PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
19.8.09 11:37

tak bude medvidkovych miminek vic :-) jak rikas…ja se proste nemuzu udrzet kdyz vidim neco tak hezkyho…ale je fakt ze za takovej kousicek kombinezy dat 600 je skoro na maslu ale nemohla sem si pomoct :-) ale uz sem si rekla ze se musim brzdit :)

jinac jak rikas z lamina si covek nezatopi…to by ten komin vypadal…pritopit jak chceme si sice muzem…jenze ve starym baraku (je z pulky z kamene) to proste nevytopis at delas co delas…je tu cca 18 stupnu pres zimu..kdyz se jdu treba koupat tak se da nalozit a nachvilu mit 20 ale stale se to udrzet neda, ale zas kdyz budu v noci vstavat k mimcu tak muzu i prikladat..to je vyhoda..pac jinak jsme rano meli vzdycky 14…ale v lete je tu zase prijemnej chladek.
takze medvidci se budou hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.8.09 13:58

mikit no mas ji v galerce, takovou myslim. proste pod to jen pizamko a body a jdeme. ja jsem totiz shanela takovou ale mensi a na mimibazaru jich meli hodne ale same tenke to se mi nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
19.8.09 14:17

Magdi, díky za foto. Je krásná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
19.8.09 14:28

Ahoj, vy jste se s tím nakupováním rozjely.Tak abych nezapomněla:

Tino , KIK je v Táboře, když jedeš na Sojčák tak jakoby naproti tescu, na druhý straně E55 (možná je odbočka o kousek blíž k městu, přesně si to nevybavím). Je tam i DM, CA a další nové obchody a vedle je hned Lidl.

Na oblečky se podívám, ale já to asi stejně začnu řešit tak za měsíc, za dva, teď na to nějak nemám náladu v tom děsným vedru nebo náhodně na co narazím.

Batat, Mikit , já na cukrovku taky nejdu, nebyla jsem tam ani minule, mě teda dr. ani neposlala, takže jsem to zatím nemusela řešit.

Ještě se tu někdo ptal na ty kontroly, já chodím po 4 týdnech, pokaždé mi dělá UTZ, z čehož já nejsem zase úplně uvytržení, nejsem si jistá zda to mimískum nevadí. Ale nijak to neřeším, většinou je to rychlá kontrola, tak snad to nevadí. Ani vám nebudu psát kolik jsem přibrala, abyste mě neukamenovaly, ale dle zkušeností z prvního těhu vás určitě doženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
19.8.09 14:39

Roxy, ja jsem obě předchozí těhu přibrala 17 kg. Teď jsem zhubla 3 a ještě je nemám celý zpět. Tak se bojím, abych se teď nerozjela a nedohnala to :oops: Pravda je, že nejsem žádnej drobek, takže mi to moc nevadí, že nepřibírám moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.8.09 15:00

roxy ja pribrala s juli 20 a ted mam uz deset a pul navrch 8O :oops: a to s julcou v tomto tydn jsem mela asi o dve kila min :? kam to speje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.09 19:56

Mikit, tak třeba můj doktor tě prostě pošle na tu cukrovku, bo mamči nad 25 let to maj jakože povinný a co bych pro miminko neudělala, že? :D
Hruhá kombinézka je asi myšleno teplejší? A ty polodupajdy jsou bomba, taky jich pár mám, tak jsem zvědavá, jaký budou mít u mimíska ohlas.
Jinak dnes jsem byla na kontrole a máme 25 cm a 660g.
Jo, a nejde mi přihlásit, takže JančaK.

• Citovat
  • Upravit
11574
19.8.09 20:47

Janci pekny macek! :D jen tak dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.8.09 22:12

Jeee holky, vy jste se tu pěkně s tím oblečením rozjely :D :D Musím ještě kouknout do galerky na ty Vaše úžasné kombinézky. :wink: Magdi, já Ti rozumím: hrubá= tlustá, teplá, že jo? :D :D
Polodupajdy jsou skvělé, já je objevila s Ani ve 3 měsících a taky na ně nedám dopustit. Ale moc jich po Ani nemám. Ted jsem je viděla na miminku kamarádky, že je malý měl, prý je kupovala v Tescu.
Jinak čučím, kolik ti mimísci v bříškách už váží a měří. Já to netuším, mě to Dr. neříkala.

Petrush, já myslím, že s tím jídlem děláš dobře! Nemůžeš hladovět a když se „nepřežíráš“, tak co máš s tou váhou dělat! Já bych brala s rezervou i ty light mléčné výrobky. Já je nemám ráda, mě to zavání „umělinou“ a škrobama, dyt se i říká, že to moc zdravější není.

Mikitaa - no comment!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.8.09 22:19

JančaK , co doma? Už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.8.09 08:45

KUK 8O 8O
Holky kdee jstee :lol: :lol: :lol:
A jinak by mne taky zajímalo, jak se má JančaK. a co doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 09:51

Holky, vrátili jsme se z tábora a jak kdyby jí někdo přeprogramoval. Vlezlá je pořád, ale už nám nenadává a neútočí. Je teď spokojená, bo se o nás může starat tuto kompleto, já nevařím, neperu, neuklízím, prostě si ráno ustelu postele a jdu si třeba číst nebo tak něco a ona mě obskakuje jak nemocnou a je spokojená. Už jsme doma téměř 14 dní a neprosto bez konfliktu, jen si stěžuje mímu manželovy, že málo jím a že mimino bude hubeňoučký a malinký. Takže zatím ťuk ťuk, ale klídek. Dík za optání.
Včera jsem miminku chtěla koupit taky takovou teploučkou medvídkovou kombinézku, ale než jsem vylezla od MUDra, tak mi v tom krámě zavřeli. No, nic, jdu dnes výjimečně vařit, bo mám chuť na svojí rajskou.

• Citovat
  • Upravit
2748
20.8.09 12:53

Hojky JAnčoK.
TAk konečně pochopila , že ten stres ti škodí a miminku taky, nebo a to tě teď nechci strašit, je to klid před bouří. Možná ji opravdu vyhovuje , že se plně stará o vás všechny a jakékoliv narušení jejího snažení ( starání ) ji prostě lezlo na nervy a proto tě tak prudila. :cry:
No hlavně to musíte nějak přežít, hlavně žádné zbytečné dohadování. Přeju ti pevné nervy, klid a o miminko se pěkně starej a víc papej :lol: :lol: :lol: Ne , dělám si srandu, jez do polopita a jez do polosyta. NA tom něco bude. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.8.09 13:20

petrus: tak ted sem se musela zasmat pac sem prave dojedla patej rohlik s pomazankou…ale zas to nejim kazdej den..jen sem mela silenou chut na cesnekovou pomazanku :-) su jako sud :-)

vcera jsem byla u kamosky na miminku…no je kouzelnej…takovy xifty jak umi to jste jeste nevidely :-) ale strasne nerad se chova…radej lezi na posteli a sleduje…to me docela prekvapilo..myslela jsem ze mimca jsou chovaci…a to ma teprva mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.8.09 13:49

Mikit některý miminka, jsou takový.....pozorovaly by nejraději celej den. Ale je jich spíše převaha, co by se pořád nosily a jen je položíš tak řvou, a takhle rozmazlovat ( nosit) je uměj většinou babičky. :lol:
NAše Tina byla zase strašně zvědavá a pořád zvedala hlavičku z podložky a hleděla kolem sebe. Mudra mi ji chválila, že je dost popředu, že už zvedá hlavinku( bylo to opravdu poměrně dost brzo), jenže pak se ani do 8měsíce nechtěla přetáčet :wink: . Prostě dělala , co se jí zrovna hodilo a TAK TO DĚLÁ DODNES 8) :lol: 8) :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí