Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Developer měl projekt na stránkách jako studii, tak jsme občas koukli, jestli nějaký vývoj… malá bytovka o 9 bytech v centru městečka, hodně jsme tam chtěli…
teď ve čtvrtek projekt vyběhnul, dostali povolení a začali nabízet ty byty… v pátek ráno 5 obsazených bytů, my jsme na to přišli náhodou v pátek večer…no, dobrý konec to nemá, ty zbývající byty jsou cenově už úplně v nebesích (pro nás)
Hm, ty ceny jsou fakt katastrofa.
Pořád ještě to jde nahoru, ale možná už trochu pomaleji.
@Bábrdl píše:
Já jsem se vdala do prvorepublikové vily v Praze. Zjistila jsem, že pro většinu lidí je to „vysněné bydlení“, velké, v zeleni, se zahradou, do centra (relativně) kousek. Ale to byla náhoda, nebrala jsem si ho kvůli baráku.
Dva v jednom, no. Tomu se říká správně se vdát. ![]()
Tak u nás nešlo o úplně vysněny pozemek, ale spíš o to, že máme s manželem kazdy úplně jinou představu o bydlení…prošli jsme xy prohlídek, inzerátů, možnosti a nakonec jsme náhodou jeli na prohlídku něčeho, co nás vubec nezaujalo na první pohled (asi půl roku jsme ten inzerát preskakovali)… A nakonec jsme hned věděli, že to je ono…Tak snad se nám sen splní
@rokris diky uz bych rada zakotvila na jednom miste ideálně navždy ![]()
@rokris píše:
Dva v jednom, no. Tomu se říká správně se vdát.
Tak neříkám, že když jsem tam začínala bydlet a otvírala branku, tak že jsem se pyšně nerozhlídla - ano, já tady bydlím, to koukáte ![]()
My bychom jednou chtěli dům, ale to by ten pozemek musel fakt odpovídat, protože jinak v bytě máme vše a moc tomu šance nedávám ![]()
Až budu mít trochu peněz navíc (chápej, dalšího čtvrt milionu
), udělám tu poslední úpravy co tu chybí a bude to tu luxusní.
A ano je to o náhodě, my jsme si posílali občas byt, občas dům a pak jsem našla přesně to co chlap chtěl, tam kde já jsem vyrostla a kde je to přívětivé. Je sice zvláštní, že občas potkám ještě nějakého spolužáka že zakládky, ale já vím, že jsem se posunula ![]()
@Bábrdl píše:
Tak neříkám, že když jsem tam začínala bydlet a otvírala branku, tak že jsem se pyšně nerozhlídla - ano, já tady bydlím, to koukáte
Však aby taky ne. ![]()
@Satisfaction píše:
My bychom jednou chtěli dům, ale to by ten pozemek musel fakt odpovídat, protože jinak v bytě máme vše a moc tomu šance nedávám![]()
Až budu mít trochu peněz navíc (chápej, dalšího čtvrt milionu
A ano je to o náhodě, my jsme si posílali občas byt, občas dům a pak jsem našla přesně to co chlap chtěl, tam kde já jsem vyrostla a kde je to přívětivé. Je sice zvláštní, že občas potkám ještě nějakého spolužáka že zakládky, ale já vím, že jsem se posunula), udělám tu poslední úpravy co tu chybí a bude to tu luxusní.
Pěkný. ![]()
Dobré dopoledne všem.
Mám ještě jeden dotaz.
Má cenu zajímat se o byt v rezervaci? Nebo je už zbytečné i volat? ![]()
@rokris píše:
Dobré dopoledne všem.Mám ještě jeden dotaz.
Má cenu zajímat se o byt v rezervaci? Nebo je už zbytečné i volat?
Určitě bych tam zavolat zkusila ![]()
Developer měl projekt na stránkách jako studii, tak jsme občas koukli, jestli nějaký vývoj… malá bytovka o 9 bytech v centru městečka, hodně jsme tam chtěli…
teď ve čtvrtek projekt vyběhnul, dostali povolení a začali nabízet ty byty… v pátek ráno 5 obsazených bytů, my jsme na to přišli náhodou v pátek večer…
no, dobrý konec to nemá, ty zbývající byty jsou cenově už úplně v nebesích (pro nás)