První návštěva CAR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
11.1.11 16:29

jj, taky si myslím, že by už dnes mohl být pozitivní, dnes je to 14dní :) No, jsem zvědavá, jak to dopadne, budu na tebe myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
11.1.11 17:09

Zítra už určitě budeme gratulovat!!! DOUFÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
7157
12.1.11 09:42

ahoj Womanz, tak jak to vypadá? nezkoušela jsi testík? já bych to nevydržela a udělala bych si ho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.1.11 19:35

Ahoj holky, dřív jsem se nedostala… Musím vás zklamat, nedopadlo to ani podruhé :-(
Nevím jak to bude s třetím pokusem, jestli ho neodložíme, protože v době ovu budem na dovolené, tak to zkusíme asi bez doktorů, třeba nám to karibské sluníčko pomůže a zadaří se normálně :-)
Takže se tady zatím opatrujte a já se po dovolené uzvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.1.11 09:11

ahoj Womanz, to je mi moc líto, ale nevzdávej se, určiě se podaří :) Užijte si krásnou dovolenou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.2.11 21:54

Ahoj holky, tak ani třetí pokus nevyšel, stihli jsem třetí IUI den před odletem na dovču, tam jsme to taky ještě pojistili :-) ale bohužel ani to nepomohlo…
Teď máme měsíc pauzu a příští měsíc začínám stimulovat na IVF, tak jsem zvědavá, mám z toho trochu strach… A co je tady nového? Nějaká těhulka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.2.11 10:27

ahoj womanz, to je mi moc líto, ale určitě se to povede :), nevzdávej se :) Tady ta diskuze nějak utichla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
19.2.11 00:31

Ahoj holky,asi nějak není co psát. :cry: Někomu se vůbec nedaří a já mám teprve vše před sebou.Vyšetření všechna ok,naplánovali jsme zatím časovaný styk.V pondělí jedu na folikulometrii a podle toho píchnem Pregnyl.Pokud se nezadaří,tak příští cyklus IUI a pokud ani to nepomůže,tak IVF.

• Citovat
  • Upravit
7157
19.2.11 13:27

ahoj Danice, tak držím pěsti, aby to klaplo a nemusela jsi ani na IUI ani na IVF. Já taky pořád čekám, zatím snažení doma a pak taky IUI a pokud se nezadaří tak IVF. No uvidíme, ale stejně si myslím, že mě to nemine 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
19.2.11 18:02

Díky a nápodobně.Taky si,ale myslím,že mne IVF nemine.Dobrý je vědět,že hormony jsou v normě. Tedy prolaktin byl malinko zvýšený,ale taky ještě v normě. Nicméně jsme ho trošku srazili Dostinexem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7157
19.2.11 18:28

aha a kolik jsi měla ty hodnoty prolaktinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
19.2.11 19:58

Horní hranice normy je 500-jednotky nevím a já jsem měla asi 470. Žádná trága,ale raději mi ten Dostinex napsala,brala jsem půl tbl týdně,v balení jsou 2 tbl,takže jsem to měla na 4 týdny.

• Citovat
  • Upravit
7157
19.2.11 20:32

aha, tak to je fajn, že už je to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
19.2.11 21:19

No doufám,kontrolní odběry nebyly. A jak jsi na tom Ty? Čeká Tě něco zásadního v CAR?

• Citovat
  • Upravit
7157
19.2.11 21:30

no zatím se nic neděje,začla jsem druhý měsíc brát norprolac 75 na prolaktin a pak by se měly asi udělat kontrolní testy a po menzes bych už měla jít na naše 1.IUI, ale fakt se mi do toho tak nechce. Už to chci mít zasebou. A pokud to i pak vyjde, tak se stejně budu bát,aby to mělo šťastný konec, pokud je v krvi prolaktin, tak léky budu muset užívat do čtvrtého měsíce těhotenství, abych nepotratila :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.