Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nora4 píše:
Osobně tleskám každé ženě, která by v takovém body ven vyšla, prsa podle mě nejsou tabu a na prsou žen mě teda nic nepohoršuje, přijde mi to normální, jako u chlapa, tak u ženyVšak je to mléčná žláza a krmí se z nich děti
No jo to rekni chlapovi v posteli
uplne ho to dostane
@Rézinoslav píše:
Prsa z boku nelezou.. odkaz slouzil jako predstava tricka, ktere jsem koupila a vedlo me k zamysleni a prave tomuto dotazu, jak se divate na rysovani bradavek pod svrskem.. to je vse.
Nazory prijimam, at jsou jakekoliv. Vadila mi utocna popripade urazliva forma.
Tak pokud to nebude zrovna, já nevím, v bance nebo v manželské poradně
, tak mi to nevadí. Dokonce se se zalíbením podívám, protože tyhle kousky jsou pro mě už pasé, ale na mladicích se mi líbí a laciný mi to nepřipadá. Taková pěkná holá záda a krk má hodně co do sebe.
Já třeba nechápu smysl debatu.. Tak v uvodu je psané, že neni ráda středem pozornosti, a pak celou diskusi si hájí proč vystrčené bradavky.. To je jasné, že středem nebude ![]()
Tak pokud středem být nechce, tak bych na takové tričko, dala třeba džínovou bundu, nebo sáčko, pokud si vyjde do města, kde jsou lidi oblečení, že jim nic netrčí a nekouká, nebo nehoupe, tak je jasné, že středem bude když se jen tak vydá na půl odhalená:nevim:
@Rézinoslav píše:![]()
tak jestli je triko na raminka s vystrihem na zadech vulgarni odhalovani, tak to dost vypovida
Pardon, ze v lete nechodim v rolacich. Asi jsem kvuli tomu zoufalka, co nahani kluky na diskotekach![]()
Nejvic me ale bavi, ze se tu bavim o oblikani pro vlastni potechu a vy @Russet @Kockazvysocan tu z toho delate, ze se snazim lacine balit chlapypokud je neco zoufaly, tak to, kdyz nekdo urazi naprosto neopodstatnenym zpusobem a kvuli obycejnymu triku na raminka, ze me dela lehkou devuchu, co ma intelekt ditete zs povinneho. Ale vubec z vasich prispevku nekrici nejaky vas vnitrni problem damy
Promiň, ale já s nimi souhlasím. Ty se totiž nechystáš se v tom válet doma u telky, aby ti to bylo příjemný. Ty v tom chceš mezi lidi. Ale rady, jak to schovat, jsi tu dostala, stačí vybrat a googlovat. Víc bych nediskutovala