Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marketa.Sr ahoj mam stejny problém potratila jsem 2× ale v zacatku tehotenstvi do 10 tydne vedela jsem jsem ze amm tuhle mutaci ale na hematologii v ostrave mi injekce nechtel napsat pry výsledky krve jsou ok a v tom pripade se to pise az po dvou potratech… co dodat…zmenila jsem lekare ted chodim k uzasne pani doktorce která všechno vysvetli a injekce si picham uz 6 tydne a zatím vse v poradku rosteme jak mame a to ještě jako bonus mam 2 cevy pupecnik od tohoto tydne budu chodit 2× za mesic na kontrolu prutoku pupečníkem a mereni jestli je vse ok snad uz to prcek zvladne uz jsem 28 tyden.
@kacz @astrulinka Holky děkuji.. Takové zprávy mi opravdu dodávají naději a hlavně sílu myslet na další miminko.. Když vidím, že se to dá zvládnout, tak musím věřit, že příště už to výjde..
@phoma Mě právě už dnes na hematologii řekla, že v dalším těhu si budu píchat hned od začátku. A také mi říkala, že budu chodit na častější kontroly průtoku pupečníkem. No máme ještě dva měsíce čas, než se budeme moct začít znovu snažit.. Určitě to tvůj prcek zvládne! Přeji ti bezproblémový třetí trimest ![]()
@phoma píše:
@Marketa.Sr ahoj mam stejny problém potratila jsem 2× ale v zacatku tehotenstvi do 10 tydne vedela jsem jsem ze amm tuhle mutaci ale na hematologii v ostrave mi injekce nechtel napsat pry výsledky krve jsou ok a v tom pripade se to pise az po dvou potratech… co dodat…zmenila jsem lekare ted chodim k uzasne pani doktorce která všechno vysvetli a injekce si picham uz 6 tydne a zatím vse v poradku rosteme jak mame a to ještě jako bonus mam 2 cevy pupecnik od tohoto tydne budu chodit 2× za mesic na kontrolu prutoku pupečníkem a mereni jestli je vse ok snad uz to prcek zvladne uz jsem 28 tyden.
Obnovují diskuzi:
Můžu poprosit jmeno te dr. Bojím se, chodím taky do Ostravy, aby se něco nezanedbalo. ![]()
@Ale85 Taky mám protrombin mutace Heterozygot kartičku jsem vyžadovala také. A Azalii ha jsem užívala to se prý i muže. Ale ma dr. Na hematoligii se spíš přiklání k jiné formě. Taky ti brali dělá ampuli krve?