Prvňáčci 2018/2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
18.10.19 12:20

@Tamtama hele a to by ho učitelka prostě nemohla poslat vyčurat třeba o velké přestávce a pak když dojde do družiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.10.19 12:24

@Tarinka prý ho posílá, dokonce může i v hodině vyběhnout, aniž by se hlásil. Jenže on jde sice na záchod, ale tam chvilku zevluje a jde zpátky. Případně rovnou řekne, že nepotřebuje a nejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.10.19 12:27

@Tamtama Že nechce pamersky chápu. Ale dají se sehnat i pro děti 6-10 let a ty dívčí vypadají jak normální kalhotky. Pro kluky nevim, ale asi budou jak trenky. Pokud se počurá az v družině pak by protéct nemusely a pokud přeci tak ne úplně. Myslim že vám pak odpadne stres oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
18.10.19 12:32

@Tamtama a nezvládnete toto nějak výchovně, že prostě když ho posílá učitelka, tak musí jít. Přeci když mu řekne na výletě, ať neskočí pod auto, tak taky poslechne, ne? Já jak mám tu pětiletou holčičku, co má podobnej problém, ona se sice nepočurá durch, ale přicvrkne si často, naštěstí jí bylo pět v září a tak ještě bude dva roky ve školce, ale už teď mě to děsí a doufám v zázrak. Už jsme absolovli i nefrologickou léčbu, jí to nesedlo, po léku jí bylo zle a měla zácpu, což by mohl bejt ještě větší problém, tak jsme to vysadili a necháváme zatím být. Pro jistotu ji i odčervili, ale efekt žádnej, v létě se to lepší, v zimě s nemocema, třeba jen s rýmou, horší. Někde jsi popisovala povahu tvýho kluka a je to myslim u nás dost podobné, když jde na WC, stihne u toho milion věcí. Teď budeme zkoušet Eye Q, má tu u dětí s ADHD celkem dobré výsledky, doporučili nám to i na nefru, že to podporuje lepší zrání drah v mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.10.19 13:57
@tulipán píše:
U nas ukoly znacne nevyvazene. Nic nic a pak strana v pisance. Z matiky, jen co nestihnou, coz on stihne. Jinak neni schopen se ve skole napit :zed:, dneska div, ze nekolaboval v aute.

Tak u nás úkoly pravidelně na 10 minut víkend volno. Pít mi přestal ten nejstarší. Prý aby nemusel na záchod. A na záchod nechce, protože se stydí :,( Tak to taky dohání až doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16797
18.10.19 15:01
@madyb píše:
Tak u nás úkoly pravidelně na 10 minut víkend volno. Pít mi přestal ten nejstarší. Prý aby nemusel na záchod. A na záchod nechce, protože se stydí :,( Tak to taky dohání až doma.

Ja jsem se nedopatrala, proc spatne pil. Ted uz pije lepe, aspon neco, tak jednou za dva tydny prinese plnou flasku. Maji novou ucitelku, je to mlada holka a dost jeci, tak je z ni ba nervy, byt nerve na nej, ale on proste nema rad dusno a vadi mu takove prostredi, tak je asi ve stresu i pri prestavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.10.19 15:14

@tulipán Já když to tu pročítám, tak mam pocit, že žiji úplně jinde. Všechny mé děti měly učitelky úplně v pohodě (alespoň na prvnim stupni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11039
18.10.19 18:32

@Tamtama A co tyhle, ty by mu nebyly?
https://www.feedo.cz/…tkove-pleny/
Jinak na netu je více nabídek, zadej si třeba inkontinenční kalhotky pro děti 7let nebo váhu, kolik váží. Někde i posílají vzorky.
http://www.pomuckyprozdravi.cz/…nkontinence/
Držím palce, ať se to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16797
18.10.19 20:50

@madyb Tak tentokrat meli smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.10.19 21:03

@madyb jenže když je bude mít, tak už na záchod nepůjde vůbec. Hledám na netu ty kalhotky, co vypadají jako trenky, ale nenacházím. :oops:
@Tarinka pod auta mi skáče celkem běžně, doteď nepochopil, že před silnicí musí zastavit a rozhlídnout se. :zed: Z nefrologie máme už druhé léky, aktuálně teda jen na noc, ale účinek nevidím žádný. Každé ráno plná plena, několikrát do týdne se i pročůrá. Eye Q vyzkouším, díky. :kytka:
@bejbyn děkuju. :kytka: Koukám na tu cenu, to je teda darda. 8o Zarazilo mě, že na té druhé stránce píšou, že jsou hrazeny pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.11.19 14:44

@Tamtama ahoj, tak jak jste to ma konec vyřešili a družkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.11.19 21:33

@jopo do plíny ho nenarvu, od včera je bez družiny a já bez práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.11.19 21:57

@Tamtama jak to budeš zvládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.11.19 22:19
@bublinek píše:
@Tamtama jak to budeš zvládat?

jo, tak to netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.11.19 22:29

@Tamtama a co třeba nějaká domácí práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí