PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
5.9.09 19:07

Ahojky, tak já stará hysterka jsem se dneska rozbrečela u pohádky Valli, jak se Valli rozbil a Eva ho opravila a on si jí pak nepamatoval, ale za chvíli si zase vzpomněl, že jí má vlastně rád.

Třídění provádíme asi tak jako Petrusha, ale i u nás technický služby pak sypou petky a sklo na jeden náklaďák, tak mě poslední dobou to třídění tak netankuje.

Dál nevím co psát, mám těhu demenci a nic si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.9.09 21:23

Janci je to divne obdobi vsechny jsme na ranu teda mluvim za sebe :lol: a holky v listopadu kam chodim taky. me vsechno stve a jsem protivna jak prdel. snad to uz prejde. jdu se natahnout.

a co je to za pohadku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
5.9.09 23:31

Ahoj holky,

Tak jsem tu naskok po náročném dni…-) Dnes depka jak blázen…-(

Magdička: Elis je teda krááásný jméno-vidíš, tohle nás vůbec nenpadlo!!!!-)

Cancerka: Dělám v rádiu-ale už jen 10dní!!!!!!!!!-) Holky mají se teď 3týdny střídají na dovče,takže tam musím denně…o prázdninách jsme najeli na systém, že jsme se střídali 3 a teď jsme kvůli dovolené jen dvě,tak je to nějaké náročné.....-) Takže proto „odpapřičkovat" zprávy-tzn. Tedy odmluvit.....-) Jinak co setýče toho vietnamce,právě že to byli manželka-obě-on sám o nich mluvil jako o manželkách…-) Takže šok!A děkuju za radu s tím bepanthenem…samozřejmě že jsem včera byla v lékarně a zapomněla na něj…-( tak si musím v pondělí vzpomenou! Děkuju!!!!A s tím tříděným odpadem-já taky třídím,ale koukám, že ne tak poctivě jako Vy! Tak to se teda stydím…Mám dva obří koše-jeden na plast a jeden na papír…oba mám schované v komoře, takže nejsou vidět…Budu se muset polepšit!

Petrusha: Ty brďo, mě ani nenapadlo, že by to mohlo být s těma chůvičkama takhle…-(V celým baráku maj jediný sousedi mimčo a to ti naši…-))))) Tak to jsem teda zvědavá!

MIkitaa: Ta Tvoje doktorka je fakt teda mazec baba-))))) Si to umím živě představit…hihihihi-) Ale tak to asi spíš bude holčička, když se nechce ukázat a stydí se, ne?Co Ty myslíš? A z těch kil si nic nedělej, důležité je, jestli se cítíš „relativně" dobře…Já znám holky co za těhu přibraly i 30-35kg a do půl roku po porodu byly na svém zpět…

JAncaK a Magdicka:Naprosto s Vámi souhlasím…přesně jsem dneska chytla depku,jak je všechno na prd, nic se mi nedaří, jsem akorát otrávená, nasraná a k ničemu…Tak jsem asi dvě hodiny brečela, že se na to vykašlu…Chudák manža, ze mě asi zešílí…-(((( Do toho nám přivezli nový sporák /starý tu byl asi 25 let/ jenže kombi a prý musí být na plyn odborník, jinak nedají záruku, sháněli jsme plynaře celé odmlko-k nesehnání- a nonstop služba 2000kč…tak to jsme samozřejmě řekli že ne,jenže jsem pak chytla tenhle záchvat a manža si myslel že kvůli sporáku, že na něj budu několik dní čekat než ho zapojí a tak zalarmoval tu nonstop službu a zaplatili jsme tu dardu…si myslel že to tím zachrání, ale mě to nějak nepřešlo…o to víc jsem samozřejmě řvala…tak Vám nevím jestli je to normální…připadám si jako hroch, nic nejsem schopná pořádně dělat, nic mě nebaví, netěší…pořád vymýšlím čím si zlepšit náladu a nějak nic nepomáhá.....-(((( Tak jsem najednu stranu ráda, že v tom nejsem sama, ale samozřejmě bych byla radši, kdybychom byly „při smyslech" a normální.....!

No nic, půjdu na kutě a třeba mě to přejde…anebo taky na a už se z toho picnu…tak se držte a hlavy vzhůru mamušky!…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.9.09 19:08

zdravim

nikdo nikde pri nedeli? to je spravne, nemuzem furt sedet doma ne? i kdyz v nasem pripade se obavam ze dlouho ven nepudem. asi bych julinku opravdu tahat ven nemela. ted zase ma 39 :? a i kdyz mi to ten dr. rikal zeto muze trvat tyden, prijde mi to uz nenormalni. a nejedla dneska vubec nic ani mliko

prominte ze s tim otravuju snaduz to brzo prejde.

zuzi jak je? byl tam dneska za tebou tom? a umackalas ho? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.9.09 19:57

jeziiiis ja jsem si spletla diskuzi :lol: :lol: :lol:

psala jsem to do listopadatek. juli ma uz ctvrty den 39 horecky je to hruza neji nespi je spatna, je to teda ale docela vycerpavajici. navic v pusince aft :? nevim jestli jsem to psala byli jsme ve stredu na ockovani.

leni vkterem radiu delas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.9.09 14:15

tak mi to nedalo a volala jsem a sla k dr. takze je to reakce na ockovani plus naky virus plus stolicka :roll: tam ma normalne modrinu jak se to tlaci ven, taky ma cerveny krcek to ze pry neco chytla takze parada. ale dostala prvni davku voltarenu na bolest toho zoubku a zazrakem horecka klesla a uz dnes podruhe spi. takze tuk tuk.

kde jste vsecky zenske? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.9.09 14:37

Magdi, se vám ty nepříjemnosti pěkně sešli, viď? No, hlavně, že se už zlepšujete :D

Já jsem zase dneska nějaká přejetá a to jedeme odpolko do Německa a mě se tam vůbec nechce.
Přesně jak jste tu některá psala, jsem otravná jak prdel a jsem i otrávená a seru sama sebe. No fuj. A mám na něco chuť a nevím na co.

No, jdu si napajcovat ksycht ať se mě naši západní sousedé neleknou. Tak pa papapapapa pa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
7.9.09 14:40

Ahojky, mám TP 9.12.2009 a chtěla bych se zeptat, jestli můžu mezi vás :wink: :) Trošku jsem pročítala starší příspěvky a můj váhový přírůstek je 9 kg, a to během 2 měsíců!!! :roll: Doté doby jsem spíš hubla, pak nic a od 5-6 měsíce to jede vesele nahoru, tak jsem zvědavá na jakém čísle skončím :roll: :) A chtěla jsem se zeptat ohledně pohybů miminka, vždycky to u nás byly takové večerní chvilky a v poslední době jej cítím snad celý den, až si říkám, že vůbec nespinká :) Máte to také tak? nejspíš to bude pěkný rarášek :lol:
Jinak všem přeji hlavně hoooodně zdravíčka a pohody, to je hooooodně důležitý!

• Citovat
  • Upravit
1357
7.9.09 15:22

Ahoj Kapy, co bys nemohla. Vítej :D . Naše beruška je spíš hodňoučký miminko a spinkáček asi bude po mě. Moc se nevrtí, jen ráno když dostane přes bříško pusu od tatínka a pak tak různě sem tam během dne a večer reaguje na melodii z natahovacího medvídka usínáčka.
Já mám zatím nahoře jen 6 kg, ale protože už předtím jsem byla kus ženský, tak mi opravdu nemáte co závidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.9.09 17:41

AHOJINKY HOLKY JÉ MAGDI TAK SNAD UŽ BUDE MALÉ LÉPE,,,KAPI VÍTÁM TĚ MEZI NÁMA,,S POHYBAMA TO MÁM JAK TY POÁD SE VRTÍ AŽ SI ŘÍKÁM JE TO NORMÁLNÍ SPÍ NĚKDY,,ALE ASPON VÍM ŽE TAM JE,,,JÁ PŘIBRALA 2 KG ALE BŘICHO MÁM TEDA VELIKÁNSKÉ,,ASI TO MÁM PO MALÉM BO JSEM MĚLA ŠÍLĚNĚ VYTAHANÉ BŘICHO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
7.9.09 19:34

Taky mi přijde že mám velikanánské břicho, když jdu někde kolem výlohy, tak se až trošku vyděsím :lol: :lol: A říkám si, jak se budu asi valit těsně před porodem. Ale už se na malého svištíka moooc těšíme. :wink:

• Citovat
  • Upravit
11574
8.9.09 08:04

Kapi vitam te! mam taky bachora ze desim lidi :lol: i kdyz to tak na fotkach nevypada.. No a bude hur :D presne za tri mesice mam termin ty o den pozdeji a ty pohyby jsem mela s Julinkou tak jak ty uplne cely den v kuse, ted Eliska se hybe min, ale mozna si to ani tolik neuvedomuju.

Luci no ze se taky ukazes :D Juli vypada ze je ji lip, je jeste trosku uknourana ale horecku uz nema a dnes dokonce vypila mliko :lol: akorat ty kapky do ni nemuzu dostat ani v caji jde to jen v noci kdy ma zizen. :?

ja pribrala 13 kilo ale vymlouvam se na to ze predtim jsem byla hubena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
8.9.09 08:13

Kapi : Ahoj, vítámě te :))) Pohyby cítím taky celý den, mám pocit, že se malý furt mele. Přestává jenom když chodím nebo něco náročnějšího dělám. Jakmile sednu, lehnu, začíná šrumec :)))

Váhový přírůstek… před třemi týdny 3kg… ale jsem na tom jak JančaK, mám dobrej základ. Momentálně nemám odvahu na váhu skočit, budu muset příští týden, kdy mě čeká kontrola.

Holky jaký máte obecně názor na ty předporodní kurzy ? Mě včera chytla děsná panika, že nebudu vědět co dělat..jako během porodu. Mám pocit, že to je děsně složitý…kdy a jak dýchat, kdy se může sedět už jen na měkkým apod. Nejsem teda zastánce několikatýdedenních kurzů, ale taková ta jedna přednáška na dvě hodiny… No, zvažuju to, ale nevím, jetsli to není blbost.

Takže, prvorodičky, jdete někam ?
A vícerodičky (děsnej název :lol: ), myslíte, že to má smysl ? Resp. chodily jste před prvním mimi někam a pak to ocenily ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.9.09 09:00

Ahoj

Kapi: vítame tě mezi námi :). A víš co bude? Já se chci nechat překvapit, ale nevím jestli to vydržím :)

Lolinka 79: já jsem byla 1×dnou a zjistila jsem, že to k ničemu není, paní nám detailně vše popisovala, a pak mne dorazila, že další týden se budeme dívat na video z porodu, a to mi přišlo moc. Ale chodila jsem na plavání a to bylo SUPER!

zdravím všechny!

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
8.9.09 09:28

Elamolenda : ono to asi hodně záleží na tom, jakou člověk „chytne“ porodní asistentku. Když je to nějaká fajn, která to vysvětlí a poradí, není prblém. Ale pokud člověk „chytne“ krávu", která nebude mít čas nebo bude nervní a nechá tě v tom, jseš v hájí, protože manžel asi moc neporadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí