První lžička zbytky

Anonymní
22.9.19 12:11

První lžička zbytky

Ahojky my začínáme s příkrmy a tak jsem malý uvarila mrkev ale cely mi to nesnědla co se zbytkem? Musela jsem toho udělat dcl dost aby mi to vzal mixer tak se mi to nechce zbytečně vyhazovat. Co ste stim dělali Vy :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
22.9.19 12:13
@Anonymní píše:
Ahojky my začínáme s příkrmy a tak jsem malý uvarila mrkev ale cely mi to nesnědla co se zbytkem? Musela jsem toho udělat dcl dost aby mi to vzal mixer tak se mi to nechce zbytečně vyhazovat. Co ste stim dělali Vy :)

Zamrazit do ledovace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
22.9.19 12:18

Já jsem ty první lžičky kupovala, nejsou drahé. Ale myslím, že do druhého dne není třeba mrazit. Druhý den bych ještě dala a zbytek vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.9.19 12:18
@Anonymní píše:
Ahojky my začínáme s příkrmy a tak jsem malý uvarila mrkev ale cely mi to nesnědla co se zbytkem? Musela jsem toho udělat dcl dost aby mi to vzal mixer tak se mi to nechce zbytečně vyhazovat. Co ste stim dělali Vy :)

Ahoj, zamrazit :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.9.19 12:19

Nemusí se to hned mrazit, stačí lednice a dát další den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.9.19 12:30

Jednu porci do lednicky, zbytek (jestli je) zmrazit v malych porcich. Pak muzes vytahovat a michat a nebudes muset furt varit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
22.9.19 12:58

Dala bych to do lednice a druhy den ještě dala :) jinak já to většinou dosolila a dojedla jsem to já :D :D záruka obědu a redukce moji váhy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
22.9.19 13:47
@Anonymní píše:

Delala jsem ze zbytku polivku pro sebe. Pridala jsem vodu, koreni (sul a suseny zazvor), kuskus a kokosove mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.9.19 14:25
@Eliza.24 píše:
Dala bych to do lednice a druhy den ještě dala :) jinak já to většinou dosolila a dojedla jsem to já :D :D záruka obědu a redukce moji váhy :lol: :lol:

Přesně, proc vyhazovat super zdrave pripravenou zeleninu. Ale na uplne prvni prikrmy jsem kupovala sklenicky. Ta brokolice mi chutnala i nedosolena :lol:

• Citovat
  • Upravit
808
22.9.19 16:35
@Kačus82 píše:
Přesně, proc vyhazovat super zdrave pripravenou zeleninu. Ale na uplne prvni prikrmy jsem kupovala sklenicky. Ta brokolice mi chutnala i nedosolena :lol:

:palec: naše skleničky nikdy nepřijala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22923
23.9.19 20:48

Jídlo ti v ledničce vydrží, do druhého dne v pohodě. Jinak si navařit a rovnou zamrazit do kostiček na led a pak jen vyndavat kostičky a mixovat jak chceš ;)

Je tu skupinka Vaříme pro kojence a batolata , kdyby někdo hledal insiraci, co vařit nejmenším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí