Prvňáčci 2018/2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3255
3.11.19 08:49
@Tamtama píše:
jo, tak to netuším..

a odkud jsi?
Nechces zkusit se poptat po okoli zda nekdo nema polovicni uvazek, nepomohl ti pohlidat dite?
Taky uz mame z druziny jednoho vylouceneho, druhaka, pro spatne chovani, bil deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.11.19 10:26

Paní na pracáku říkala, ať neztrácím naději, že něco vymyslíme.. doufám, že až v prosinci dostane léky na ADHD, třeba se to zlepší, pak by ho zase do družiny vzali.. v mém okolí ho bohužel všichni znají a nikdo ho hlídat nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.11.19 09:42

Aktovka nebo batoh

Moje dcera je drobnější postavy. Chtěla bych jí koupit na Vánoce aktovku nebo batoh, spíše něco lehčího. Našla jsem tyto produkty https://www.skolnibrasny.cz/…ouze-0-65-kg a
https://www.skolnibrasny.cz/…prava-zdarma
Co by jste mi doporučily aktovku nebo batoh? Jaké máte zkušenosti s uložením učebnic?
Vím že dcera ještě poroste, ale nechtěla bych ji přetěžovat nějakou nekvalitní aktovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.11.19 10:48

Ahojda, mám zkušenost jak s aktovkou u první dcery, tak s batohem u druhé dcery a jsem jednoznačně pro batoh. V aktovce se sice lépe hledá, ale o dost hůř se nosí a starší dcera už chce taky batoh, poté, co ho vyzkoušela u mladší (a to má extra drahou a vymakanou aktovku Hama step by step) :lol:
Prvňáčkovi bych koupila co nejlehčí a nejmenší batohovou verzi Topgalu (dcera má model s kočičkou o váze 0.67kg), na první 2-3 roky to vystačí bohatě a pak se stejně změní preference ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.11.19 12:41

Holky, tak asistent nám neprošel, kluk je na to prý málo hyperaktivní. Musel by mít nějaký třetí stupeň, ale má jen první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33277
10.11.19 20:00

@Rsobka Mam opravdu drobne dite, pri nastupu do skoly 111cm a 17 kg, kupovali jsme akolni batoh Boll schoolmate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.11.19 20:58

@Tamtama a už má léky? A nezkoušíš to Eye q?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.11.19 21:04

@Rsobka v podstatě jsou všechny topgaly stejný, u dcery maji všechny děcka skoro stejné batohy, jen vzory se liší. Člověk tam neudělá s topgalem chybu, nic nám na tom batohu nechybělo ani nepřibývalo. Nedávno jsem objevila batohy Backman, se mi hrozně líběji, cena už míň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.11.19 21:24
@Tarinka píše:
@Tamtama a už má léky? A nezkoušíš to Eye q?

léky dostane až v prosinci, eye q zkusit chci, ale momentálně musím počkat, až mi přijde nemocenská.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 09:14

@Tamtama Pěkný den, můžu se zeptat, jak syn zvládl první třídu? Mám syna, který je taky neposeda a tím pádem nepozorný… Tak by mě zajímalo, jestli se to ve škole nějak změní 😀… Učitelky říkají, že je hravý, ale já se obávám, že by se další rok ve školce nudil a pak ve škole taky…

• Citovat
  • Upravit
17472
11.11.19 13:04
@Anonymní píše:
@Tamtama Pěkný den, můžu se zeptat, jak syn zvládl první třídu? Mám syna, který je taky neposeda a tím pádem nepozorný… Tak by mě zajímalo, jestli se to ve škole nějak změní 😀… Učitelky říkají, že je hravý, ale já se obávám, že by se další rok ve školce nudil a pak ve škole taky…

bylo to peklo.. na druhou stranu to letos není o moc lepší.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 13:11

@Tamtama Díky za info, já si myslím, že tomu odklad nepomůže, že za rok to bude stejný (podobný)… Že z toho někdo nevyroste nikdy a navíc to má zděděné (v povaze)…

• Citovat
  • Upravit
2
1.12.19 20:06

Aktovka nebo batoh?

Nakonec jsme zašli s Deniskou na prodejnu aby si aktovku vyzkoušela (otvírání aktovky, jak sedí na zádech atd.). Zcela jednoznačně zvítězila aktovka od hamy. https://www.skolnibrasny.cz/…rtifikat-agr
U batohu, který jsem původně chtěla, měla velký problém se zipy a ani vkládání učebnic nebylo optimální. U aktovky zvítězilo jednoduché otvírání přes magnetický zámek a přehledný vnitřní prostor. Zádová část byla v podstatě stejná u batohu i aktovky. Aktovka byla lepší ve stabilitě díky pevnému dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.12.19 08:47

Holky, ač to bylo velmi nepravděpodobné, sehnala jsem práci a už měsíc jsem opět v procesu. :pankac: Aneb když nejlínější člověk na světě roznáší poštu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.12.19 09:07
@Tamtama píše:
Holky, ač to bylo velmi nepravděpodobné, sehnala jsem práci a už měsíc jsem opět v procesu. :pankac: Aneb když nejlínější člověk na světě roznáší poštu. :mrgreen:

Tak to máš teď záhul :) ale budeš mít hezkou postavu z toho chození, naše pošťačka je jako laňka, říkala, že denně nachodí přes dvacet kiláků. Tak ať se daří dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí