První návštěva CAR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
24.11.10 19:44

Ahoj Danice, já jsem šla na krev hned třetí den, protože v den návštěvy v CAR jsem zrovna začala krvácet, krev na hormony se bere třetí den menstruace, takže pokud čekáš MS začátkem prosince, tak půjdeš až pak.
Mezitím by měli udělat spermiogram partnera, to už máme taky za sebou a v pátek jdu na ultrazvuk jestli mi rostou vajička, pokud ano tak by měli hned udělat inseminaci.
Držím palečky ať to máte taky co nejdřív.
Budu ráda, když napíšeš jak jste dopadli.
A kam jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
24.11.10 20:16

Hezký večer,my jedeme do Pronatalu do Teplic. Děkuji za podporu,zítra hned poreferuji,už se tam fakt těším,konečně se začne něco dít. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Danice
24.11.10 20:20

Hezký večer,my jedeme do Pronatalu do Teplic. Děkuji za podporu,zítra hned poreferuji,už se tam fakt těším,konečně se začne něco dít. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Danice
24.11.10 20:22

• Citovat
  • Upravit
4157
25.11.10 09:50

Ahoj Danice, tak jak bylo na pohovoru? Mě dnes čeká preventivní prohlídka u obvoďáka a zítra UTZ v CAR tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
25.11.10 12:38

Ahoj,právě jsem se vrátila. Udělala mi UZ,zjistila,že normálně ovuluji-bylo tam žluté tělísko,ale…mám strašně nízkou sliznici. Týden před MS 5mm. A ještě k tomu maličký polyp.který zkontroluje po ms,je možné,že zmizí.

• Citovat
  • Upravit
Danice
25.11.10 13:08

Jeee,včera nám nějak blblo EMIMINO a koukám,že příspěvek je tam 3×,to se omlouvám.

• Citovat
  • Upravit
4157
25.11.10 14:09

Tak Ti doporučím na tu nízkou sliznici pít kontryhelový čaj, od prvího dne MS nejlépe 2× denně po dobu 13-14 dnů, do ovulace, já měla taky problém s nízkou sliznicí a rozházenou MS a díky tomu se mi to krásně srovnalo a sliznici jsem měla vždy 9-12mm podle toho kdy jsem byla na UTZ. Tak uvidím zítra jak vysokou ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
25.11.10 14:56

Fakt to tak dokáže čaj ovlivnit? Já nikdy těm bylinkám moc nevěřila. :nevim: I když jsem o něm tady už několikrát četla.
Ale určitě vyzkouším. Mají ho v lékárně?

Jo MS mám po 34 dnech,takže ovu 18-20DC.

• Citovat
  • Upravit
4157
26.11.10 15:37

jo dokáže, můžu i ted potvrdit, piju ho pořád a dnes jsem byla na UTZ na měření folikulů před IUI, sliznice 10 den cyklu 8mm takže krásný, podle dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
26.11.10 19:42

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To je úplná kolébka!! A ještě naroste! Včera mi Dr. říkala,že při ovu stačí,když je sedm mm a Ty máš do ovu ještě nějaký ten den. A co folíci,rostou???

• Citovat
  • Upravit
4157
27.11.10 11:30

Ahoj, folík tam jeden roste, v pondělí jdu na kontrolní ultrazvuk a v úterý pravděpodobně inseminace, je to tak rychlý, že tomu snad ani nevěřím :-)
Ale ještě je tam pořád ta možnost, že se to nepovede, nechci se upínat na to, že to bude hned, ale v koutku duše pořád doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
27.11.10 12:00

DRŽÍM PALUŠE!!!!!!!! Já jsem taky hrozná,namlouvám si,že to určitě půjde,ale když se blíží návštěva,tak začnu tak pochybovat,že bych to nejraději vzdala. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4157
28.11.10 10:54

Ahojky, já jsem na tom stejně :-) ale to jsme asi všechny.
Jsem zvědavá co mi teda zítra řeknou, jestli folík roste nebo ne. Příteli se na bradě udělal opar, tak vůbec nevím jestli s oparem udělaj inseminaci, je to přece jen virózní… jestli nemáme počkat :-(
V životě opar neměl a zrovna teď se mu musí udělat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
28.11.10 11:44

Ahoj,tak jsem zvědavá,jak dopadnete,teda ani ne tak zítra jako tak za 10dní. Budu držet všech deset!!!!!!!!!!!!!!!!! :kytka: Myslím,že by to mohli udělat asi hodně párů otěhotnělo,když měl jeden z nich opar. Jinak,já ho mám právě taky,asi je něco ve vzduchu,taky se mi moc nedělá. 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.