První lžička zbytky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahojky my začínáme s příkrmy a tak jsem malý uvarila mrkev ale cely mi to nesnědla co se zbytkem? Musela jsem toho udělat dcl dost aby mi to vzal mixer tak se mi to nechce zbytečně vyhazovat. Co ste stim dělali Vy
Zamrazit do ledovace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ty první lžičky kupovala, nejsou drahé. Ale myslím, že do druhého dne není třeba mrazit. Druhý den bych ještě dala a zbytek vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky my začínáme s příkrmy a tak jsem malý uvarila mrkev ale cely mi to nesnědla co se zbytkem? Musela jsem toho udělat dcl dost aby mi to vzal mixer tak se mi to nechce zbytečně vyhazovat. Co ste stim dělali Vy
Ahoj, zamrazit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednu porci do lednicky, zbytek (jestli je) zmrazit v malych porcich. Pak muzes vytahovat a michat a nebudes muset furt varit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych to do lednice a druhy den ještě dala
jinak já to většinou dosolila a dojedla jsem to já
záruka obědu a redukce moji váhy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Delala jsem ze zbytku polivku pro sebe. Pridala jsem vodu, koreni (sul a suseny zazvor), kuskus a kokosove mleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliza.24 píše:
Dala bych to do lednice a druhy den ještě dalajinak já to většinou dosolila a dojedla jsem to já
![]()
záruka obědu a redukce moji váhy
![]()
Přesně, proc vyhazovat super zdrave pripravenou zeleninu. Ale na uplne prvni prikrmy jsem kupovala sklenicky. Ta brokolice mi chutnala i nedosolena ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kačus82 píše:
Přesně, proc vyhazovat super zdrave pripravenou zeleninu. Ale na uplne prvni prikrmy jsem kupovala sklenicky. Ta brokolice mi chutnala i nedosolena
naše skleničky nikdy nepřijala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jídlo ti v ledničce vydrží, do druhého dne v pohodě. Jinak si navařit a rovnou zamrazit do kostiček na led a pak jen vyndavat kostičky a mixovat jak chceš ![]()
Je tu skupinka Vaříme pro kojence a batolata , kdyby někdo hledal insiraci, co vařit nejmenším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit