
27.8.09 08:00

ahoooj…
magdi: vyrid taky blahobrani :-) a jsem takovej exot ze muzu sezrat celej meloun zapit to cerstvou smetanou a nic :-) ale vypada to ze ten tehu caj zabral…tak snad.

janca: ty pecicky myslis vazne jako pecicky? nebo se tak necemu rika?..nejak si to neumim predstavit… jinac my mame taky studenej barak a pro mimco mam teply pyzamka a pod to s kratkym rukavem bodycka..bylo mi receno ze je to dokonce lepsi pac do dlouhych rukavu ze se spatne strkaji rucicky :)

vcera mi decka udelaly rozlucku v praci a dostala sem toooolik krasnych veci…kluci mi teda koupili tampony pre dojcacie matky…byli z toho u vytrzeni :) a sef zase ze chtel odsavacku na mliko ale holky mu to nepovolili…no je to tam dobra banda komediantu :-d ale jsem od nich vybavena…mam uz aji nocnik a krasnou zimni zavinovacku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.8.09 08:41

mikti blahoprani vyrizeno diky! ty rukavy uz jsem ani popisovat nechtela, ale je to presne tak jak pises, uz tak je musis rvat do pyzamka a jeste body je to utrpeni pro oba.ja osobne s louhym davala jen kdyz jsme sli nekam dlouho ven.

mas tam dobrou sebranku :lol: a tyuz jsi na materske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
27.8.09 09:25

Jé holky, tady se slaví! Hepy brzdej to Juli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
27.8.09 10:18

Mikit, no, opravdický pecičky. Ten polštářek by se měl prodávat v DM a maminy si nemůžou vynachválit. Nahřeješ v mikrošce a oni dlouho vydávají to teplo.
A ty jdeš už konečně na nemocenskou?

No s těma pižamkama máte asi pravdu. Nechám se poučit od zkušenějších, ale i tak pár dlohorukávkových body ještě pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.8.09 11:30

Ahoj pisalky,to je fofr jeden den se nepřipojím a tolik nového!Jak čtu o těch hadříkách pro mimi je to hrůza,také pořádně nevím jak moc mimi na zimu vybavit.Jinak test na cukrovku mě čeká za čtrnáct dní a vůbec se netěším,nebo při tom prvním mě to pěkně nakoplo ale až cestou domů po těch dvou hodinách a nebylo to nic moc.Ten papír z matriky si musím také vyřidit,měla jsem to už při prvním porodu a je to spíš taková formalita ale musejí to mít potvrzené,že otec dítěte souhlasí se jménem a pokud se bude jmenovat dítě po otci,čili příjmení otce tak se tam píše i tento souhlas.Já jsem při prvním dítěti dala příjmení po tci jelikož jsme si řekli že se do roka vezmem,tak abych to pak zase nemusela měnit.Ted to bude pět let manželé stále nejsme,druhé dítě na cestě takže to budou ty samé peripetie jako u prvního.Jo a platí se sto korun za to potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
27.8.09 13:35

Já jsem prvního kluka rodila svobodná a musím se přiznat, že jsem se cítila trošku divná. Ne že by se na mě koukali přes prsty, ale já jsem z neúplné rodiny a proto jsem asi nechtěla být jako „ta svobodná matka“. I když v té době ty vztahy už byly volnější jako teď. Ale když jsem byla už podruhé těhotná, tak jsem říkala, že druhý dítě už svobodná rodit nechci. Přece jen si říkám, že to už je rodina, která k sobě nějak patří a není pohodlné, když se každej člen rodiny jmenuje jinak. Sice jsem se vdávala těhotná, ale svatba byla moc fajn a i po 2 a půl letech to vypadá na „dokud nás smrt nerozdělí“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.8.09 13:38

Ahojky holčiny maminy… :lol: :lol: Zítra mne čeká poradna a moc se netěším, budu muset vzít Tinku tentokrát s sebou a při pomyšlení, že budu čekat zase jako vždycky tak dlouho v čekárně , mám z toho docela vítr, protože Tina je k neudržení a k neusezení. :wink:
Mikit já to mám se zažíváním podobně a taky mi to nikdo nechce věřit, já můžu zkombinovat ovoce s čímkoliv a stejně nic :cry: Manžel se mi kolikrát i směje jaké já mám problémy 8) .
Je holky já mám 56+62+68 bodyčka jen prozatím s dlouhým rukávem a overálky( pyžamka) jen lehké…tak to mne taky nějak nedošlo.:-))) A to jsem si taky myslela, že mám vše. Takže Bodynka krátké a tplejší pyžámka… :roll:
Moe prosím tě já to mám s těmi nicky tak nějak …všelijak, když tě budu oslovovat pouze MOE, bude to vadit? Aby ses nedočkala o de mne nějakého zkomolení jako BATATA, které jsem chvilenku ze začátku psala vzkazíky a oslovovali ji BABATO :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.8.09 13:39

A zapomněla jsem vám pohladit bříška :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.8.09 13:43

BAtato a jedna taková osobní :wink: , Mezi Ronym a Sidikim je větší věkový rozdíl, to jste se s manžou brali před 2,5roky a Roník měl 9let. To jsi žila poměrně dlouho jako svobodná matka, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.8.09 14:13

batato dik! :D rozumim tis tim rodit jako svobodna matka musi to byt zlastni pocit, jsem rada ze jsem muze prinutila ke svatbe driv :lol:

Janci jasne treba ti budou vic vyhovovat ty dlouhe, me to tam bylo lito cpat tu rucku uz tak se jim to nelibi, ja neohrabana neslo to ona rvala, ten kratky rukav byl praktictejsi, no vsak uvidis.

o tech pecickach mi taky rikala pai prodavacka ale rikala mi i ze nevydrzi moc dlouho teple. jenze ja uz ji neverim prodala mi sportak tvrdic ze je to vhodne i pro miminko, koza jedna.

Petrus presne co nevidet vyrazim nakoupit tepla pyzamka. ale koupim zatim jen 56 62 neco mam, pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
27.8.09 14:42

Petrush juju, presne tak…ale on tata Sidikiho neni tata Ronyho :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.8.09 14:45

BAtato aha :oops: , zase jsem něco zaspala :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.8.09 14:49

petrush: ale rikala si ze beres to magnezium a to pry funguje dostatecne projimave :-) me teda docela pomaha ten tehu caj..davam si tri za den…a zatim od nasazeni jsem byla kazdej den na zachode…tak snad to neni jen prechodny.

magdi: jooo u nas v praci to je paradni banda…sef si nas vybral vsechny tak stejne stary a kdyz se sejde sest sedm umeleckych dusi … no toto obcas vypada :lol: a sefovi je sice vic ale zasekl se nam nekde v puberte tak to s nim je obcas tezky :-)

jinac na matersky nebo teda spis na neschopence jsem uz 14 dni nebo mozna tri tydny…mela sem toho uz plny zuby…a ted je pohodicka…rano si vstanu az kolem osme…nakrmim sebe…pak dopoledne stihnu obstarat zvirouny…tak uz nemusim po nocich jak kdyz sem byla pracovni. mrknu na televizi…tady na vas…zajedu nakoupit, stavim se u kamosky na kafco, zaplavat na bazen..no proste parada..fakt doporucuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.8.09 14:52

batato: kurna tak kam na ty cernochy chodis…ja chcu taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
27.8.09 16:07

Ahoj holky, dlouho jsem tu opět nebyla.
Vrátili jsme se z Jeseníků (super týden) a pak nějak nebyl čas.
Dnes jsem byla na kontrole výsledky cukru jsou prý ok, čípek, tlak, moč taky. Pořád mám málo železa i když ho beru, tak snad to nebude pro mimčo něco špatného. Poloha je zatím zadečkem dolů, ale to je ještě brzy. Přibrala jsem 5 kg. Stále nemáme vybrané jméno. Ale už máme užší seznam.

Teď s Verunkou týden řešíme bolavou pusinku, nejprve měla dva dny horečku a nebylo vidět z čeho. Jen hůř jedla jinak nic, to jsem přisuzovala teplu a čekala, co se z toho vyklube, ale třetí den ráno jsem cítila, že ji smrdí s pusinky, takže jsem jí násilím pusu prohlídla a našla jsem pod předními horními čtyřmi zuby zánět dásně. Tak jsem jí to vatovou tyčinkou vytlačila (nemusím vám asi popisovat, jak řvala chuděrka, ale bylo to nutný) a horečka pak ráz naráz zmizela. Pila šalvěj a heřmánek, teda spíš cucala, což stačilo. 3× za den jsem štětičkou namočenou v šalvěji vydezinfikovala a na noc dala genciálku a hlídala, aby nevznikal další hnis. V pondělí jsem zašla k zubařce, aby to zkontrolovala, jestli to nejde do hloubky a případně se poradit, co ještě dělat. Potvrdila mi, že všechno dělám dobře a že mám pokračovat. Nu už je to týden a konečně začíná i jíst něco nemixovaného.
Koupila jsem ještě tantum verde na to potírání a to ji trošku pomáhá od bolesti.
Nu snad už to bude jen lepší a lepší. Vůbec netuším jak jí to vzniklo a jak dlouho předtím, než se objevily horečky tam něco začalo.

Tak teď si Vás jdu přečíst a je toho fakt kvantum.
Zatím pápááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital