Jak zakrýt prosvítající prsa pod body

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
16.4.21 20:31
@Rézinoslav píše: :lol: :lol: tak jestli je triko na raminka s vystrihem na zadech vulgarni odhalovani, tak to dost vypovida :lol:
Pardon, ze v lete nechodim v rolacich. Asi jsem kvuli tomu zoufalka, co nahani kluky na diskotekach :lol: :palec:
Nejvic me ale bavi, ze se tu bavim o oblikani pro vlastni potechu a vy @Russet @Kockazvysocan tu z toho delate, ze se snazim lacine balit chlapy 8o pokud je neco zoufaly, tak to, kdyz nekdo urazi naprosto neopodstatnenym zpusobem a kvuli obycejnymu triku na raminka, ze me dela lehkou devuchu, co ma intelekt ditete zs povinneho. Ale vubec z vasich prispevku nekrici nejaky vas vnitrni problem damy :roll:

Já napsala, že chceš lacině balit chlapy? Tebe to uráží, když někdo napíše, že takové tričko je na třicítce trapas? Já žádný problém nemám, nos si co chceš, ale byla jsi to ty, kdo se ptal, jak se vám líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.4.21 20:32
@karkarka píše:
Triko na raminka s výstřihem na zádech vulgární není, ale jestli ti z něj budou prosvítat bradavky, tak vulgarni je.

Do kanceláře se nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
16.4.21 20:36
@Russet píše:
Do kanceláře se nehodí.

Tak mě nenapadlo, že by to chtěla nosit do kanclu. To snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.4.21 20:51
@Russet píše:
Já napsala, že chceš lacině balit chlapy? Tebe to uráží, když někdo napíše, že takové tričko je na třicítce trapas? Já žádný problém nemám, nos si co chceš, ale byla jsi to ty, kdo se ptal, jak se vám líbí.

Ja se neptala, jak se komu libi toto tricko. Nekdo se ptal, jak vypada, tak jsem pro predstavu poslala odkaz na podobne. Ptala jsem se na uplne jinou vec.
Ty jsi psala o tom, co se jak muzum libi. Coz absolutne nechapu, jak souvisi s mym dotazem. Znovu opakuji, ja se oblikam podle toho, co se libi mne a jak se v cem citim. Ne, abych nekoho zaujala nebo snad balila..
Ale hlavne slo o nazor vseobecny. Ne na muj konkretni pripad. Ten slouzil jen jako nejake voditko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.4.21 20:53
@Rézinoslav píše:
Ja se neptala, jak se komu libi toto tricko. Nekdo se ptal, jak vypada, tak jsem pro predstavu poslala odkaz na podobne. Ptala jsem se na uplne jinou vec.
Ty jsi psala o tom, co se jak muzum libi. Coz absolutne nechapu, jak souvisi s mym dotazem. Znovu opakuji, ja se oblikam podle toho, co se libi mne a jak se v cem citim. Ne, abych nekoho zaujala nebo snad balila..
Ale hlavne slo o nazor vseobecny. Ne na muj konkretni pripad. Ten slouzil jen jako nejake voditko.

Tak proč chceš vědět názor od ostatních, když si stejně oblečeš podle toho, co se ti líbí? Pořád nechápu smysl téhle diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.4.21 20:54
@karkarka píše:
Tak mě nenapadlo, že by to chtěla nosit do kanclu. To snad ne.

Tak samozrejme zavisi i na zbytku outfitu. Pokud se zkombinuje se slusnymi kalhoty a sackem, tak za me proc ne. Ale primarne je to cele o oblekani volnocasovem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.4.21 20:56
@Russet píše:
Tak proč chceš vědět názor od ostatních, když si stejně oblečeš podle toho, co se ti líbí? Pořád nechápu smysl téhle diskuze.

Nazor od ostatnich me zajimal na viditelnost bradavek pod trickem u jinych zen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.4.21 20:57
@Rézinoslav píše: :lol: :lol: tak jestli je triko na raminka s vystrihem na zadech vulgarni odhalovani, tak to dost vypovida :lol:
Pardon, ze v lete nechodim v rolacich. Asi jsem kvuli tomu zoufalka, co nahani kluky na diskotekach :lol: :palec:
Nejvic me ale bavi, ze se tu bavim o oblikani pro vlastni potechu a vy @Russet @Kockazvysocan tu z toho delate, ze se snazim lacine balit chlapy 8o pokud je neco zoufaly, tak to, kdyz nekdo urazi naprosto neopodstatnenym zpusobem a kvuli obycejnymu triku na raminka, ze me dela lehkou devuchu, co ma intelekt ditete zs povinneho. Ale vubec z vasich prispevku nekrici nejaky vas vnitrni problem damy :roll:

Tričko na ramínka, nebo-li tílko vulgární není, to co si tu ukázala Ty samo o sobě taky ne. Prosvítající bradavky už ano, navíc z tohohle ti ty prsa polezou i ze strany a to už je víc než vulgární. Tohle triko je vhodné pro mladé bezchybné tělo na párty nebo na pláž, určitě ne pro třicítku do města. Spousta žen má krásnou postavu, ja si taky nestezuju, ale všechno má své meze. V něčem si potřebovala ujistit, sama mas asi pochybnosti, tak se nezlob, že každý z toho laciného kousku nepadl na zadek a nedostalo se ti vytoužené podpory. Pro mě za mě si klidně choď v plavkách, pokud si myslíš, že. Na to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.4.21 20:59
@Rézinoslav píše:
Nazor od ostatnich me zajimal na viditelnost bradavek pod trickem u jinych zen..

A co myslíš, že se dozvíš převratného. Chlapi kvitují, ženy by volily maskování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.4.21 21:01
@Rézinoslav píše:
Nazor od ostatnich me zajimal na viditelnost bradavek pod trickem u jinych zen..

Ale v souvislosti s tvým novým trikem. Potřebovala si ujistit. Jak se bude společnost dívat na tebe. A to. Že se ti to nelíbí, se dalo čekat. Víš, on je taky rozdíl mezi sexy a vulgární vizáží. Osobně bych na sebe nevzala nic, co působí lacině a vulgárně, ani kdyby se mi to extrémně líbilo. Je mniho kousků na raminku krásných, ale na těle fakt děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.4.21 21:03
@Kockazvysocan píše:
Tričko na ramínka, nebo-li tílko vulgární není, to co si tu ukázala Ty samo o sobě taky ne. Prosvítající bradavky už ano, navíc z tohohle ti ty prsa polezou i ze strany a to už je víc než vulgární. Tohle triko je vhodné pro mladé bezchybné tělo na párty nebo na pláž, určitě ne pro třicítku do města. Spousta žen má krásnou postavu, ja si taky nestezuju, ale všechno má své meze. V něčem si potřebovala ujistit, sama mas asi pochybnosti, tak se nezlob, že každý z toho laciného kousku nepadl na zadek a nedostalo se ti vytoužené podpory. Pro mě za mě si klidně choď v plavkách, pokud si myslíš, že. Na to máš.

Prsa z boku nelezou.. odkaz slouzil jako predstava tricka, ktere jsem koupila a vedlo me k zamysleni a prave tomuto dotazu, jak se divate na rysovani bradavek pod svrskem.. to je vse.
Nazory prijimam, at jsou jakekoliv. Vadila mi utocna popripade urazliva forma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.4.21 21:04
@Russet píše:
A co myslíš, že se dozvíš převratného. Chlapi kvitují, ženy by volily maskování.

Prevratneho asi nic. Byla to jen zvedavost, jestli se to v posledni dobe nemeni, protoze mi to tak osobne prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
16.4.21 21:06
@Nora4 píše:
Osobně tleskám každé ženě, která by v takovém body ven vyšla, prsa podle mě nejsou tabu a na prsou žen mě teda nic nepohoršuje, přijde mi to normální, jako u chlapa, tak u ženy :nevim: Však je to mléčná žláza a krmí se z nich děti :nevim:

Řekla bych, že dost lidí má prsa spojená se sexem, má je jako sex. symbol, než aby je napadlo krmení dětí, ale třeba se pletu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.4.21 21:07
@Kockazvysocan píše:
Ale v souvislosti s tvým novým trikem. Potřebovala si ujistit. Jak se bude společnost dívat na tebe. A to. Že se ti to nelíbí, se dalo čekat. Víš, on je taky rozdíl mezi sexy a vulgární vizáží. Osobně bych na sebe nevzala nic, co působí lacině a vulgárně, ani kdyby se mi to extrémně líbilo. Je mniho kousků na raminku krásných, ale na těle fakt děs běs.

S tim souhlasim. Sama lacine a vulgarni oblikani nesnasim. Ujistit jsem nepotrebovala, jen to byla zvedavost. Potkavam v posledni dobe vice a vice zen, co se s viditelnosti prs neparou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
16.4.21 21:07
@Rézinoslav píše:

Nějak si toho ani nevšímám, nevím, většinou si všimnu jen když je někdo postrojený jak do cirkusu anebo jak urvaný od šibenic, nějaké bradavky ani nevnímám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová