Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
8.7.15 19:08
@orionk píše: :jazyk: :mrgreen: Ona to není žádná sranda. Na schůzkách mi řekla paní učitelka, že měli přijít rodiče a né poslat sourozence :roll: :roll: Byla jsem rudá až na pr.li a pípla jsem že jako teda já jsem rodič. :mrgreen: Nevím jestli v tu chvíli bylo trapně víc mě, nebo jí.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 19:08

@orionk To znám. Když jsem měla teprve 2 děti, oba ještě prckové, byli jsme na nějaké akci a manžel hlídal staršího a já mladšího (začínal chodit) a jeden pán se na mě pořád tak hezky usmíval a nakonec přišel za mnou a prý "Hlídáš mladšího sourozence, jo? :-) " Trapněji mi ještě nebylo :D A takových podobných situací bylo… Jsem spíš menší (na výšku 165 cm) a vypadám asi dost mladě no… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 19:10
@orionk píše:
25 :kytka: :jazyk:

Tak nic no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.7.15 19:15
@sao píše:
@orionk To znám. Když jsem měla teprve 2 děti, oba ještě prckové, byli jsme na nějaké akci a manžel hlídal staršího a já mladšího (začínal chodit) a jeden pán se na mě pořád tak hezky usmíval a nakonec přišel za mnou a prý "Hlídáš mladšího sourozence, jo? :-) " Trapněji mi ještě nebylo :D A takových podobných situací bylo… Jsem spíš menší (na výšku 165 cm) a vypadám asi dost mladě no… :P
:mrgreen: :mrgreen: Těch příhod máme taky víc..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 19:51
@sao píše:
@orionk To znám. Když jsem měla teprve 2 děti, oba ještě prckové, byli jsme na nějaké akci a manžel hlídal staršího a já mladšího (začínal chodit) a jeden pán se na mě pořád tak hezky usmíval a nakonec přišel za mnou a prý "Hlídáš mladšího sourozence, jo? :-) " Trapněji mi ještě nebylo :D A takových podobných situací bylo… Jsem spíš menší (na výšku 165 cm) a vypadám asi dost mladě no… :P
: :mrgreen:
tak slovy starší moudré ženy: vždycky musí byt někdo nejmladší a někdo nejstarší, že.. :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 19:54

A jinak si nedovedu představit, ze by si nas hysterka sam trhal zub. Ale asi by to pro me bylo jednodušší :D Je stejny typ, jak psala tady nase druha mladice Sao. :D Bude jecet, jen se o zubu zminim, natoz bych se ho dotkla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
8.7.15 20:10

No u nás to trhání taky bylo „já si to radši vytrhnu sám, než abys mi ho trhala ty“ :mrgreen:
A další dotaz byl, jestli zoubková víla chodí pro každý zub, že by si vytrhl třeba ještě jeden, když mu stejnak mají všechny vypadat :pankac:
A to je jinak taky celkem cíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
8.7.15 20:13

A dotaz - umí vaše robátka plavat? Náš ne, ve velké vodě (bazén, rybník) byl naposledy asi ve 2 letech, pak ze zdravotních důvodů už ne. No a hned od září budou chodit plavat (mají bazém přímo ve škole), tak mám obavu, aby nebyl sám neplavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 20:16

@Jahru plavat neumi :?

Ja chci taky vypadat mladsiiiiiiii :P kurde hodte snad fotky :lol: Ja vas chci videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 20:29

@Jahru Trochu plavat umí… tak 3m uplave :lol:

@Šema Tak zkusíme založit uzavřenou skupinu? Necháme tu na ni odkaz a kdo bude chtít, tak ho přidáme… Třeba až se souhlasem všech… :nevim: (myslím potom, až se to zaběhne…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 20:37

@Pipet jj urco to bude nejlepsi. Ja ted nejsem na pc a na mobilu to nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 20:38

Hlaska me dcery…

A kdy se to narodil tata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
8.7.15 20:39

Malá plave jen pod vodou, tak do 5 metrů. S otevřenýma očima. Má je jako angorák 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 20:40

Tak já na to mrknu, co? Stejně ještě dřepím doma na rodičáku s mladším, tak mám času… :mrgreen: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 20:45

Tak jsem požádala o založení soukromé skupiny - než zakládat otevřenou a pak ji uzavírat…
Až ji admin schválí, tak dám odkaz a potvrdím všem členství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati