Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda, jsem v 18tt a trápí mě teď bolesti v podbřišku, s tím že me dost bolí i v kříži, tak to tak nějak prikladam tomu, minuly čtvrtek jsem s tím jela k doktorce, zkontrolovala a vše vporadku, dala mi magnesko.. jenže dneska me to zas bolí teď už levá strana a tak nějak dost hlavně teda při pohybu, když lezim tak ne, nebo když sem si chtěla oblect ponozky ze stoje a zvedla nohu.. znáte to? Je to normální? Dekuji ![]()
Taky mám to samé a dostala jsem hořčík pri potížích. A s těmi krizemi to je stejne občas se ani nejsem schopná zvednout
@epsice píše:
Roztahují se vazy. Bolí to dost.
Jo? Takže myslíte, že je to normální, že mi to jde do pipky a když se zvedam a jdu tak hrůza?
@Sallema píše:
Taky mám to samé a dostala jsem hořčík pri potížích. A s těmi krizemi to je stejne občas se ani nejsem schopná zvednout
Jeee, my už sme se sešli v diskuzi při objevení čárek ☺️️ Tak já mám termín 28.7.
Jo? Tak koukám, ze v tom nejsem sama, tak snad, dneska je to vážně katastrofa, řídila jsem a při sešlápnutí spojky vždy taková nepříjemná bolest :/
@Natali1996 Jo jo, já mám termín 1.8. Já mám problém někdy i sedět jen na zemi nebo vstát. A k tomu rok a půl dítě..
@Sallema píše:
@Natali1996 Jo jo, já mám termín 1.8. Já mám problém někdy i sedět jen na zemi nebo vstát. A k tomu rok a půl dítě..
Tak jsem se aspoň trosku uklidnila.. chuděro, to si teď nedokážu představit
Mam termin plus minus jako vy, doma dite, strasne bych s nim chtela byt akcni a uzivat si to, ale taky je mi v podbřišku tak neprijemne, ze bych ze vseho nejradsi lezela. Posledni dva mesice pred porodem budou uplne velrybí, tak by bylo fajn aspon jeste ted moct nejak aktivne zit ![]()
@Janadel píše:
Mam termin plus minus jako vy, doma dite, strasne bych s nim chtela byt akcni a uzivat si to, ale taky je mi v podbřišku tak neprijemne, ze bych ze vseho nejradsi lezela. Posledni dva mesice pred porodem budou uplne velrybí, tak by bylo fajn aspon jeste ted moct nejak aktivne zit
Já jsem dnes ráno, když jsem stoupala z postele myslela, že padnu.. to byla bolest, kamarádka me začala strašit aby to nebyl.. no ani to nechci psát 🙈 ale když lezim a nezvedam nohu tak dobrý.. ikdyz sem teď chodila tak dobrý 🙈 tak si říkám, ze něco patologickeho by bolelo pořad, ne?
@Natali1996 píše:
Já jsem dnes ráno, když jsem stoupala z postele myslela, že padnu.. to byla bolest, kamarádka me začala strašit aby to nebyl.. no ani to nechci psát 🙈 ale když lezim a nezvedam nohu tak dobrý.. ikdyz sem teď chodila tak dobrý 🙈 tak si říkám, ze něco patologickeho by bolelo pořad, ne?
Tak jal to cejtis intuitivne? Muzes pro jistotu zavolat na gyndu, kdyztak te zkontrolujou, to neni problem.
Ahoj, nechci desit, jen napíšu svou trochu jinou zkušenost…
Okolo 2.screeningu jsem mela podobné bolesti, zejména při zvedání nohou a chůzi… doktorka mi řekla, že ta bolest je normalni a ze to bude horsi. Na další kontrole za měsíc a půl už mě hnala do nemocnice s cipkem 5mm a říkala, že to už asi byla moc velká bolest… Ted jsem od 28tt na rizikovým a je mi fakt lito, ze jsem to neresila driv. Myslím, že je dost nebezpečné, jak se obecně tvrdí, že bolest k těhotenství patří. Člověk pak vazne netuší, co už je moc a co ještě ne. Jestli tě to znervoznuje, nechala bych se vyšetřit… ![]()
@Jeydy píše:
Ahoj, nechci desit, jen napíšu svou trochu jinou zkušenost…
Okolo 2.screeningu jsem mela podobné bolesti, zejména při zvedání nohou a chůzi… doktorka mi řekla, že ta bolest je normalni a ze to bude horsi. Na další kontrole za měsíc a půl už mě hnala do nemocnice s cipkem 5mm a říkala, že to už asi byla moc velká bolest… Ted jsem od 28tt na rizikovým a je mi fakt lito, ze jsem to neresila driv. Myslím, že je dost nebezpečné, jak se obecně tvrdí, že bolest k těhotenství patří. Člověk pak vazne netuší, co už je moc a co ještě ne. Jestli tě to znervoznuje, nechala bych se vyšetřit…
Já jsem tam právě byla v pátek, delala mi UTZ kontrolovala čípek a říkala, že vše vporadku.. tak prave nevím jestli zase plasit nebo počkat do příštího týdne do poradně 🙈
@Janadel píše:
Tak jal to cejtis intuitivne? Muzes pro jistotu zavolat na gyndu, kdyztak te zkontrolujou, to neni problem.
Já si myslím, ze je vše vporadku, když sem v pátek viděla jak se tam prcek mele.. ale znepokojuje me to.. ale když sem tam v pátek byla, s tím ze me to bolí přeci se toho za víkend nemohlo tolik změnit, ne?
@Natali1996 píše:
Já jsem tam právě byla v pátek, delala mi UTZ kontrolovala čípek a říkala, že vše vporadku.. tak prave nevím jestli zase plasit nebo počkat do příštího týdne do poradně 🙈
Mas kontrolu brzy, tak bych počkala
tak rychle by se tam asi stejně nic moc neukázalo ![]()
@Jeydy píše:
Mas kontrolu brzy, tak bych počkalatak rychle by se tam asi stejně nic moc neukázalo
Ona mi říkala, ze si mám dat klidový režim, ale o víkendu jsem měla celkem velký stres a včera sem toho celkem dost nachodila, tak si říkám, jestli to není taky tím.. já nevím
achjo těhotenství jsou jen nervy