Protein a jaký vybrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8109
24.2.26 16:49
@IcePlanet7 píše: Více

Tahle diskuse s tebou fakt nemá cenu. Mám pocit, že si navymýšlíš cokoliv, jen abys „měl pravdu“. Ty tvoje „nebezpečné chemie“ najdeš snad v každé sypké potravině, hledej názvy „protispékavé látky“, nebo E551 a jsou tam v mikroskopickém množství, žádné desítky procent, jak jsi psal. Mimo jiné jsou i v dětských výživách, tak moc jsou nebezpečné… Lecitin není kvůli chuti - je ho tam tak málo, že by se to nemělo šanci projevit. Je tam hlavně kvůli tomu, že bez něj bys dvakrát klepl šejrkrem a měl bys ho plný pěny. A proteiňák by hrudkovatěl. Ostatně proti hrudkovatění jsou tam také ty protispékavé látky. A rozklad bílkovin by nenastal bez přidaných látek, protože právě kvůli tomu se balení proteiňáků hermeticky uzavírají a udává se, do jaké doby ho máš spotřebovat po otevření. Desítky let se v tomto prostředí pohybuji, kamarád měl přímo výrobu, kolem které jsem se motal a připadám si jak v Jiříkově vidění, když mě někdo s evidentně googlenými znalostmi v tomto zkouší školit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
24.2.26 16:58

@rmot Tearz si ma fakt uz nahneval. Mam ta rad a tvoje prispevky su rozumne. Takze sa pytam cital si moj posledny prispevok? Alebo si iba videl ze som napisal tak si si to chcel uzit?

CO JE XXXXX NEJASNE NA VETE: „Z mojho pohladu tazko nieco namietat (po zdravotnej stranke) proti chemii ktora sa pridava do neochutenych (s vynimkou toho ze „100%“ je reklamstina ktora nieje pravda).“

Pre teba a pripadnych dalsich citatelov rozviniem - chemia ktora sa pridava do neochutenych je zlozena z latok ktore sa bezne pridavaju aj do inych potravin a niesu povazovane za nebezpecne alebo inak rizikove. Len pre doplnenie aby to bolo absolutne jasne tak dodavam ze toto sa neda povedat o chemii ktora sa pridava do ochutenych.

„…si navymýšlíš cokoliv…“ Nic si nevymyslam, na vsetko ti uvadzam zdroje a dokonca v tomto poslednom som dal priamo link aby si si to mohol overit! To naozaj nedokazes kliknut na „ZLOZENIE“? Kludne si to porovnaj s tym co som napisal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7937
24.2.26 17:06
@anonym325 píše: Více

Já mám ráda od natural protein. Jednak mi chutnají, a jednak mi vyhovuje složení, je v nich i spousta vlákniny, enzymy, zasytí a je mi po nich dobře. Nejvíc mi chutná malinový a kakaový večerní.
A ještě můžu doporučit clear protein od protein&co. Limetka nebo passion fruit. Chutná jako limonáda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26249
24.2.26 18:51

Dítko požívá protein od https://www.penco.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8109
24.2.26 20:28
@IcePlanet7 píše: Více

Jde o to, že do debaty o výběru proteinu jsi vstoupil stylem „nežerte to, je to zbytečný, berou to jen kulturisti, co si neváží zdraví, je to plné škodlivé chemie“. Bylo to asi tak stejně smysluplné a pravdivé, jako vstoupit do diskuse o cvičení, kde se baví lidi, co léta sportují a začím tam vysvětlovat, že sport vede jen k invaliditě a je škodlivý. Z mého pohledu každá snaha se sebou něco dělat, hýbat se a zdravě se stravovat je super a nepochopil jsem tvou snahu to sabotovat. Z mého pohledu zbytečně zabitá další debata, která mohla být užitečná a mít tady nějaký smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.26 13:19

Kdo máte taky hodně mlsný jazýček jako já, jakej protein a jaká příchuť vám sedla nejvíc a neomrzela se vám ani po delší době? Moc díky za tipy :) samozřejmě prosím o kvalitní značky, jde mi taky o složení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7937
10.3.26 15:12
@AndyskaV píše: Více

Protein&co lískový ořech. Chutná jako kopečková oříšková zmrzlina, a tu já ráda. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová