Protivné prodavačky :D

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
5.12.13 14:34

Já se na jednu stranu těm prodavačkám nedivím, že jsou věčně nas…a nepříjemné, ale můj názor je to taky : nelíbí se ti to, tak jdi, přijde jiná. Jo jasný prachy o ničem, ale když už je to její práce, tak ať se chová jak má. ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.12.13 14:37

@Janiiska já si lístky beru jedině v případě nákupu elektroniky nebo hadrů, mluvím tedy o účtence. Pokud myslíš takový ten malý papírek kde je transakce kartou, částka a nic jiného tak to si neberu nikdy.

• Citovat
  • Upravit
3157
5.12.13 14:37
@Janiiska píše:
Dobrý den, dnes jsem podruhé v obchodě platila kartou, ještě tomu tak nerozumím, tak jsem v tu chvíli nevěděla jestli už můžu. Prodavačka byla nepříjmená, že jsem z ní si zapomněla vzít i v obchodě účtenku. Stalo se vám někdy, že jste si zapomněly vzít účtenku, když jste platily kartou? Ted řeším co si o mě asi myslí. :oops:

Já jsem si nevzala účtenku snad ještě nikdy nikde, vůbec nechápu co řešíš. A už vůbec mě nenapadá, co by tak mohla prodavačka dedukovat z toho, že si někdo nevezme účtenku :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 14:39
@marmelada78 píše:
Já jsem si nevzala účtenku snad ještě nikdy nikde, vůbec nechápu co řešíš. A už vůbec mě nenapadá, co by tak mohla prodavačka dedukovat z toho, že si někdo nevezme účtenku :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no to je teda kráva blbá, si nevzala účtenku :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3157
5.12.13 14:41
@K-Black píše:
no to je teda kráva blbá, si nevzala účtenku :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Jedině tak.. Nebo ještě třeba:
„chm.. nojo.. ta má doma určitě účtenkama nastláno :poblion: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.12.13 14:41

@Janiiska neboj, ujišťuju tě, že prodavačce je to absolutně fuk, kdo si vzal a nevzal účtenku ;)

Příspěvek upraven 05.12.13 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 14:42
@marmelada78 píše:
Jedině tak.. Nebo ještě třeba:
"chm.. nojo.. ta má doma určitě účtenkama nastláno :poblion: "

nebo, to je ale bordelářka ani lístek si po sobě neuklidí :lol:

• Citovat
  • Upravit
17565
5.12.13 14:42

@Janiiska a to je nějaký malý obchod, kam chodí deset stálých zákazníků? Jestli ne, tak ta prodavačka na tebe a na zapomenutou účtenku pět minut po tvém odchodu ani nevzdechla. A jestli jo, tak ti ji třeba do příště schová :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.12.13 14:43
@K-Black píše:
nebo, to je ale bordelářka ani lístek si po sobě neuklidí :lol:
:mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.12.13 14:44
@Etcetera78 píše:
@Janiiska a to je nějaký malý obchod, kam chodí deset stálých zákazníků? Jestli ne, tak ta prodavačka na tebe a na zapomenutou účtenku pět minut po tvém odchodu ani nevzdechla. A jestli jo, tak ti ji třeba do příště schová :-D

a nebo jí bude žrát svědomí a odnese jí tu účtenku domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.12.13 14:45
@Anonymní píše:
a nebo jí bude žrát svědomí a odnese jí tu účtenku domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je extra citlivé téma, že? ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.12.13 14:46
@Anonymní píše:
a nebo jí bude žrát svědomí a odnese jí tu účtenku domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2752
5.12.13 14:47
@Nejhodnější píše:
To je extra citlivé téma, že? ;)

chudáci prodavačky!!! ještě takový nervy u práce, kvůli nezodpovědným zákazníkům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 14:56

@Nejhodnější přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 14:57

Holky zakladatelka platila kartou podruhé takže chápu že je ve stresu, si vzpomenu na sebe, když jsem měla jít poprvé do obchodu s kartou, nebo když jsem měla vybrat z bankomatu :lol: já jsem na prachy hrozný stresmen :oops: to byl snad stejný adrenalin jako když jsem skákala padákem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat