První IVF srpen - září 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
16.9.16 15:06

@Ledge a nešlo by to domluvit s jinou doktorkou, aby Ti odebrala krev a výsledky odeslala buď Tvé obvoďačce a nebo rovnou do CARu?
Držím palce, ať to dobře dopadne.
My jsme teď bojovali kvůli souhlasu. Manžel je služebně mimo a dovolenou mu neschválili, takže jsem je horko těžko přemlouvala, že ho podepíšeme před nimi až v den odběru. Nakonec nám vyšli vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
16.9.16 15:57

@Luwica tak já akorát po týdnu od injekce MS dostala. A to přesně na den, kdy by měla přijít normálně
@Ledge mně nikdy žádný obvoďák krev nebral. Vždycky jsem dostala papír a šla do laborky. Co to zkusit rovnou tam, když to bude hořet? U nás můžeš myslím do 2 hodin. Jednou jsem šla rovnou od doktora, někdy kolem 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.9.16 16:20

@IvaDa Koukala jsem na druhou doktorku, co ordinuje vedle té mojí a taky má v pondělí odpolední… jak naschvál.

@Lentilkaaa83 Zvažovala jsem i tu laborku, ale všechny papíry má právě obvodní. Bez nich by to asi taky nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
19.9.16 10:49

Ahoj holky, je to dobrý. Po dnešním UZ mám termín odběru podle všeho až v pátek, takže odběry se v pohodě stihnou :D Ve středu mám další UZ, kdy se to ještě víc upřesní. Ale prý je vše v normě.
Co vy, jak jste na tom? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.9.16 13:17

@Ledge tak to je super, že to tak pěkně vyšlo. Já jsem byla dneska na OPU. Z 8 folikulu mam nakonec 5 vajíček. Uvidime kdy proběhne transfer. Doufám, že všech 5 „kousků“ bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
19.9.16 13:34

@IvaDa Tak to držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.9.16 16:15

@Ledge Díky moc :) Tobě přeji spoustu úspěchu v patek, pokud Ti to jeste neposunou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
19.9.16 20:59

Ahoj holky, tak já už včera začala se stimulací. V pátek na krvi hormon klesl pod požadovanou hranici a v sobotu došla ms. Takže už si hezky jedu na Gonalu a Luveristu. Ve čtvrtek mám první kontrolu. Mám ještě dotaz, jestli nechcete založit soukromou diskusi. Myslím, že si tu píšeme dost osobní věci a moc to nechci ventilovat veřejně. Jestli budete souhlas, tak ji klidně založím a pošlu vám pozvánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.9.16 07:49

@Luwica Tak to je fajn, že už se něco začlo dít :). Co se týče soukr. diskuse, já určo nejsem proti ;).
@Ledge Ty jsi musela mít předoperační vyšetření? 8o Tak důležité je, že se všechno stíhá :palec: ¨
@IvaDa Super zpráva, tak moc držím pěsti, aby se všech 5 udrželo. Kdy máš naplánovaný transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.9.16 07:53

@Luwica Paráda, mám radost i za Tebe. Soukromé se určitě nebráním :palec:
@Lvice1985 Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.9.16 11:54

@Luwica Taky nemám problém se soukromou diskusí :)

@Lvice1985 To předoperační chtějí kvůli narkóze. Myslela jsem, že je to nutné vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.9.16 13:09

@Lvice1985 dneska jsem tam volala a prý to vypadá dobře. Všech 5 je uzrálých a chytly se :) Transfer uvidíme. Zatím nic nevím, ale bude nejpozději v sobotu.
@Ledge Jj, dělá se pokaždé a nesmí být starší jak 3 týdny myslím, ale tou dobou si nejsem jistá. Vzhledem k tomu, že při odběru oocytů se jedná jen o krátkou narkózu, tak těch požadavků tam moc není. Vím, že se můj obvoďák divil, tak jsem vysvětlovala co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.9.16 14:18

@Ledge Já se na předoperační vyšetření taky ptala, ale prý ho chtějí jen v případech, kdy se jedná o dlouhodobější anestezii a člověk je zaintubovaný. Ale myslím, že vyšetření určitě není na škodu :palec:.
@IvaDa Jéé, tak to vypadá dobře. A můžeš se o vývoji embryjek informovat průběžně? My nemohli, řekli nám jen 1 den po OPU kolik jich je a pak až v den trasferu kolik se udrželo - byla jsem jak na trní :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.9.16 15:03

@Lvice1985 Já jsem byla v narkóze cca 10-15 minut. Říkali, že to je antagonistická, proto tak krátká a stejně po mně chtěli předoperační vyšetření, ale jen nějaké zkrácené, takže jsem byla u doktora, natočil EKG, odebral krev a druhý den ráno jsem měla výsledky. A intubovaná jsem nebyla. Píchly mi něco do žíly, začala se mi strašně motat hlava, tak jsem zavřela oči a když jsem je otevřela, tak jsem cítila, že mi sundavají z obličeje masku.
Jj, průběžně. Každý den po 9 h si mám zavolat jak to vypadá. Prý o transferu rozhodují embryoložky podle stupně vývoje. Takže zítra volám podruhé a doufám, že budou opět dobré zprávy a to až do úplného konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.9.16 07:14

@IvaDa Tak to máte dobré, že se můžete informovat o tom, jak se embryjka vyvíjí. Držím moc palečky :kytka:
Já jsem dnes 7. den od ET, zavedeny jsem měla 2 pětidenní blastocysty, ráno jsem testla a sněhobílo :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí