Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janasas píše:
@Rézinoslav to tak nemůžeš brát, každému pohlaví sluší něco jiného.. To je stejné, jako žena hubená a má legíny, a sednou ji a ted si představit muž v leginách
To, že si to berou na kolo je jediná omluva
@Rézinoslav
Mně připadá praštěný se vůbec ptát, jestli můžeš ven bez. Jdi si klidně i bez kalhotek. Nikdo ti do toho kecat nebude. Někdo se za tebou otočí, jestli se kouká hlavně ženským na prsa, někdo si toho nevšimne. Nejsi stredobod vesmíru. Lidi řeší hlavně sami sebe.
@Russet píše:
@Rézinoslav
Mně připadá praštěný se vůbec ptát, jestli můžeš ven bez. Jdi si klidně i bez kalhotek. Nikdo ti do toho kecat nebude. Někdo se za tebou otočí, jestli se kouká hlavně ženským na prsa, někdo si toho nevšimne. Nejsi stredobod vesmíru. Lidi řeší hlavně sami sebe.
Podle mě se chce @Rézinoslav hlavně pochlubit, že. Na to má a chtěla dostat požehnání, že. Je to ok. Jinak je dotaz na úrovni prvního stupně ZŠ.
Navíc mi přijde, že nechce moc přijmout fakt, že je to nevhodné.
Tak ja se na svoleni opravdu neptala
sama si urcim, co budu nebo nebudu nosit a nemam pocit, ze bych se necim chlubila
. Pokud vim, ptala jsem se na vseobecny nazor na tuto tematiku, neslo mi o muj konkretni pripad ![]()
@Rézinoslav píše:
Sice to neni presne tohle tilko, ale nerozumim tomu pohorseni, co tu vyvolaloje pravda, ze mi je pod tricet a jsem spis drobne postavy, tak se na to divam asi jinak..
Samodrzici podprdy znam a nemam s nimi dobrou zkusenost.
Nejak to vyresim, dekuji za nazory
Je to spis obleceni pro volny cas, netusila jsem, ze az tolik zen se tak spatne diva na chozeni bez podprsenky.
Jak jsem psala, zajimal me vas nazor, jak to mate vy a divate se na okoli, protoze mi prijde, ze se v tomhle ted doba trochu meni.
Chození bez podprdy je v pohodě, ale prosvítající bradavky či čouhající spodní prádlo - to už je fakt hloupé.
Tak já bez podprsenky chodím pořád, vezmu si ji jedině když mám bílé průsvitné tričko ![]()
Fakt ji na sobě nesnesu, ale je pravda že jsem mladá a mám malá pevná prsa.
@Russet píše:
Jako žena, co si nemůže dovolit vyrazit ven bez podprsenky, závidím. A jinak se na cizí prsa nedívám. Mám sama svých dost.
Nápodobně
![]()
@Apollina píše:
Bez podprdy bych do pruhlednyho topu nesla, taky mi to prijde vulgarni, da se to vyresit nalepovacima podprdama, ktery nosim do halenek bez zad. U chlapu mi to prijde ok, protoze na tom neni nic sexualnihonebo vas to snad pritahuje?
Moje řeč, to se fakt srovnávat nedá ![]()
@Kockazvysocan píše:
Podle mě se chce @Rézinoslav hlavně pochlubit, že. Na to má a chtěla dostat požehnání, že. Je to ok. Jinak je dotaz na úrovni prvního stupně ZŠ.
Navíc mi přijde, že nechce moc přijmout fakt, že je to nevhodné.
To triko, co tu sdílela, je tak pro sedmnáctileté hříbě na letní diskošku. Ne matku od dětí kolem třiceti. Ta je rafinovanější a kůži spíš zahaluje. Protože muže neláká to, co se moc nabízí.
@Russet píše:
To triko, co tu sdílela, je tak pro sedmnáctileté hříbě na letní diskošku. Ne matku od dětí kolem třiceti. Ta je rafinovanější a kůži spíš zahaluje. Protože muže neláká to, co se moc nabízí.
Jj, psala jsem, že je to tak pro dvacítku k moři. Muži jsou objevovatelé, jen zoufalky se musí vulgárně odhalovat. A rozhodně to není o závisti.
tak jestli je triko na raminka s vystrihem na zadech vulgarni odhalovani, tak to dost vypovida ![]()
Pardon, ze v lete nechodim v rolacich. Asi jsem kvuli tomu zoufalka, co nahani kluky na diskotekach
![]()
Nejvic me ale bavi, ze se tu bavim o oblikani pro vlastni potechu a vy @Russet @Kockazvysocan tu z toho delate, ze se snazim lacine balit chlapy
pokud je neco zoufaly, tak to, kdyz nekdo urazi naprosto neopodstatnenym zpusobem a kvuli obycejnymu triku na raminka, ze me dela lehkou devuchu, co ma intelekt ditete zs povinneho. Ale vubec z vasich prispevku nekrici nejaky vas vnitrni problem damy ![]()
@Rézinoslav píše:![]()
tak jestli je triko na raminka s vystrihem na zadech vulgarni odhalovani, tak to dost vypovida
Pardon, ze v lete nechodim v rolacich. Asi jsem kvuli tomu zoufalka, co nahani kluky na diskotekach![]()
Nejvic me ale bavi, ze se tu bavim o oblikani pro vlastni potechu a vy @Russet @Kockazvysocan tu z toho delate, ze se snazim lacine balit chlapypokud je neco zoufaly, tak to, kdyz nekdo urazi naprosto neopodstatnenym zpusobem a kvuli obycejnymu triku na raminka, ze me dela lehkou devuchu, co ma intelekt ditete zs povinneho. Ale vubec z vasich prispevku nekrici nejaky vas vnitrni problem damy
No nevím a proč jsi zakládala diskusi, vždyt jsi musela tušit, že né každý bude z tohoto modelu nadšený?
Za mě tohle chce perfektní postavu, pokud by to bylo na den, tím myslím i nemít na zádech třeba nějaké velké pihy a nebýt mrtvolně bledá a nechce to ani náznak špeku…
Jinak bych to nechala spíš na pláž anebo večer do baru, tam to už bude každému fuk a to večerní umělé světlo je lichotivější než ostré denní sluníčko… ![]()
@Rézinoslav píše:![]()
tak jestli je triko na raminka s vystrihem na zadech vulgarni odhalovani, tak to dost vypovida
Pardon, ze v lete nechodim v rolacich. Asi jsem kvuli tomu zoufalka, co nahani kluky na diskotekach![]()
Nejvic me ale bavi, ze se tu bavim o oblikani pro vlastni potechu a vy @Russet @Kockazvysocan tu z toho delate, ze se snazim lacine balit chlapypokud je neco zoufaly, tak to, kdyz nekdo urazi naprosto neopodstatnenym zpusobem a kvuli obycejnymu triku na raminka, ze me dela lehkou devuchu, co ma intelekt ditete zs povinneho. Ale vubec z vasich prispevku nekrici nejaky vas vnitrni problem damy
Triko na raminka s výstřihem na zádech vulgární není, ale jestli ti z něj budou prosvítat bradavky, tak vulgarni je.
@free333 píše:
No nevím a proč jsi zakládala diskusi, vždyt jsi musela tušit, že né každý bude z tohoto modelu nadšený?Za mě tohle chce perfektní postavu, pokud by to bylo na den, tím myslím i nemít na zádech třeba nějaké velké pihy a nebýt mrtvolně bledá a nechce to ani náznak špeku…
Jinak bych to nechala spíš na pláž anebo večer do baru, tam to už bude každému fuk a to večerní umělé světlo je lichotivější než ostré denní sluníčko…
Ja diskuzi ale nezakladala zrovna kvuli memu tricku. V dotazu me zajimal vseobecny nazor na viditelne bradavky, treba jako jennifer aniston. Jak se na to proste nejaky vzorek spolecnosti diva. Nic vic ![]()
Jinak co se tricka tyce, jsem si vedoma, ze neni pro kazdeho. A ano umele svetlo skryje spoustu veci..stejne jako drink navic ![]()