PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
16.8.09 20:50

ahoooj…zdravim po vikendu…u nas byl trochu narocnej…meli jsme tu rodice od pritele…a preci jen uz to sou stary duchodci a na dva dny je to zahul :lol: kor jeho tatka vi vsecko nejlip a do vseho se mi montuje i kolem zvirat ktery nikdy nemel (spatne krmim, spatne osetruju…atd) :-)

jinak na velkym UTZ nam doktorka zas rekla ze si mysli ze to spis bude holka…ze ma nohy moc blizko u sebe…ale neukaze.

a s tim tvrdnutim bricha…doktorky vam na to neco daly jo? me bylo jen receno…ze takhle brzo to neni mozny…ale je fakt ze se mi to dela jen po narocnejsich horskych turach tak to snad nejak preziju.

mejte se kraaaaasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
17.8.09 08:49

Zdeni , na GAZEL jsem koukala v jednom obchodě, vypadala docela bytelně a solidně, akorát se mi nehodilo moc moření dřeva, nejsem drsnej estét, ale tenhle model by tu byl fakt jako pěst na oko. V Praze mají pár firemních prodejen, tak se tam možná dojedu podívat. Už jsem přemýšlela i o zakázce na míru, protože například z toho domestavu přijde palanda cca na 14 000 + dolní šuplík asi na 4500, což mi přijde už docela dost, truhlář by nemusel být o moc dražší. Nebo koupit něco bez šuplíků a nechat si tam pár věcí dodělat (šuplíky, případně dolní demontovatelnou zábranu). Mě se původně docela líbilo toto http://www.net-nabytek.cz/…postele.aspx, ale netroufnu si to koupit aniž bych to viděla, navíc mezi lůžky je prostor cca 70 cm, manžel protestoval, že by si na tu postel k němu nemohl ani sednout. No nemám to jednoduchý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.8.09 10:48

Roxi, hm, tak to je Jelínek fakt drahý. Taky jsme uvažovali,jestli šířku 80 cm nebo 90cm a shodli se, že klasika90cm je lepší. Není to jednoduché, to máš pravdu :wink: Taky bych nekoupila nic přes i-net, aniž bych to viděla.Tak hodně štěstí při vybírání. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.8.09 11:48

mikit naka divna ne? je to mozne a jak! ja to mam uz od pateho mesice, predepsal mi na to dnes magnezko.

jinak vse v poho Eli meri 28cm a vazi 580g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.8.09 11:51

Magdi, jééé, tak to už je Eli pěkný bobíšek!! Jak se bude malá přesně jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.8.09 12:51

Zdenu bude to Elisa, ja ji budu rikat Elisko, Eli :srdce:

jojo rostou nam pekne :D mate nekdo v budoucnu nebo meli jste kontrolu? chtela bych porovnat vahu, miru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
17.8.09 13:14

Magdi já jdu zítra, ale nevím, jestli mi řekne nějaký podrobnosti. Možná ani UTZ nebude, protože jsem byla před 2 týdny na tom velikým. Plánuju tak za 14 dnů na 3D. Ještě nejsem objednaná, ale už se strašně těším. Právě jsem došla od kadeřnice a jsem fakt nejkrásnější. Mám teda dost radikální změnu, migla mi to asi o 20 cm, měla jsem už spliha. Zato teď to mám nadýchaný no prima. Včera jsme byli na koupáku, ale to slunko fakt blbě snáším a pak mi až do noci tlačilo břicho na všechny strany :roll: Měla jsem i divný pocity kolem jizvy po císařu. V minulým těhu jsem to měla až úplně ke konci a teď je všechno nějak jinak :? Jinak o magnézko si asi taky řeknu, uvidíme co řekne zítra doktor. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.09 13:18

Magdi, já jdu na kontrolu ve středu a myslím, že jsme tak nastejno. Ale řekla bych, že miminko máš jaksi maličko větší, ale určo v normě. Já byla minulé pondělí a dnes ještě jednou na miminkyho srdíčku, tak to máma dobrý a od minulého úterý už máme i jasné pohyby.
Nepřihlášená JančaK.

• Citovat
  • Upravit
11574
17.8.09 14:02

vetsi jo? nestras! :lol: ne ja jsem jen rada. holky nevite jak je to s tema lunama, rodi se kolem uplnku? me to sice nevyslo s julcou ale zajima me to.

batat to je vystizne ‚mela jsem uz spliha‘ :lol: :lol: :lol: taky to vedro nenavidim a to jsem ho vzdycky milovala.. to bude asi tim ze i loni jsem byla tehotna :lol:

furt se potim jak svina nesnasim ten pocit byt porad ulepena. predlokti se mi lepi na pocitac, kozy na bruch bleeeee :lol:

jo mikit jeste jsem si vzpomela rekl mi ze to tvrdnuti jak je to 10 - 15 krat denne tak je to jeste normal. schvalne si to asi spoctu, protoze mam pocit ze je nak moc casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.8.09 14:37

magdi: no prave ze koukam ze se to ma brat jen do urcityho tydne…tak nevim kdy by to podle ni melo zacit…ale do tech cisel co pises se urcite vlezu..tak to bude dobry…me to normalne behem dne vetsinou nedela vubec..fakt jen pri vetsi zatezi..treba kdyz sem posekala celou zahradu :-)

jinac me mimco nikdo ani nemeri ani nevazi…vzdycky mi je receno ze odpovida svemu stari..tak ti nepovim :-) jo a o rozeni na uplnku vim jen to ze to urcite pujde taky :-)

jinac ty truhlari nejsou tak drazi jak myslite…(nevim teda jak v praze) ale za dvacet tisic jak pises ze chteji v te prodejne palandu na zakazku stopro sezenete pokud to nebudete chtit z ebenu :-) a mate to presne na miru a podle svych predstav.

jooo a magdi: ty kdyz si byvala kuracka…to si prestala pri prvnim tehu a uz si nezacala? ja teda sem prestala asi ve tretim mesici kdy mi to zaclo silene smrdet…ale uz zacinam mit zase chute :-) vylozene se tesim az si sednu nekde na zahradku pristi rok..dam si pivko a cigarko :lol: des ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
17.8.09 14:55

Baby nehulte mi tady !!! :lol:
To tvrdnutí tak často nemám teda, tak to jsem v klidu. Já tak 2-3× denně a někdy vůbec. ALe to musím být úplně v klidu a nemakat.
Teď polepuju krabice od bot tapetou, aby mi ladily…na stary fotky a přání atd. a jsem z toho spocená až na zadnici :oops: A to jsem si říkala, že dneska makat nebudu, protože včera jsem tak tak došla domů z koupáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.8.09 16:59

batata :lol:

mikit ja jsem prestala nekolik mesicu pred otehotnenim s julcou, precetla jsem si super knizku jak prestat kourit a nekdy mam chut no, ale uz nezacnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
17.8.09 19:31

Já jsem taky dřív kouřila, přestala jsem asi před 5 lety (dokonce ve Francii,), bylo to tam dost drahý no :oops: Je fakt, že po potratu, jak jsem byla v pr…, tak jsem si jich pár vykouřila, mě to prostě uklidňuje, holt je to návyk na celý život. Teď už zase nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
18.8.09 12:53

Ahoj holky,
zalehla jsem s nějakou virozou,tak Vás ani moc nesleduji, dočetla jsem jen asi stránku ńazpět. Doufám, že se máte dobře a že všechny mimi jsou v pořádku.

Magdi, mimča rostou dost nárazově a ještě je tam nějaká odchylka v měření,takže taky myslím, že jste úplně v normálu.

Holky z Prahy, kam chodíte nakupovat oblečky? Bodýček,overálků atd mám dost,ale potřebovala bych ještě nějakou teplou mikču atd. A maj už v obchodech vůbec zimní oblečky?
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.8.09 13:19

Tinus tak ja ti neporadim, budes kupovat hrubou kombinezku?

Jo z tou vahou co jsem vykoukala na netu tak jsme v normalu jen by mela byt ‚vyssi‘ ale my jsme prcci takze dobry. :D

Roxi ja byla rok v anglii a kourila tabak protoze ty ceny se nedaly. ale nemyslim ze je to navyk na cely zivot, uz je to 3 a pul roku a uz si nikdy nezapalim prijde mi to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí