Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
18.5.11 11:56

Holky, na novinky.cz je pěkný článek. Mrkněte na to :-)
tady je odkaz:
 http://www.novinky.cz/…podobne.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.5.11 12:24

Ahoj holky tam mě je 27 a jsem z Pardubic jmenuju se Štěpánka.Do 25 jsem děti nechtěla ani se vdávat. :roll: Ale potkala jsem fajn chlapa kterej chtěl rodinu a vše co k tomu patří tak si mě pomalu předělal. :mrgreen: U mě byl problém začít věřit a tím pádem jsem měla na vztahy negativní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
18.5.11 12:26

No, tak já taky děti dlouho vůbec nechtěla, a taky jsem neměla toho správného chlapa, 3,5 roku ženatého, a to bylo na pytel :-), no ale těsně před třicítkou se objevil můj nejdražší :-) a taky si mě hezky předělal :-) A teď se na mimi těším,ale zatím si to furt neumím představit, doufám, že to pak všechno zvládnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
18.5.11 12:45

Martu - gratuluju! :-D

My ne ze bychom miminko nechteli, ale asi nam to nejak nedoslo, ze ho chceme. Ted uz mame jasno. Je sice neplanovane, ale je rozhodne chtene. :srdce: A jsme moc radi, ze se „rozhodlo“ za nas.

Takze my jsme se nepredelali, my si ho rovnou udelali. :mrgreen: A tesime se na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
18.5.11 12:50

Moc vsem dekuju za gratulace a tem co to teprve ceka preju jen same dobre zpravy a vrtici se miminka :-D
Jinak par info, ja jsme podle PM 10+4, podle ultrazvuku 11.tyden, CRL 45.9mm, NT 0.9mm, NB mame taky. Jeste musim pockat asi tyden na vysledky PAPP a betaHCG.
Ja bych taky chtela ten metrik, ale nevim, jak to udelat, poradte holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
18.5.11 12:53

Martu - moc gratuluju :kytka: A ten ultrazvuk ti dělal přes bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
18.5.11 12:54

Krásný článek a i to 3D video :-), super odkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
18.5.11 13:11

Ahojky holky! :mavam: :mavam:

Všem gratuluju ke krásným výsledkům :potlesk: :potlesk: :dance: Nairol to je teda kusanec, nakonec budeš ty předemnou :mrgreen: :mrgreen:

Jinak holky mě bude letos 23 :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
18.5.11 13:40

Jinak s tim planovanim, my to meli tak nejak otevrene. Detatko jsme nekdy chteli, ale porad se nejak ne a ne rozhoupat az se mimco rozhoupalo za nas :-D
Ted mi je 27, az se mlade narodim bude mi 28. Je to nase prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
18.5.11 13:43

Romik tentokrat uz pres brisko.
Minule v 6.tydnu to zkousela taky horem, ale nebylo nic videt, takze nakonec musela jeste dolem.
Kdyz jsme tam prisli, tak bylo mimi spatne natocene na NT, tak mi zacala tlacit na bricho sondou a ono se zacalo neskutecne vrtet. To mi prislo desne roztomile. Ja nevedela, ze uz ted takhle hodne reaguje na veci zvenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
18.5.11 14:19
Martu píše:
Jinak s tim planovanim, my to meli tak nejak otevrene. Detatko jsme nekdy chteli, ale porad se nejak ne a ne rozhoupat az se mimco rozhoupalo za nas :-D
Ted mi je 27, az se mlade narodim bude mi 28. Je to nase prvni.

:mrgreen: Koukam stejne jako u nas.
Ty pidi dusicky jsou chytrejsi nez my. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
18.5.11 15:14
Nairol píše:
Martu píše:
Ted mi je 27, az se mlade narodim bude mi 28. Je to nase prvni.
:mrgreen: Koukam stejne jako u nas.
Ty pidi dusicky jsou chytrejsi nez my. 8-)

to my plánovali a plánovali a dvakrát se nepovedlo, pak jsem si měla dát 3-6 měsíců oraz po druhým potratu, tak jsme přestali plánovat a škvrně to nakonec naplánovalo za nás 6 týdnů od revize :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
18.5.11 16:40

Ahojda :mavam:
Tak koukám že na tý uzavřený skupině moc nedebatujete :?: jakto?to jste tam všichni co jste tady?
Mě je 33 a čekám 2 dítko :-) přes IUI :mrgreen:
a taky gratuluji k výborným výsledkům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
18.5.11 20:06

Ahoj, tak jsem nakonec byla u dr. dneska. Kolem druhé hodiny mi totiž volala sestřička, že moje doktorka je nemocná a bude i příští týden a tak to pondělí se musí přeložit. Řekla jsem jí, že jsem v 10tt a že jsem byla naposledy na kontrole 29.4. a o tom lehkém špinění. Sestřička mi nařídila, abych přijela ještě dnes, že půjdu k jiné paní doktorce. Tak jsem vypadla z práce, doma si dala sprchu a s mm jsme jeli do Prahy. Paní doktorka byla skvělá (prý také dělá IVF v Motole), udělala mi stěry (kultivaci) a ultrazvuk – vše je v pořádku a mám krásný obrázek Jsem podle utz 9+5tt – stejně jako podle ovulky Ale vysvětlila mi, jak je důležité, abych byla teď v klidu a hodně odpočívala, takže jsem odešla s neschopenkou. No, z té moc radost nemám, ale nejdůležitějí je pro mě, aby mimi bylo v pořádku a jsem pro to ochotná udělat cokoli. Takže zítra to zajedu říct do práce, už to dál tajit nemůžu a 3 týdny budu doma. Pak se uvidí. Paní doktorka říkala, že není vyloučeno, že mě pak zase uschopní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
18.5.11 20:13

Mě je 27 :-D necelých!

Hani - jaká uzavřená skupina? Máme se tam přesunout? no bylo by to lepší, tady to může číst milion lidí.

Jinak já jsem v 11tt a ted v pondělí mi utz musel udělat zase spodem, páč mám zakloněnou dělohu a přes břicho nebylo nic vidět, možná tak moje střeva… :zed: takže mám hrůzu, aby až půjdu za 14 dní na OSCARa (tomu se u nás tak říká - genetika 3Dutz, tak že mi ho bude muset dělat spodem a to já neeechci :cry: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí