Protivné prodavačky :D

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85259
12.5.13 09:54

Ahoj, prostě jsi narazila na blbý kolektiv, nechtějí mezi sebou nováčky. Buď ráda, že je to jen brigáda a ne práce, přenes se přes to!! Nemůžeš si rozumět s každým, když Tě ani nepozdraví, jsou to blbky.

Praxe v nemocnici může být úplně jiná, prostě všechny pěkně zdrav a ze začátku vykej, to mi připadne jako takové základní pravidlo, kterým nic nepokazíš :-) Musíš být hlavně naladěná pozitivně! :-) vůbec bych to nesrovnávala s praxí v obchodě

A praxi v nemocnici jsem měla taky, je dobré trochu projevit i vlastní iniciativu a nestát jen v koutě a dělat, co Ti řeknou - to byla moje chyba a nezapadla jsem.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
12.5.13 09:55
@TroisChéris píše:
Je to jen o lidech, ne o tom, jestli se jedná o prodavačky, nebo vrcholové manažery. V obou případech se najdou frustrovaní zapšklí jedinci s IQ houpacího koně a budou si na tobě léčit komplexy. To je v každé práci. Já ti poradím jedno - buď milá, usmívej se, za každou radu poděkuj, když nebudeš něco vědět, nedělej mrtvýho brouka, ale běž se znovu zeptat a chtěj to ukázat. Jedině tak se to naučíš a pak se jim vyrovnáš a nebudou tě považovat za neschopnou. ;) Ze začátku můžou mít kecy, ale až ti tu danou věc vysvětlí pořádně dvakrát, tak už to zvládneš a nebudou mít důvod být na tebe takové. Základ je se ptát! Mně se to takhle v práci osvědčilo. Chvilku jsem byla „za blbou“, věděla jsem o tom, ale tím rychleji jsem se to naučila a pak jsem pomoc nepotřebovala.

Až teď jsem si všimla druhé strany příspěvků, úplně souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.5.13 09:56

Praxe se neboj, každý pracovní kolektiv je jiný. V práci se na každého usmívej, zeptej se třeba tisíckrát (ale pokud nejsi schopná si něco zapamatovat, tak papír, tužku a postup si napsat). Že některé prodavačky nezdraví svoje kolegyně mě nepřekvapuje, když nezdraví ani zákazníky :evil:
Většinou se dá vyjít v mezích slušnosti prakticky s každým, je to kolikrát jak s chlapama, chce to občas něco pochválit, snažit se pamatovat, pokud dotyčná něco utrousí z rodinného života nebo nějaký zdravotní problém a pak se nějak vhodně nevtíravě dotázat, lidé ocení, že si někdo cizí pamatuje, co říkají a že má zájem o to, jestli už se ta bolavá noha zlepšila a jestli se dcera dostala na ekonomku. A nejvíc sbližuje si společně na někoho či něco zanadávat, ale na to pozor, nedrbat kolegyně a šéfy, zanadávat si na Zemana je v pořádku, na šéfa nikoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
12.5.13 11:31
@valkil píše:
No v nemocnici bude určitě líp. Co bys čekala od prodavaček za IQ a empatii? 8o
A jestli se jedná o nějaký profláknutý supermarket, tak jsou nejspíš nasraný permanentně.

No Příjde mi, že mimimálně ta jedna je určitě protivná i na lidi (nechci to soudit sama, ale toto mi řekla kamarádka). Navíc přes mamku znám dost sestřiček z oddělení, kde pracovala a všechny jsou super. Prostě nemyslím si, že prodavačky jsou blbé a nemají žádné iq, ale prostě možná je štve, že jsou „jen“ ty prodavačky a za minimální plat mají dost svojí práce a ještě něco vysvětlovat nějaké brigádnici, chápu je, ale zase na druhou stranu pracují s lidmi a měly by být milé a příjemné. Dost to o nich vypovídá, když se takhle chovají…stačilo by přece věnovat mi deset minut, zkontrolovat, jestli jsem to pochopila a dělám to správně a pak už mít od toho pokoj nebo mě upozornit co dělám špatně, ale ne se mnou jednat jak s idiotem, opravdu už uvažuju, že zkusím najít jinou práci.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
12.5.13 11:37
@Nikolinka.kiki píše:
Taky jsem byla takhle na brigádě a probíhalo to podobně, většina prodavaček nepříjemných, když jsem se na něco zeptala tak jen odsekly a pořádně nic nevysvětlily…byl to děs :nevim:

Přesně jako u mě a příjde mi, že prostě já jsem tam jen občas, tak mají příležitost si na někom vylít zlost, což by u těch ostatních neudělaly, prostě už jsem to slyšela z více stran, že prodavačky na brigádnice řvou. No a opravdu jsem takový zakřiknutý typ, takže když mě někde seřve, pak se bojím na cokoliv zeptat, ale už nebudu nestojí mi za to :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.5.13 19:26

