Poradna duly
Jana Čurdová
Mno on ji právě to mléko přes den moc nechce,,raději ten tvaroháček,ovoce,nebo kuře brambor s mrkví rozmixované,,přesnidávky atd,,tak nevím no jsem říkala at se raději poptá,,se stolici problém nemají je že mu hovínko už smrdí,,No raději se do toho nebudu míchat at pak nejsem nejhorší,,mě jen zajímal váš názor,,jo holky chtěla jsem se zeptat budete si kupovat zavinovačku do autosedačky???jestli jo jakou tu letní??
http://www.prodeti.eu/…108_107.html
a nebo tu zimní?? http://www.prodeti.eu/…_108_90.html
moc děkuji,,a přeji krásný den ![]()
Lucy, já určo koupím jen zimní a přesně tu jak jsi na ní poslala odkaz. V létě mi mimino bude pomalinku sedět, takže je podle mě ta letní zbytečná.
Ahoj holky,moc Vás zdravím a přidávám se k těhulkám termín porodu mám 5.12 O9 jsem z okresu Kladno a rada bych se podelila o zážitky a zkušensti a takové ty všední věci.Mona
Vitame te Mono! Uz vis, jestli to bude holcicka nebo kluk? Nebo se nechate prekvapit?? Pekne se pripoj, at poplkame ![]()
Ahoj Moni povidej povidej jsme zenske zvedave a povidave ![]()
Janci Luci ta zimni je super taky si myslim ze ta letni je naprosto zbytecna. ja mam takovy pytel neni moc zimni ale aspon neco a s tou kombinezou se vubec nebojim
porad se ji kocham je krasne tlusta a kvalitni s babucama a rukavickama jak ma byt.
Luci nahodou je to dobre ze se zajimas, ostatni maminy sice nemaji rad kdyz jim do toho kecas
ale chapu ze te to zaujalo. Navic tvaroh (jestli teda ten tvarohacek je z tvarohu, podle nazvu usuzuj e ano) se do roku nema davat, zatezuje ledviny. to radsi jogurt ale i ten by jeste nemel, no urcite by mela zajit do nejake poradny to nechodi? a co na tu stravu rika pediatr? hovinko nam zaclo smrdet kdyz jsme zacli davat maso a je to cim dal vetsi rychna ![]()
Magdi, lepsi uz to nebude.....jen horsi a horsi …ta rychna myslim
![]()
AHoj holky,
Vy jste se mi teda rozjely! JSem teď dočítala snad 100 stran…-) A samozřejmě z toho mám mexickej guláš!-)
U nás tak nějak nic nového-jak říkala Petrushka-u mě klasicky pracovně.Finišujeme s kanclem-tento týden mám volno, abychom stihli vše do konce týdne dodělat a od pondělí to vše vypukne naplno…Mám tu taťku, kterej nám ještě pomáhá a zítra mám „kolaudačku kanclu“,takže mě dnes čekají ještě dokončovací a "uhlazovací "práce-)…
Sofinka už taky zcela zřetelně kope,ale vnímám to jen když jsem v klidu-což se teda přes den moc nestane-takže max třeba večer když jdu spát, nebo když řídím v autě apod…Ale je to teda zvláštní pocit-představovala jsem si to jinak…Teď jsem měla teda hnusnej víkned,celou sobotu mě neskutečně pálila žáha a v noci na neděli jsem nespala-nejdřív jsem furt lítala na velkou a pak blila jak šakal…žáha mě pálila ještě včera…před těhu jsem to vůbec neznala,takže je to fakt hnus. Prý na to můžeme rennie,tak jsem si v noci jednu tabletku vycucala-ani ne celou, snad jen půlku a pomohlo to jen na chvíli a pak jsem právě běžela zbracet-tak nevím, jestli to bylo z toho rennie, nebo z té žáhy…Dnes už je mi dobře, tak jsem ráda…-)
Co se týče těch věciček, já už toho mám celkem dost-) Kupuju na aukru takové ty velké balíky, kde je třeba 30ks,takže to proberu podle velikostí…co se líbí si nechám a co ne posílám dál…pár kousínků jsem si koupila i nových,ale musí se mi opravdu líbit…-))) A hlavně přsně jak jste psaly, ještě není to správné období na nakupování zimních věciček,takže se těším až budu od 18.9. doma a budu obrážet obchůdky a vybírat ty rozkošný věcičky-)
Já teda s tím testem na cukr nevím-jdu tam 4.9. a mám z toho celkem vítr…Doktorka moc nevypadala, že by byla možnost na něj nejít…-( Jsem zvědavá, jestli to zvládnu-) A jak to máte se zubařem? Já tam totiž odmítám jít-asi bych mu na tom křesle porodila, jakou mám ze zubaře hrůzu-nechám to až po porodu-ale nevím, jestli z toho nebude nějakej průšvih…? Jak jste na tom VY? Jinak vše ostatní mám oběhané a domluvenou i dětskou doktorku-hihihi, jsme zjistili, že k ní jako malej chodil manža…to je celkem mazec…-)))))
Batato: Docela jsi mě šokla s tou odloženou linkou u popelnic-my tady /v Praze/ odkládáme k popelnicím úúúplně všechno-zrovna před asi 3 týdny i právě desku z linky se dřezem…pytle s oblečením, staré skříně prostě vše…Buď si to rozeberou přes noc bezdomovci, nebo jiní „kutilové"…takže mě tohle celkem šokuje!!!Takže doufám,že teď už máte klídek-)
JančaK:Hihi…kojící polštář je super-už jsme to tu s holkama řešili-já ho mám už nějak od začátku těhu a nemůžu si ho vynachválit…-)
MOEMPE: Ahojda, vítáme Tě mezi námi!!!!-)
Jsem ráda, že jste všechny v pořádku a nekojí se žádné katastrofické scénáře! Přeji hezký zbytek léta!
Lenka
JO a já zatím chodím na kontroly po 4 týdnech, ale podle knížky „vývoj miminka před porodem“ bychom měly chodit na kontroly každé 4 týdny do 24. týdne,pak do 32. týdne každé 3 týdny a pak do 36. každé dva týdny a pak do 40. týdne už každý týden…/po 40. týdnu 2× týdně/…Takhle to tu teda píšou…Takže předpokládám, že teď už začneme chodit po těch 3 týdnech-) To jen tak pro info, že jste se o tom bavily…
Ahoj také zdravím!No zatím to vypadá že to bude kluk ale nevím v prvním těhotenství mi tvrdili do poslední chvíle že to bude kluk a je to holka,jmenuje se Ema v říjnu jí bude pět let.Takže nakupuji modrou výbavičku,snad to nebude velký šok.Kdyby to náhodou neklaplo a byla to zas holka.Těším se na cokoliv,hlavně at je mimi zdravé,jelikož jsem v 6týdnu podst.rentgen srdce a plic doktoři nám nedávali moc nadějí že to ten drobeček ustojí bez potíží.Ted už mám pěkný pupík a vše vypadá být v pořádku,tak uvidíme?M
zdravim po vikendu ![]()
tak jsem se byla podivat na svoje „deti“ na klubovy vystave v siklove mlyne…no krasne rostou..vsichni jsou zdravy…mam z nich radost
co ale nechapu je co lidi delaji v tom siklove mlyne…vstupny je 500 a nic tam neni…sileny a to je jich tam jak slupek.
leninko: vsechny vysetreni a vsichni lekari jsou dobrovolny…pokud nechces nemusis…ale musis se sama hlasit…tady je zvykem mlcet a delat co se po me chce
nikdo po tobe nemuze chtit neco co ty sama nechces!!
moempe: vitam…tak snad bude vsechno OK…ted jsem nekde zase cetla ze RTG nevadi, myslim ze koucky to nekde psal…ale taky jsem byla vzdy presvedcena ze to neni to pravy orechovy. s tim urcovanim pohlavi je teda asi sranda co v posledni dobe kolem sebe posloucham tak se to casto nepovede urcit dobre. u nas to pro jistotu meni..chvilku kluk..chvilku holka
tak kupuju vsechno mozny jen ne modrou a ruzovou ![]()
mejte se kraaasne ![]()
hm xLeni tak tady maji nake knizky na haku ja chodim co 5 tydnu a to do konce tehu a basta. ted se nam stalo ze jsem sla po 7 tydnech, oni byli na dovolene a my predtim a drivjsem jit nemohla, to by bylo moc brzo.
moempe ze jsem tak zvedava.. kvuli cemu si musela podstoupit rentgen plic a srdce? nedalo se to odlozit jo?
mikit jake deti? ![]()
magdi: preci ty moje dogí deti psí
i kdyz nevim jestli si nebyla na te dovce kdyz sem to s petrush zrovna psala
uz maji kolem 80kg, v kohoutku kolem 90 cm a maji rok…tak sem na ne nalezite hrda ![]()
jo a ty prohlidky…no ja chodim porad co tri tydny od zacatku az do ted..jendou sem taky sla za pet pac sem byla na dovce.
jooo holky prosim jeste o radu…na strnakach porodnice pisou ze k porodu potrebuju nejakej papir uznani otcovstvi…kdyz nejsme vdani…nevite nekdo co to? jak to? a kcemu to?
Jé holky děkuji ,,mno já uvažovala zase o té letní protože jsem si říkala že v autě se stejně bude topit tak mu bude horko mno nevím,,sakriš,,a ta zimní se dá použít prý jako fusak,,budete ji tak i vy používat???zase jsem si říkala ta letní i když bude škaredě ho můžu do toho zabalit mno vůbec nevím a pořád se rozhoduju,,jinak mimi kope tak že cítí i miláček tak si to užíváme oba dva ale tvrdne mi často břicho napravé straně nahoře chjo,,jinak tě taky vítám mezi náma moempe,,snad bude mimi v pořádku ale tak věřím že si tě určitě hlídali,,,jdeme hajat po obídku zatím papa