Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj, taky si myslím, že by už dnes mohl být pozitivní, dnes je to 14dní
No, jsem zvědavá, jak to dopadne, budu na tebe myslet ![]()
Zítra už určitě budeme gratulovat!!! DOUFÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
ahoj Womanz, tak jak to vypadá? nezkoušela jsi testík? já bych to nevydržela a udělala bych si ho ![]()
Ahoj holky, dřív jsem se nedostala… Musím vás zklamat, nedopadlo to ani podruhé ![]()
Nevím jak to bude s třetím pokusem, jestli ho neodložíme, protože v době ovu budem na dovolené, tak to zkusíme asi bez doktorů, třeba nám to karibské sluníčko pomůže a zadaří se normálně ![]()
Takže se tady zatím opatrujte a já se po dovolené uzvu ![]()
ahoj Womanz, to je mi moc líto, ale nevzdávej se, určiě se podaří
Užijte si krásnou dovolenou ![]()
Ahoj holky, tak ani třetí pokus nevyšel, stihli jsem třetí IUI den před odletem na dovču, tam jsme to taky ještě pojistili
ale bohužel ani to nepomohlo…
Teď máme měsíc pauzu a příští měsíc začínám stimulovat na IVF, tak jsem zvědavá, mám z toho trochu strach… A co je tady nového? Nějaká těhulka? ![]()
ahoj womanz, to je mi moc líto, ale určitě se to povede
, nevzdávej se
Tady ta diskuze nějak utichla :/
Ahoj holky,asi nějak není co psát.
Někomu se vůbec nedaří a já mám teprve vše před sebou.Vyšetření všechna ok,naplánovali jsme zatím časovaný styk.V pondělí jedu na folikulometrii a podle toho píchnem Pregnyl.Pokud se nezadaří,tak příští cyklus IUI a pokud ani to nepomůže,tak IVF.
ahoj Danice, tak držím pěsti, aby to klaplo a nemusela jsi ani na IUI ani na IVF. Já taky pořád čekám, zatím snažení doma a pak taky IUI a pokud se nezadaří tak IVF. No uvidíme, ale stejně si myslím, že mě to nemine
.
Díky a nápodobně.Taky si,ale myslím,že mne IVF nemine.Dobrý je vědět,že hormony jsou v normě. Tedy prolaktin byl malinko zvýšený,ale taky ještě v normě. Nicméně jsme ho trošku srazili Dostinexem. ![]()
Horní hranice normy je 500-jednotky nevím a já jsem měla asi 470. Žádná trága,ale raději mi ten Dostinex napsala,brala jsem půl tbl týdně,v balení jsou 2 tbl,takže jsem to měla na 4 týdny.
No doufám,kontrolní odběry nebyly. A jak jsi na tom Ty? Čeká Tě něco zásadního v CAR?
no zatím se nic neděje,začla jsem druhý měsíc brát norprolac 75 na prolaktin a pak by se měly asi udělat kontrolní testy a po menzes bych už měla jít na naše 1.IUI, ale fakt se mi do toho tak nechce. Už to chci mít zasebou. A pokud to i pak vyjde, tak se stejně budu bát,aby to mělo šťastný konec, pokud je v krvi prolaktin, tak léky budu muset užívat do čtvrtého měsíce těhotenství, abych nepotratila :/.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.