:hug: :hug: To se ti musí chodit do práce opravdu s radostí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
14.5.13 11:31
@portia píše:
Začínám si jako prodavačka připadat dost méněcenná :roll:

Nic si z toho nedělej, já zas lituji ty rádoby vysokoškoláky, kteří sežrali všechnu moudrost světa a na lidi, co pracují rukama, se dívají se zvednutým pršákem. A že, jenom tady na emiminu, je jich teda pěkná řada. Pracuji na recepci v hotelu a denně nám chodí min. 10 žádostí o práci, a z toho je víc jak polovina od vysokoškoláků nebo s vyšší odb. školou, kde zdůrazňují, že chtějí pracovat nejraději v manažerské funkci nebo aspoň jako provozní hotelu nebo nepohrdnou ani práci na recepci. Fakt se musím smát, praxe skoro žádná, ale už se chtějí cpát do vedoucích funkcí. Takže to IQ u těch vysokoškoláků taky není zrovna slavné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.5.13 12:37
@Ali-Ali píše:
Tak mi prijde, ze prodavacky v CR jsou tak z 80% protivne i na zakazniky… takze bych si to osobne fakt nebrala :nevim:

Přesně tak, podle mě se prodavačky v ČR vůbec neumí chovat přátelsky - samozřejmě se najdou i vyjimky, které velmi mile potěší a den je hned lepší…v Německu jsem vždycky v šoku 8o, když mi popřejí pěkný den, nebo nadcházející víkend… téměř nikdy nedokážu odpovědět : vám taky, jak mě to překvapí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
15.5.13 20:52
@pannacotta píše: :hug: :hug: To se ti musí chodit do práce opravdu s radostí :(

To teda jo, zrovna dneska vubec jsem nemela cas odejit z pokladny a vyjela na me jakto, ze tam mam bordel a neni vytreno, pokracovalo to tim ze me ztrapnila snad pred celym obchodem a nakonec mi jeste asi z te nervozity, jak specham abych na ni nemusela zvonit chybely v pokladne penize, uz se bojim, co zas bude zitra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 14:19

Dobrý den, dnes jsem podruhé v obchodě platila kartou, ještě tomu tak nerozumím, tak jsem v tu chvíli nevěděla jestli už můžu. Prodavačka byla nepříjmená, že jsem z ní si zapomněla vzít i v obchodě účtenku. Stalo se vám někdy, že jste si zapomněly vzít účtenku, když jste platily kartou? Ted řeším co si o mě asi myslí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.12.13 14:22

Při nakupování potravin si účtenky nikdy neberu. ;) a je mi úplně jedno co si kdo myslí. Neberu si ani ty věrnostní body :roll: A prodavačky se vždy strašně diví, že to někdo nechce :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.13 14:26

@Janiiska já bych jí neřešila, víš kolik tam za den projde lidí???L si na tebe večer ani nevzpomene ;) a víš kolik lidí co tě zná si o tobě něco myslí??? a taky se tím netrápíš viď??? tak jí neřeš a hoď to za hlavu :mavam:
To já mám super zkušenost. Jsem si chtěla koupit v Penny tunu briket a milá paní vedoucí na mě nejprve koukala jak na obtížný hmyz :cert: pak mi sdělila, že si musím sehnat vlastní dopravu - o to ani nešlo ale ironickým hlasem mi říká :,, a nemyslete si, že vás pustím přes nakládací rampu, si pěkně naložíte na vozík a budete jezdit přes kasu :cert: představa, že jezdím 12× s vozíkem s malým dítětem / manžel je v práci a vrací se až 22.12./ přes celej krám, přes kasu, tak jsem ji řekla, ať si je nechá - jakoby se jí ulevilo :think: to jsou služby zákazníkům co???

• Citovat
  • Upravit
4214
5.12.13 14:32

@Nejhodnější já jo a vždy když platím kartou, ale dneska mě tak dostala, že jsem zapomněla si ji vzít. Zase si určo řekla, dostala jsem ji. Věrnostní body, ale to byla účtenka od nákupu na kartu :oops:
Anonymní-no, mě ale leží v hlavě že si ted myslí, že si od takových věcí neberu účtenku. Druzí at si o mě myslí co chtějí, ale ted mě vadí ta prodavačka.
Ty brdo, ta prodavačka z Penny taky nějaká divná. A ještě ktomu s malým dítětem. No to jsou služby, ty některé prodavačky by tam neměly pracovat, když se jim ta práce nelíbí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.12.13 14:34

Já se na jednu stranu těm prodavačkám nedivím, že jsou věčně nas…a nepříjemné, ale můj názor je to taky : nelíbí se ti to, tak jdi, přijde jiná. Jo jasný prachy o ničem, ale když už je to její práce, tak ať se chová jak má. ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.12.13 14:37

@Janiiska já si lístky beru jedině v případě nákupu elektroniky nebo hadrů, mluvím tedy o účtence. Pokud myslíš takový ten malý papírek kde je transakce kartou, částka a nic jiného tak to si neberu nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat