Provident a soud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.14 19:59

@Peczka To je pravda, možná jsem narazila jen na špatně lidi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
6.11.14 10:24

S providentem mám bohužel vlastní zkušenost. Pujčku od nich mám. je to rok co jsem se dostala do vážné finanční situace a nebyla schopná týdenní splátky platit. S obchodním zástupcem jsem se domluvila na nějakých menších částkách které platím pravidelně. Ale bohužel co čert nechtěl se v providentu změnilo vedení a pan oblastní ředitel - Pan Trnka mi volal že částka se bude navyšovat. takže jak provident na stránkách píše že vychází klientovi vstříc, není to pravda, jsou to hulváti, takže pokud mohu doporučit nikdy od nich nic nebrat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.14 20:03

Pracuju ve společnosti s podobným zaměřením (nebankovní hotovostní půjčky) u nás to funguje tak že se snažýíme vyjít zákazníkovi vstříc a snížit mu splátky pokud je snaha spláccet… stát se totiž může v životě cokoliv. Asi mělka bohužel smůlu a kápla na špatného obchodního zástupce když s ní takhle jedná :(. Pevné nervy přeji

• Citovat
  • Upravit
511
6.11.14 20:13
@Anonymní píše:
@Peczka Ahoj,no nedá mi to ne reagovat na to ze kdyby to byla normální banka ze by se s ni dalo domluvit např. na splátkovem kalendáři atd.Me se kdysi stalo ze jsem se dostala do fFIN pproblémů jy jsem mela úvěr u České spořitelny a i když jsem jim vysvětlovala ze je to jen přechodnýpproblém a ze nějakou nnižší splátku dohromady vzdy dam tak s nimi nebyla žádná rec a jen neustáletelefony s ttím abych okamžitězzaplatila a bu bu bu a ze je to nezajímá ze nemám penízea cvýhružkyexekuci atd.Tak si mmyslím ze jsou tyhle bankovní i nebankovni ppůjčkyna jedno brdo. :mavam: :nevim:

tak já musí taky reagovat, když jsem šla já z práce na neschopenku, pak na md a rd tak přechod z práce na neschopenku byl hrozný, osčv mi neposlalo za první dva měsíce ani kačku, pak třetí, druhý sem dostala jako třetí plat a ten první jako čtvrtý s prvním, měla jsem uvěr u ge a bez problému, to víš že vyvolávali, ale jinak klid, žádný keci, vyhružky, vše v klidu. Počkali, ji zaplatila a jelo se dál pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
6.11.14 20:14

Provident, to je pro mě naštěstí španělská vesnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie