Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@strach píše:
Ahoj holky, nechce se mi číst zpětně diskuzi, aerada se k vám pridam. V pondělí jsem byla na ET dva broučci.
Je mi zcela dobře, nic me neboli, ani podbřišek, jen jsem trochu víc unavená. Chtěla jsem sezeptat, kdy jste poprvé testovaly a jak to dopadlo. Jsem šílené nervózní.
mohu tě pozvat k nam do uzavrene skupiny těhotenství po ET, KET? musíš se ale normalne přihlasit
jinak přeji hodně štěstí at se prdelky u tebe hezky zahnízdí ![]()
https://www.emimino.cz/…dani-140920/ tady je kdyžtak odkaz na naší uzamčenou skupinu přijímáme všechny ![]()
@Pet-emimi Ahoj, koukám, že jsme na tom celkem podobně, já začala se stimulací 7.4., byla jsem včera na kontrolním ultrazvuku a bylo vidět cca 9 folikul, což není až tak velká úroda, ale doufám, že to bude ok
já ted doberu Gonal a mám k tomu ještě Cetrotide a v pondělí mám další ultrazvuk. Když bude vše v pořádku, tak prý OPU do dvou dnů ![]()
Musim říct, že už se těšim, až nebudu muset píchat ty injekce ![]()
@Ameliie Tak to jsme na tom úplně stejně, akorát mě mršky pomalu rostou, mám zatím 6 velkým a hromadu malých, takže ještě do neděle stimulace, v pondělí ultrazvuk a OPU ve středu
Držím ti pěstičky, ať dopadneš dobře a brzy máš // ![]()
Ahoj děvčata,
tak se hlásím po delší době, včera jsme byli na našem prvním ultrazvuku, jsem v 8tt a čekáme dvojčátka, viděli jsme srdíčka a máme první foto.
Bylo to naše 1. ivf, dvě oplodněná vajíčka a obě se chytla. Držím pěstičky, aby se Vám všem také co nejdříve zadařilo. ![]()
@majabo jeeee, tak to mam velikou radost za tebe!!! Tak hlavne at jste i nadale zdravi a vse je jak ma byt!!! Moc ti to preju!! ![]()
@majabo tak to je skvělá zpráva, tak ať se bobci pěkně vyvíjejí ![]()
@majabo Gratulace obrovská ![]()
@Pet-emimi Tak to jdeme na ultrazvuk ve stejný den, velikost folikul nevím
tak se zítra pozeptám, měla bych se zítra dovědět datum OPU ![]()
Též držim palce, ať vše klapne, jak má!
@majabo: Veliká gratulace, to je úžasná zpráva, tak ať se mimískům jen a jen daří a krásně rostou, opatruj se ![]()
@majabo píše:
Ahoj děvčata,
tak se hlásím po delší době, včera jsme byli na našem prvním ultrazvuku, jsem v 8tt a čekáme dvojčátka, viděli jsme srdíčka a máme první foto.
Bylo to naše 1. ivf, dvě oplodněná vajíčka a obě se chytla. Držím pěstičky, aby se Vám všem také co nejdříve zadařilo.
Ahojky, tak to jsme na tom stejně.
8 týden, první pokus, jedno mimi, na srdíčko jdu zítra, byla jsem v pondělí, ale ještě nebylo vidět.. tak snad se zítra dočkám taky
… Strašně moc gratuluji k
…
Ahoj holky,
tak jsem se taky dočkala. Cysta zmizela ( věřím že pomohla akupunktura) a v neděli jsem píchla první dávku Gonalu. Trochu se mi klepala ruka, ale v pohodě.
Teď ještě aby se mi něco urodilo. Mám nízkou rezervu
Ve čtvrtek uvidím na UTZ.
Všem holkám, co taky stimulují, držím palečky ať brzy objeví // a těhulkám přeji
krásné a nekomplikované těhotenství ![]()
Tak máme 7 velkých folikulů a plno menších
Ve středu nás čeká OPU, tak na vás myslete
Doktorka byla spokojená, tak uvidíme
Ahoj holky, nechce se mi číst zpětně diskuzi, aerada se k vám pridam. V pondělí jsem byla na ET dva broučci.
Je mi zcela dobře, nic me neboli, ani podbřišek, jen jsem trochu víc unavená. Chtěla jsem sezeptat, kdy jste poprvé testovaly a jak to dopadlo. Jsem šílené nervózní.