Poradna duly
Jana Čurdová
cancerko opet dik za rady
stejne porad nechapu jak se ti to povedlo tou tycinkou
cancerko a ta gencialka bude teda asi neco jak hypermangan co nam davali kdyz jsme byli mali?
anonym fuuuuuj
ale kdybych mela opar tak to vyzkousim. teda
to slysim prvne. dik za radu.
luci no nechapu to ten smrad bylo to strasne
chjo uvidim zitra, mama at zas zavolam doktorovi, me uz je to ale docela blbe.. dneska jsem ji uz nic nedala, gel dosel a taky se mi zdala lepsi. a dokonce snedla celou veceri
![]()
jeste resim holky jednu vec, jak cistit zuby? mozna s tim souvisi ten smrad
ted jsem to vynechala ale predtim jsem ji tam ten kartacek nenacpala ani nahodou. vypada to jakoby ji to hrozne lechtalo na rtu. nemate naky trik?
Tady jsou videt na jazycku dva ale ty dasne vypadaji hur, jsou takove hodne cervene.
Ahoj holky,
tak jdu po víkendu napsat pár řádečků a vidím, že jste se pěkně činily s příspěvkama-to je super! Snad tedy na někoho nezapomenu!
No co u mě… Od posledně se toho moc nezměnilo, měřím se teda cukr jak magor, zatím to vypadá v pořádku,jen 2× se mi stalo že byl vyšší a to v případě kdy jsem si dala k snídani to samé co k večeři-po večeři byly hodnoty nízké a když jsem snědla to samé k snídaní tak byly přes 8…A pak v sobotu,když jsem dělala mužíčkovi kachnu s knedlíkem a se zelím. Já si teda dala jen 2 knedlíky a trochu té omáčky z kachny a vyskočilo mi to na 11!Což teda už vůbec nechápu, protože v tom nebyla ani špetka cukru…Tak jsem z toho jelen, ale jinak mám to měření v normě. Nijak zvlášť se teda neomezuju, jen teda nepiju limonády a nejím sladké, jinak vše…Tak jsem zvědavá co mi řeknou. Spíš jsem z toho na prášky, že na to musí člověk pořád myslet-a tím stresem se taky cukr zvyšuje…takže nic moc…Ale pokud bych nevěděla že mi něco takového našli,tak se cítím naprosto v pořádku…
Jinak teda Sofinka kope jak blázen-nevím jak vy,ale já si občas připadám jak fotbalový míč zevnitř…A nejvíc, když zasednu v práci za stůl…ještě že v pátek v práci končím!-)
Magdicka: Hihihi…úplně mi mluvíš s duše s tím popisem psychického stavu-já teda paradoxně mám na sex chuť,takže to je asi jediné, co mám odlišně, ale jinak jsem na tom úúúúplně stejně!-)Jo a rádio…jojo řeknu, ono se není čím chlubit, je to malé pražské rádio „Oldiesradio",takže pro mimopražáky je jen na netu…Prosím Tě a co ta Julinka, už je to lepší? Já si pamatuju, že jako malá jsem měla plnou pusinu aftů-taky právě puchýřky apod. a dávali mi na to naši takovou strašně pálivou vodičku, která je jakoby vypálila,dodnes mám pod jazykem takové jakoby prohlubně po té pálivé vodičce v místě kde ten aft byl-ale to tě nechci vůbec strašit. Já nikdy neměla opar,ale za to právě s afty jsem si jako malá teda užila…Je teda pravda, že potom od puberty už v pohodě a opar žádný.Aft se objeví opravdu jen velice zřídka…je to prý z bakterií či co, vím že jsem si pak do školy nosila svůj příbor a kalíšek na obědy…abych neolizovala špatně umyté příbory a plastové hrníčky…
Cancerka: Jojo, pracuju v rádiu-i když už jen 4dny!!!!Takže to už jako by nebylo…-)))
Roxa: To je super, že KO v pořádku!-) Akorát teda mě mrzí, že Tě trápí synátor a nechce se mu bát ve školce-já si to popravdě ještě neumím úplně představit life, ale asi je to trápení, když vidíš, jak tam nechce být…-( A s tím magnéziem to je teda divné-mě ho dala doktorka až teď na kontrole 4.9.
JančaK: My máme taky v rodině tu stařeckou cukrovku,ale prý to o tom není-že je dána už v genech…-( A jak psala Roxa, já mám moč taky negativní, ani cukr ani nic,takže je to prostě záhadné…Tak doufám, že Ti cukr nenajdou v té krvi!Myslím na Tebe!
Mikitaa: No prosím Tě to jsou zvěsti!!!Už jsi v pořádku? Já se picnu…
Batata: To je super, že se věci taky trochu posunuly-jen je smutné, že až po tom, co přijede televize…-( Jakoby to nešlo i bez ní…!!!
Petrushka: Hihihi, ty taky pořád něco někde šochráš.....-)Odpočívej, holčičko taky trochu!!!-))))
Tak já jdu pokračovat v práci…
Mějte se krásně a opatrujte se!!!!-)
Ahoj holky, zdravím. Počasí hnusný jak noc, tak tvrdnem doma.
Leni , tak si užij nemocenskou, budeš mít na všechno klid, já jsem teda zatím s přípravami ani nezačala.
Mikit , tys mě teda vystrašila, dávej a sebe pozor, ty ledviny jsou fakt nebezpečný.Vykašli se na nějaké kydání a starej se hlavně o sebe a mimčo.
Magdi , chudák Julinka, snad to brzo přeléčíte, je to opruz u takhle malých dětí.
Jinak můj nemluvný syn se naučil jedno zá:,–(ní slovíčko, který teď říká furt a to: NECHCÍÍÍ … takže je občas na zabití, možná ještě budu blaženě vzpomínat na časy, kdy nemluvil.
Leninko, já tu cukrovku nemám, psala jsem jen, že na testy jsem musela jít díky vrozeným dispozicím, ale nemám jí. Byla jsem tam už skoro před měsícem.
Magdi, jsi mi na:,–(ila brouka do hlavy s tím oblékáním miminka. Jsem dneska požádala mámu ať mi předvede oblečení mimina do mrazu, tak jsem šla do kolen
. Hrozně se sháněla po košilkách a přízovém kabátku, já nevím ani co to je, jen si pamatuju, že ta košilka byla taková malá svěrací kazajka, tak jsem ráda, že už se nyní nenosí. ![]()
Ahoj holky,
znáte dětské oblečení Topolino? Dobrá značka za přijatelnou cenu.
V odkazu najdete prezentace oblečení a všechny informace k objednání.
http://www.registrace-avonlady.cz/topolino/
Uzávěrka objednávek je 23.9. 09 večer.
Vája
Janci
to ja vyfasovala ty kosilky mam jich asi 20 chces je?
je to presne jak rikas kazajka, absolutne nepruzny material, navim jak nas do toho rvali, navic je to hrozne tenoucke. to se s dnesnimi hadriky neda srovnat.
ja byla dneska na kontrole. Elisa ma 35cm a 1kg 166g
a zrovna jsem delala testy na cukrovku tak se modlim at jsou v poho. ale snazila jsem se moc necpat, zato ted se laduju pudinkem, odmena… ale zprdnul me za vahu…
ze si mam dat mrkev kdyz mam na neco chut,no tak tu t si strci nekam.
ahojda:)
tak konecne mam pocit ze uz je mi zase uplne dobre…i kdyz pro zmenu me zacla vecer palit zaha…coz sem nikdy predtim nemela…no jo no…jak psala ta kurkova na netu..tehotenstvi je jedna velka extaze ![]()
magdi: no fakt neumim kloktat…ja bych se udusila kdybych se o to pokusila..sem exot co :-d
anonym: heheh…ja sem te poznala i kdyz si se prihlasila jako anonym podle toho jak pises…praxe z novin a televize ![]()
petrush: tak teda jak to vzniklo ty ledviny…no..byla to rychlovka…odpo me zacal bolet mocak, jak kdybych mela zanet (na to docela trpim i v normalnim stavu), nemohla sem se poradne vycurat. tak sem uvarila urolog caj s tim ze to do vecere prejde…a ono prd…ztvrdlo mi uplne bricho, ale tak ze sem nevedela ze to tak jde. chytly me zada…to mi strilelo az do nohy…a uz sem jen lezela a tekly mi slzy..neslo se ani postavit…tak sme o pulnoci dojeli do spitalu..sestra na prijmu parada…tu sem musela prosit po deseti minutach o zidlu ze uz se ji tam jinak slozim, koukala na me jakoze na co zidlu dyt budu zachvilu lezet…ale jinak doktori a tak vyborny…hned mi dali kapacku..po druhe uz to zaclo povolovat a pak uz me to chytalo jen v noci…ale bricho mi od te doby tvrdne tak 30 x za den. tot tak vse. dostala jsem algifen kdyby me to chytlo znovu, magnezko, vypit 3 - 4 litry vody denne a urolog caj. a prej mam pocitat s tim ze me to znovu urcite chytne kdyz uz to jednou bylo a hned dojet po poziti algifenu ![]()
Jé holky, vy tu máte veselo. Ťukla jsem na první diskusi, která byla nahoře. Chtěla jsem zjistit, jestli i jinde se nabízí kvalitní a levné dětské oblečení.
A tak jsem byla zvědavá na anonyma, když už jsem nakoukla.
Jak říkám, veselo. ![]()
Přeju zdravá miminka. A pardon, za vsuvku.
Ad. mrkev - s vitamínem A by se to taky nemělo v těhu přehánět, ne? ![]()
Aladino
jsem ve vice diskuzich a je to vsude
jo a na mrkev dr. dlabu
(mimochodem mas pravdu, premira vitaminu A skodi)
Mikit mazeeec sestru bych nakopla no tak hezky bumbej, stejne si neumim predstavit ze bych mela vypit 4 litry vody ja vypiju dva a jsem na to hrda ![]()
Magdi, děkuji, ale košilky fakt nee. Si pamatuju, jak neteř měla furt nahatý zádíčka a ségra se vstekala, že jí do toho vždycky nemůže narvat.
Mikitko, jestli piješ mlíko, tak si na tu žáhu lokni trochu mlíka. Mě to poradila zdravotnice na táboře a u mě to opravdu funguje.
A jinak pitnej režim? Musím se i pochválit, bo jsem schopná za noc vypít i 1,5 litrovou flašku vody, kterou mám u postele a zbytek dám určo během dne. Si říkám, že když už tak běhám stále na záchod, tak tam nebudu alespoň běhat zbytečně, no ne? ![]()
Jo a s hadříkama, já našla pěkný stránky. Ne, že bych byla nějaká propagátorka, ale mají tam levno a velikej výběr a kamarádka tam shodou okolností nakupuje už dva roky a spokojenost. Poštovný maj za babku a pošlou ti to hned, tak kdyby byl zájem písnu odkaz.
Holky svěrací kazajka mě dostala. Taky jsem ji zkoušela nejstaršímu nainstalovat na tělíčko, ale bez valnýho úspěchu
![]()
Na tu žáhu je prej dobrá i syrová brambora. Já mám naštěstí zase na čas klídek. Jinak já ani mlíko ani syrovou bramboru nepozřu, tak mi zbývá jen Rennie…to mi celkem pomohlo…jednou.
Jančo adresku sem hoď ![]()
Julinko, doufám, že jsi na tom už mnohem lépe!!
Janci no zrovna jsem k tomu chtela dopsat ty hole zada, ale rekla jsem si ze budu asi za vola, ze se to urcite nejak zavine nebo co… ![]()
batatko diky julnce je kazdy den lip
spi a ji cim dal lip, zrovna spala tri a ctvrt hodiny tak jdem svacit volat babicce ![]()
tak teda syrovou bramboru to nevim jestlik bych do sebe dostala…snad zabere mliko…i kdyz radej ho mam v syrech
a rennie muzou aji tehule?
jani: odkaz nam sem urcite dej…
magdi: tak to je parada ze uz je ji lip…ja sem nekde cetla ze s tim spoustu deti skonci ve spitalu protoze odmitaji pit…ale nechtela te strasit…tak ted muzu pac jste to zvladly
ale treba te uklidni ze je to u malych deti pry casty problem.
ja valim pro klobasky a burcak…dneska se dodelaly…kanci a kozi..mmmm ![]()