Jak zakrýt prosvítající prsa pod body

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
14.4.21 08:01

Jestli top neni pruhledny a jen resis, ze kdyz zafouka, tak ti ztvrdnou bradavky, tak to je podle me v pohode (asi to nebudes nosit do prace, ze jo), pokud pocitas s tim, ze si toho nekdo vsimne…ja nosim latkove podprsenky a i s nimi jsou obcas videt bradavky :nevim:, jestli je ale triko prusvitne, tak bych nosila telovou samodrzici podprsenku… pokud chces nosit pruhledne triko naostro, jako ve svete, tak jedine s neoholenym podpazim, at je jasny, ze se jedna o moderni, celosvetovy trend :lol: predstavuju si to trochu ve stylu Madoniny dcery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
14.4.21 08:04
@Rézinoslav píše:
Je to hodne podobne tomutohttps://www2.hm.com/…5018002.html

No, mě přijde jako nevkusný už ten top, ale každá máme jiný vkus. Jinak na veřejnosti je za mě neakceptovatelné, aby prosvítaly bradavky. Stejně tak nemá koukat spodní prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
14.4.21 08:12

Pokud máš figuru jako ta paní v odkazu a je ti mezi 18-30 lety, budeš k tomu mít zahalený spodek těla (zadek, stehna) na vybalancování, tak proč ne. Jinak bys mohla v některých lidech vyvolat dojem, že jsi žena lehčích mravů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.4.21 08:31
@Rézinoslav píše:
Chapu tvuj nazor..ale na druhou stranu, kdyz se chlapum rysuji bradavky, tak je to cajk..neni to nefer?

Mužská prsa jsou něco jiného, když už, tak bych to přirovnala k tomu, že by nějaký muž šel na ostro, vzal si nějaký průhledný spodek, co by mu obepínal penis :lol:

• Citovat
  • Upravit
22566
14.4.21 09:12
@nozu píše:
No, mě přijde jako nevkusný už ten top, ale každá máme jiný vkus. Jinak na veřejnosti je za mě neakceptovatelné, aby prosvítaly bradavky. Stejně tak nemá koukat spodní prádlo.

Naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
14.4.21 09:13

Abych pravdu řekla, teď už tak chodím. Před lety bych si to nevzala. Mám teď pevné kulaté čtyřky. Před operaci jsem měla vyfouklé dvojky rozjíždějící se do stran. A za to jsem se styděla.
U jiných mi to nevadí, ať už mají prsa jakákoliv. Mám rada sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.4.21 09:14
@Rézinoslav píše:
@Kockazvysocan píše:
Nějak ti nevěřím, že jseš rak cudná, že nechceš být středem pozornosti. Kdybys byla stydlivka, tak si takový top nekoupíš.
Tímhle příspěvjem si mě asi přesvědčila o tom, že si chtěla být jen ujištěná, že ukazovat prsa je vlastně ok. Dělej si co chceš, ale příprav se nacto, že budeš terčem útoků od různých typů všech možných národů. A rozhodně to nebude pro to, že by ses jim líbila jako ženská. Budou na tebe koukat jako na tu lehce dostupnou. Mě osobně vadí, když na mě pokřikují dělníci různých barev. Myslím, že mám na víc.
Nechapu, proc na me utocis? Ja si obleceni kupuju, protoze se libi mne, ne abych se libila okoli. A ano, nesnasim nadbytecne pritahovani pozornosti. Nepotrebuji se o necem presvedcovat, zajimal me pouze nazor ostatnich..

Neútočím. Jen si dost protiřečíš.
Mmch, fakt hrůza. Top hoden tak pro dvacítku k moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.21 09:41

Prosvítající prsa mi přijde jako laciná snaha nositelky zaujmout.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
14.4.21 09:56
@Rézinoslav píše:
Znam spoustu tricek ruznych barev, kde u chlapu videt bradavky jsou..

A co že to chceš vlastně vědět? :mrgreen:
Oblíkni si co chceš a je to v cajku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.4.21 13:46

Jestli ti je před třicet a nemáš podobnou figuru, bude to trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.21 16:34
@Rézinoslav píše:
Triko ma hola zada

Neznáš samodrzici Podprdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.4.21 17:48
@Rézinoslav píše:
Je to hodne podobne tomutohttps://www2.hm.com/…5018002.html

Jako tohle chceš doopravdy nosit? 8o Normálně ven, třeba do města a tak? Proboha, kolik ti je? Jinak za mě jsou prosvítající bradavky u dospělé ženy naprosto nepřípustné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.4.21 18:00

@Rézinoslav to tak nemůžeš brát, každému pohlaví sluší něco jiného.. To je stejné, jako žena hubená a má legíny, a sednou ji a ted si představit muž v leginách :mrgreen:
To, že si to berou na kolo je jediná omluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.4.21 18:04

@Rézinoslav proč ne třeba k bazenu, na pláž, a nebo na koupaliště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.4.21 18:07

Sice to neni presne tohle tilko, ale nerozumim tomu pohorseni, co tu vyvolalo :) je pravda, ze mi je pod tricet a jsem spis drobne postavy, tak se na to divam asi jinak..
Samodrzici podprdy znam a nemam s nimi dobrou zkusenost.
Nejak to vyresim, dekuji za nazory :)
Je to spis obleceni pro volny cas, netusila jsem, ze az tolik zen se tak spatne diva na chozeni bez podprsenky.
Jak jsem psala, zajimal me vas nazor, jak to mate vy a divate se na okoli, protoze mi prijde, ze se v tomhle ted doba trochu meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová