První krvácení mimo cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
4.3.21 14:59
@Bee2 píše:
@Kejsyy klidne zkus, jen nebuď zatim smutná kdyz vyjde zase negativně.

Dobře. Zatím moc děkuji, jelikož by to bylo první, tak nechci nic zanedbat. I vzhledem ke své práci 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.3.21 09:21
@Bee2 píše:
@Kejsyy klidne zkus, jen nebuď zatim smutná kdyz vyjde zase negativně.

Tak stále nic. Tak budu muset asi počkat ještě tak týden.. 🤣 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
6.3.21 12:01

@Kejsyy to me mrzí, ale jeste to nemusi nic znamenat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.3.21 11:09
@Bee2 píše:
@Kejsyy to me mrzí, ale jeste to nemusi nic znamenat 😊

Já vím, uvidíme 😁 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
13.3.21 11:33

@Kejsyy ahoj, tak co, jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.3.21 17:34
@Bee2 píše:

Ahoj. Tak testy jsem si ještě nedělala, MS čekal ve středu, tak to do té doby nechám. Byť mám jisté tušení. Ale opravdu se nechám překvapit. Ozvu se ve středu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.21 12:23
@Bee2 píše:

Ahoj, tak MS nee, ale tt úplně negativní.. Tak ti nevím.. 🤣 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
17.3.21 12:33

@Kejsyy teda to je napínavý 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.21 12:40
@Bee2 píše:
@Kejsyy teda to je napínavý 😁

Ale jako ani duch, nic. Nespinim, necítím se jako bych to měla dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
17.3.21 12:59

@Kejsyy no je to nejaky zvláštní, ale urcite se to muže stat. Dala bych tomu jeste par dni a pak kdyztak zasla na gyndu kdyz by menstruace nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.21 13:11

Uvidíme, no. Je to celé zvláštní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.21 22:05
@Bee2 píše:
@Kejsyy no je to nejaky zvláštní, ale urcite se to muže stat. Dala bych tomu jeste par dni a pak kdyztak zasla na gyndu kdyz by menstruace nepřišla.

Tak jsem objednaná k dr, sice až příští pondělí, ale tak jako tak to je dobře. Jinak lekce jsem zaspinila a zase nic 🤣 nejsem ve stresu, spím nějak přijatelně, se jsem se upnula na to, že chci psa, takže se tolik nehlídám, ale MS mám v pravidelných cyklech a dnes nepřišla. Tak uvidíme.
Je pravdou, že jsem jako miminko byla na operacích a moje tělo se může chovat divně, tak drž pěsti a uvidíme co přinese budoucnost.
Ale přísahám, že jsem cítila zahnízdění, i jsem lehce krvácela, což se mi nikdy nestalo. Bolí mě prsa, ale taky jsem trochu přibrala, což může být důvod 🤣 tlak v podbřišku mám mírný, úplně jiný než před MS, stejně tak jako pms symptomy jsou úplně jiné.
Každopádně se ozvu, jak to vypadá a jak to dopadlo. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
18.3.21 08:33

Tak urcite pak dej vedet 😊 a jestli muzu poradit, psa si ted neporizuj jestli plánujete miminko. Stenata jsou dost aktivní, co 2 hodiny ven curat, porad ho hlidat. Kdyz budes tehotna, muzes byt dost unavena a ja kolikrát nemam sílu vibec na nic cely den. Jsem rada ze nás pes ma uz 5 let a stačí ji si tak hodku hrat a kdyz nejsem na procházku ale jen ji pustím na zahradu tak ji to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.3.21 08:37
@Bee2 píše:
Tak urcite pak dej vedet 😊 a jestli muzu poradit, psa si ted neporizuj jestli plánujete miminko. Stenata jsou dost aktivní, co 2 hodiny ven curat, porad ho hlidat. Kdyz budes tehotna, muzes byt dost unavena a ja kolikrát nemam sílu vibec na nic cely den. Jsem rada ze nás pes ma uz 5 let a stačí ji si tak hodku hrat a kdyz nejsem na procházku ale jen ji pustím na zahradu tak ji to nevadí.

Jasný no, já jsem si stejně vyhlédla pejska na kterého budu muset počkat 🙂 jsem se hlavně chtěla nějak zabavit než pořád myslet jen na miminko 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.3.21 14:51

Ahoj, tak nakonec asi nic. A asi je to štěstí, že nic. Musím se odstěhovat a řekl, že stejně dítě nakonec nechce. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí