PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
18.9.09 08:42

Janci o tataraku taky snim, miluju ho a kdyz se narodila julca bylo to prvni moje jidlo paneboze tys mi na nej udelala chut :-) a vubec se tesim na salamy protoze tady jsu vsechny delane jen ze syroveho masa takze uz an nevim jak chutna.

gravimilk nastesti neznam, stacimi mliko a do toho nabouchat ctyri lzicky granka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.9.09 09:12

Magdi…šťastná to žena…jen 4 lžičky Granka..to já tak min. 6 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.9.09 09:35

Tak ted jste mi po ráno nadělaly chutě, hlavně na ten TATARAK. Asi si opravdu zajdu proto maso.
Mikita: to je nějaké speciální bio maso? kde se ho dá koupit???

Zatím

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.9.09 10:14

Ahoj maminy a skoro maminy :)))

nemáte tip, kde by se na internetu dala koupit taková ta hrazdička pro mimča … je to taková ta deka a na tom hrazdička s hračkama. Samozřejmě levně… jaksi tisícovku se mi za to nechce dát ale zatím jen narážím na samý drahý věci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.9.09 10:44

Mikyt, myslíš, že teď už se může? Že bych do toho tajně šla? Mě ho Míša nechce dovolit. A tady u nás v Globusu maj pěkný maso a maj i obrat, tak by mohlo být čerstvé. No, popřemýšlím.

Jdu s máti vyzvednout obědy ( bereme obědy z pekárny ze závodky. Bereme 2 a jsou to takový porce, že se z toho čtyři lidi krásně najíme a za jeden dáváme 45 Kč a máme klid) a pak jedeme do Teplic pro povlečeníčko a prostěradýlka a mantynélek a peřinku a polštářek a asi i ten hříšně hradej kojo polštář. Tak se tu zatím mějte krásně a odpolko přijdu poreferovat jak jsme pokoupily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.9.09 10:44

Loli, prohrabej Mimibazar. Tam maj snad všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.9.09 10:46

Elo, masíčko si kup u nějakýho vyhlášenýho řezníka. Kup si pořádný drahý BIO maso- radši. A dobrou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.9.09 10:51

JančaK : jj, kojící polštář je bomba věc !!! už bych bez něj ani nelehla ! stojí za tu investici !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.9.09 11:17

…taaak..dlužila jsem ještě fotku bříška, je to 28tt, váhu mám +4kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.9.09 11:30

Janci ja bych do toho nesla v zadnem pripade, toxu muzes chytit kdykoliv v tehu a nikdy nevis jake to maso je. o radsi ty dva mesice vydrzim nez riskovat takovou vec. kamoska ma postizenou holku, hluchonemou a jeste telesne, sice to byl citomegalovirus ale i tak

Loli hezka fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.9.09 13:45

batat 6 lzicek :lol: hm zrovna me honi mlsna a mam tu prd, takze granko to jistiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.9.09 14:05

teda holky, já tatarák v životě nejedla, protože pro mě představa, že jím syrové maso je děs normálně. Natož teď v těhu.
Byla jsem dnes u Dr., už jsem musela jít pro krém na ten blbej ekzém, celý se mi dnes rozlezl a svědí jak svíčka. KOnečně je i tu pěkně, ale fučí, ale zaplat Pán Bůh za sluníčko. Tak mažeme ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.09 14:58

ela: ja mam vetsinou maso svoje … ale kdyz neni tak kupuju bio hovezi (napr. ted)…jeto sto a jedna..jak v chuti tak v barve a kvalite a navic to ma spoustu testu..pro bio jsou desne prisna pravidla! da se to koupit v tech vetsich obchodnacich v regalech bio (ma trvanlivost vetsinou jen jeden nebo dva dny) a je taky dvakrat drazsi.

janci: na to se zase nazory ruzni…me bylo receno ze by se maso nemelo hlavne v 1. trimestru…pac ti to doktori nemaji jak lecit kdyby ses necim nakazila a mohlo by to mit nasledky…tak jsem se toho chytla a od druhyho trimestru jim uplne vsechno. chytit muzes samozrejme kdykoliv cokoliv (od chripky az ja nevim po co)…ted uz ti ale muzou dat leciva kdyz by neco. a obhajuju si to tim ze zrovna hovezi z ktereho se tatarak dela je nejmin rizikove maso…a kdyz vyberes treba nejaky to bio tak jsou podle me rizika naprosto miziva…chapu ale na druhou stranu ze jsou holky co maji strach a maso neji celou dobu..vetsinou jsou to maminky takovych tech vymodlenych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.09 15:02

loli: ted jsem koukala na krasny zavinovacky a ty hraci deky na ebutik.cz…je to tam za docela rozumny penize..a doporucilam mi to kamoska ze tam nakupuje…tak zkus mrknout…ale kdyz jsou hezky tak stejne moc pod 700 to nepujde.

batato: tak jsem koupila vanilkovy…tak si vecer udelam..uz se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.9.09 15:09

Tak jsme zpět. Udělala jsem dobrej kšeft. Všimla jsem si, že tam (v krámě) mají jiný ceny než na netu, tak jsem jí ( prodavačce) řekla, že jakto, že jsou jiný a ona na to, že na internetový prodej mají jiný ceny, tak jsem jí řekla, že jdu naproti do kavárny si to zboží objednat, jestli bude schopná mi ho hned vydat, tak natáhla pysk, zavolala šéfovy a prodala mi to za internetový ceny a já tak ušetřila skoro pětistovku. Místo 2232 Kč jsem zaplatila pouze 1784 Kč a ještě tam něco kupovala máma a ta ušetřila 60Kč.
Jsem s nákupem spokojená, akorát neměli ten hříšně drahej kojo polštář, tak si to objednám přes net a sjedu si tam ještě jednou tak za 14 dní pro zbytek věcí a už mám vše a Kačička se může pomalinku rychtovat na svět.

Zdeni, kdo jednou tataráka ochutná, tak si ho pak s chutí sem tam dá velmi rád :-) . Ale asi i já do toho porodu odolám, odolávám už půl roku, tak budu silná :-( To tvoje svědění musí být pěkně hnusný, viď? Jsem zvědavá jestli ti to konečně zabere. No snad už jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí