PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
3.9.09 13:09

Magdi, tak to ja se zase na hodiny koukam presne v tech 22:22 a to uz leeeta. Nebo 21:21. Ale ted chodim hrozne brzo spat, takze moc ne. Vcera jsem vytuhla ve 20:30 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.9.09 14:41

aha takze nejsem sama divna :lol:

holky mate nekdo bolesti zad? ja chcipam na bederni pater mam pocit ze to tammam zablokovane a staci aby to ruplo ale nic nerupe uz to mam dlouho a furt to nechce prejit taky to necitim porad napriklad ted ne ale asi jsem nasla dobrou polohu. nevim jestli nemam nekam zajit je to k nevydrzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.9.09 17:33

Hooooooolky Vy mě teda děsíte s těma testama na cukr…!!!!Já tam jdu zítra ráno a pak musím na celé odpolko do práce, protože mají holky dovču a někdo musí ty zprávy odpapričkovat…to teda nevím jak to udělám, jestli mi bude tak zle jak popisujete.....Já se asi picnu…-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
3.9.09 17:56

Leninko, preju hodne stesti, snad to dobre dopadne!!! Koukam, ze mate krrrrrrraaaaasne jmeno pro holcicku :wink: a jdes na 3D UTZ v nedeli? Ja jdu 11.9. a uz se moooooc tesim. Doufam, ze mi nereknou, ze nasi Kade bobo narostl pindik :lol:

Magdi s tema zadama moc neporadim. Buh vi, jestli ti daji vubec injekci proti bolesti. Tak doufam, ze ti to brzo prejde. Se zadama je potiz. Me zase nekolik dni hlavne touto dobou v podvecer az do noci i behem noci a nekdy jeste rano boli bricho na vsechn moznejch stranach. Myslim jako svaly nebo nevim jak bych to rekla, ale je to dooost neprijemne. Taky mam divne pocity kolem jizvy po cisaru. Minule jsem to mela asi az 3 tydny pred porodem. Tak doufam, ze to nic nebude. Mate s tim nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.9.09 18:54

Batata: Děkuju-)! Tak Ti nevím, ale 9.9. je středa-tak jsi mě teď zmátla…Tak to je super že taky jdeš na 3d UZ! Si pak můžeme sdělit dokmy!-)))) hihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
3.9.09 19:05

Ježiši, já jsem pitomá. To je tak, když dělám víc věcí zaráz! Máš pravdu, je to středa a já jdu v úterý 8.9. a k doktorovi jdu na kontrolu 11.9. a to je pátek. Pardon pardon pardon :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.9.09 19:17

HIhihihi, Batat, nic se neděje-hlavně že máme jasno!!!!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
3.9.09 20:02

No hlavně, že mě to docvaklo…ty jsi měla jasno hnedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.9.09 08:20

batat taky mam pocit ze to neni normalni jak to bricho boli a kolikrat za den tvrdne a ta jizva po cisari boli taky divne na povrchu ani ne ale spis vevnitr no je to desive. zada jsem myslela spis na nejakou fyzioterapii

xleni taky jsem uvazovala o Sofia je to moc krasne jmeno!

mate taky pocit ze uz to nevydrzite? ty jo s juli se mi to vubec nestalo, byla jsem tak v pohode a mela jsem kamosku co si stezovala cele tehotenstvi a taky uz v 6. mesici rikala ze uz nemuze a me prisla tak srandovni. no a ted jsem na tom stejne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.9.09 09:01

Ahoj holky moje. :lol: :lol:
Magdi já ti tedy řeknu, že si taky už říkám, abych už měla mimi u sebe a porod a hlavně to břicho za sebou. Cokoli dělám, tak se nemůžu pořádně ohnout připadám si hrozně a když si uvědomím, že to je teprve začátek sedmého měsíce a ještě ty tři další to musím vydržet , tak hrůza. Na hlas si samozřejmě nestěžuji, ale v duchu nadávám pořád. Teď momentálně děláme dětský pokoj( omítky, malovaní , nový koberec, pak nás čeká přestěhování obyváku a ložnice a omítky tam ). A jak tak postupně dávám vše do pořádku, aby mi to tedy nezaschlo( manžel dělá po chvilkách , co se vrací z práce) …tak si připadám jako velká neohrabaná velryba.
Záda mne Magdi tedy nebolí nějak výrazně - jen občas. Ale co mne bolí je jakoby kost ( snad stydká pokud se nemýlím), jakoby se roztahovala nebo povolovala. Prostě takový nepříjemný tlak. To si z těhu s Tinkou vůbec nepamatuju. Nebo to mohou být ty vazy? Já nevím, ale není to nic moc příjemného.
x Leninko - tak hodně štěstí na testech na cukrovku. Já si myslím, že mám celkem dobrej žaludek, ale dvakrát dobře mi po tom nebylo. Ale jak jsem se pak alespoň napila, po těch dvou hodkách, tak už bylo lépe. Tak hodně štěstí a pevný žaludek.
A Sofinka je opravdu moc pěkné jméno.
BAtato ty si mne fakt pobavila, že prý aby vaši kade bobo nenarostl pindík :-))))
Cancerko tak hlavně , že je Verunce dobře a opravdu jste ten zánět měli zmáknutý velmi rychle, jste holky šikovné a jak už to tu některá z nás psala,že seš fakt machr, žes hned věděla , co máš dělat a zachovala chladnou hlavu, to já bych začala tahat Tinku všude možně po doktorech a možná by mne nenapadlo ji ten hnis ani vymačkat.
A jinak já bydlím v paneláku a ty chůvičky jsem si koupila dvoukanálové a dokonce už se mi stalo, že jsem se napojila na nějaké cizí mimi. :cry: zkoušela jsem je na Tince, když spinkala. No tak doufám, že se nám to nebude stávat často, právě ale přestavujeme byt a postýlka bude u nás ložnici, kde by v dosahu nemělo být žádné dítě. No uvidíme… vědět to chvilku dřív, tak jsem se podívala po vícekanálových.
Mikit to jsou ti chlapi, můj také nedokázal pochopit, na co jsou dobré chůvičky, když přeci brečet dítě uslyšíš. Ale přesně jak psala CAncerka, že se dusí či kašle, tak to určo neuslyšíš. Při Tince jsme chůvy neměli, ale teď jsem je prostě chtěla mít.
A ještě jedna věc závěrem, už se mi zdá , jak se to těhu krátí, že bych už měla pomalu něco dělat, jako prát oblečky nebo koupovat ty hlouposti do porodnice, vložky , kalhotky atd. ale ještě je brzy , nemyslíte? Začínám být ale mírně nervózní. :roll:

Tak zase končím, moc pohlaďte bříška. A mezi tím vším přestavováním bytu se zase někdy ozvu. papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.09 09:07

Magdi:Tak ja mam takovyhle pocit jen nekdy-kdyz jsou vedra a musim byt v praci,kde se neda vyvetrat a je tam jak v saune…tak to pak sotva lezu a uz bych radsi mela prosinec…Ale kdyz je jako dnes,tak je to super a nepripadam si vubec tehotne!-)

Ted zrovna sedim na gynde,mam po kontrole,prvnim odberu a vypiti te vody na testy na cukrovku-nebyla tak hnusna ani sladka-spis sladkokysela-takze mi neni blbe spis jakoby to jde na zahu ale nic strasnyho…Tak to pro vsechny ktere to teprve ceka!-)Ted musim pockat do 10:15h na druhy odber krve a pak „hura“do prace…-( Holky a je tu vietnamec se dvema tehotnejma manzelkama- vubec jsem nevedela,ze i vietnamci mohou mit vice zen!Tak jsem trochu prekvapena a hlavne teda z toho ze je ma podobne tehotne obe najednou…-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.9.09 09:14

Ahoj!

Magdi: jsem na to asi stejně, příjde mi že je to nějaké nekonečné, v prvním těhu jsem ty pocity měla až po termínu…a ted 3 měsíce před, no děs.

xleninko: napiš, jaké byly ty testy na cukr, já jsem se tam ještě nebyla schopná objednat, měla bych tam jít příští týden…

zdravím všechny a držte se !

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.09 09:17

Petrushko:jsme se trefily ve stejnou chvili se vzkazikama…-)Nam se Sofinka taky moc libi-dekujeme.Bude to ale Sofie-ne Sofia…asi teda…A jak to mate Vy vsechny ostatni se jmeny?Nejak jsem to nepostrehla!-)Me take boli zada jen obcas-spis v krizi jakoby…ale za to mam v noci krece v lytkach-dnes mi na to doktorka dala cosi…holky to je ale svinska bolest-taky to mate?jinak snad zadne problemy nesleduju-snad jen popraskane zilky na nohou a suche bradavky-je to normalni?Dnes bych mela jit poprve plavat na tehotenske plavco-tak uvidim jak mi bude po praci-jsem od 6h na nohou a cely den fofr-a plavco az v 19h…nevim nevim…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.9.09 09:29

Leninko my se s manželem nemůžeme dohodnout, mě se strašně líbí jméno Vojtíšek, ale chtěla jsem zároveň , aby se malej jmenoval po manžovi Martin, jenže manžel moc nechce a oba on i Tina ( dcera ) začali miminku říkat Vojtíšku, takže zase teď zvažuju, jestli v tom dceři dělat guláš … manža to dělá zřejmě záměrně. A jinak kdyby to ještě náhodou byla holčička, tak tam máme jasno a bude to Rozárka.
A ty křeče do lýtek mám taky, je to fakt děsná bolest a teď dokonce mám i zlepšováka…chytám i křeče do chodidel, tak to je ale fakt hnusný, protože než to rozhýbu, tak chvíli jsem jak ochrnutá. Mudra mi na to přidala ještě k té dávce magnézka další magnézko, takže mi ten hořčík asi fakt chyběl. A tobě Leninko na to dala co?
A to těhu plavčo ti závidím… ale tak pozdě večer, bych už ho možná nedávala. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.09 09:46

Petrushko:Vojtisek je krasne jmeno!!!Taky jsem ho chtela pro hosicka-ale manza byl proti,takze kdyby to byl kluk,bude to Matyas…Takze ja bych byla taky pro Vojtiska!-)Martin je taky hezke,ale Vojtik hezci…-))) A Rozarka je taky moc pekne!!!!Prosim te na ty krece mi dala magnosolv 1× denne…takze asi take magnezko-)Krece do chodidel?No ty blaho,to je teda chutovka!…Tak doufam ze ti to magnezko alespon pomaha,protoze uz tak ty nohy trpi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí