Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se svyma dudama po dvou dětech tiše závidím holkám, které si můžou dovolit chodit bez podprdy.
Nicméně pokud je to echt průhledné, tak bych to bez podprsenky nedala.Pak to vypadá vulgárně ať máš prsa sebehezci. Teda pokud netoužis po tom, aby ti na ně všichni čuměli. ![]()
Nechci nikoho urazit, ale když je bijící do očí, že žena nemá podprsenku, přijde mi to příšerné. Pokud tu absenci zakryje volné triko, ať si klidně chodí naostro, ale když je pod přilnavou textilií vidět vlastně tvar prsou, někdy i bradavky… Nevím, jestli bych to vyloženě nazvala pohoršováním, ale přijde mi to nevhodné a nevkusné. Prsa působí jako magnet na zraky všech a ve společnosti ženy naostro se cítím rozpačitá, nevím kam s očima… Chlapi to asi ocení, ale ženský kolektiv může reagovat různě. Existují podprsenky do šatů s holými zády.
@Petule030 píše:
Nechci nikoho urazit, ale když je bijící do očí, že žena nemá podprsenku, přijde mi to příšerné. Pokud tu absenci zakryje volné triko, ať si klidně chodí naostro, ale když je pod přilnavou textilií vidět vlastně tvar prsou, někdy i bradavky… Nevím, jestli bych to vyloženě nazvala pohoršováním, ale přijde mi to nevhodné a nevkusné. Prsa působí jako magnet na zraky všech a ve společnosti ženy naostro se cítím rozpačitá, nevím kam s očima… Chlapi to asi ocení, ale ženský kolektiv může reagovat různě. Myslím, že existují podprsenky do topů s holými zády.
Chapu tvuj nazor..ale na druhou stranu, kdyz se chlapum rysuji bradavky, tak je to cajk..neni to nefer?
@Rézinoslav Ptala ses nás na názor, ne na to, co je oproti chlapům fér a nefér.
Asi je to mé vlastní vnímání, že ženská prsa jsou něco intimního. Ale ber to jen jako jeden názor z mnoha. ![]()
@Petule030 píše:
@Rézinoslav Ptala ses nás na názor, ne na to, co je oproti chlapům fér a nefér.Asi je to mé vlastní vnímání, že ženská prsa jsou něco intimního. Ale ber to jen jako jeden názor z mnoha.
Jasne, vsak diky za nazor ![]()
@Rézinoslav píše:
Chapu tvuj nazor..ale na druhou stranu, kdyz se chlapum rysuji bradavky, tak je to cajk..neni to nefer?
tak málokdy nosí béžové topy ![]()
ale rovnou chodí nahoře bez, což je teda mezi lidma taky dost nevkusný.
@dedrichov píše:
tak málokdy nosí béžové topy
ale rovnou chodí nahoře bez, což je teda mezi lidma taky dost nevkusný.
Znam spoustu tricek ruznych barev, kde u chlapu videt bradavky jsou..
@Rézinoslav píše:
Mohlo by se to zdát. Já nemám potřebu chodit bez podprsenky, není mi to pohodlné a chlapům jejich možnost stáhnout triko nezávidím. Já nezávidím mužům na plese nebo při jiné příležitosti, že mají kvádro a košili a já jen tenounké punčochy a lehké vzdušné šaty.
@Rézinoslav píše:
Nějak ti nevěřím, že jseš rak cudná, že nechceš být středem pozornosti. Kdybys byla stydlivka, tak si takový top nekoupíš.
Tímhle příspěvjem si mě asi přesvědčila o tom, že si chtěla být jen ujištěná, že ukazovat prsa je vlastně ok. Dělej si co chceš, ale příprav se nacto, že budeš terčem útoků od různých typů všech možných národů. A rozhodně to nebude pro to, že by ses jim líbila jako ženská. Budou na tebe koukat jako na tu lehce dostupnou. Mě osobně vadí, když na mě pokřikují dělníci různých barev. Myslím, že mám na víc.
Bez podprdy bych do pruhlednyho topu nesla, taky mi to prijde vulgarni, da se to vyresit nalepovacima podprdama, ktery nosim do halenek bez zad. U chlapu mi to prijde ok, protoze na tom neni nic sexualniho
nebo vas to snad pritahuje? ![]()
Nechapu, proc na me utocis? Ja si obleceni kupuju, protoze se libi mne, ne abych se libila okoli. A ano, nesnasim nadbytecne pritahovani pozornosti. Nepotrebuji se o necem presvedcovat, zajimal me pouze nazor ostatnich..
@martina.se píše:
@Rézinoslav úplně jednoduše tělová podprda..
Triko ma hola zada
@Apollina píše:
Bez podprdy bych do pruhlednyho topu nesla, taky mi to prijde vulgarni, da se to vyresit nalepovacima podprdama, ktery nosim do halenek bez zad. U chlapu mi to prijde ok, protoze na tom neni nic sexualnihonebo vas to snad pritahuje?
Ten top neni pruhledny..je to normalni bavlna. Jenom se pod nim rysuji bradavky..